• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl atlatıcam bunu...:(((((((

Gabriel_

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
2.885
3.699
658
slm hepinize kızlar..
konuyu açıp açmamakta kararsız kaldım ama insan acısını nasıl atacağını şaşırıyor..
ben kendi memleketeime çok uzak küçük bi ilçede memur olarak çalışıyorum..1 yıloldu.
tayin olayım çok zor..işyerimde cok problemli..
bu bunalımla internetten biriyle tanıştım..tabii kafamda hep şu vardı ankdan biri olsun eşdrumundan belki burdan kurtulurum diıe.neyse tanıştığım kişi stajyer hakimdi benle yaşıt..ankda yaıyordu stajını..2 hafta kdr telde konuruk ******** vs..ona ank dışında olduğumu sölemedim..tanıtıktan 2 hafta sonra ank ya gttim..ilk buluşma gerçekleşti..tabii bu kiş faceden fotolarıma bakmışştı..ve çok beğeniyordu..ilk buluşma güzel geçti..bana kurum kimliğini gösterdi..ben de ona..tabi ankda çalışmadığımı söledim..sorun etmedi..sonra bei eve kdr bıraktı..ertesi gün sabah erkenden aradı..hadi uyan kahvaltıya gdlm benim içim içime sığmoyor diye..bu arada 2 hattı vardı..biri kurum hattıydı..tanıştıktan sonra o numarasını da vermişti bana..
neyse ertesi sbh da buluştukk..gül almışş..dikenlerini temizlemiş eliyle flnn...akşama kdr beraberdk..akşam yola çıkcakdım.beni terminale götürdü bindirdi uğurladı..
tabii bide ben sanal ortamda tanıştığmz günden beri niyetimn flört olmsdığını ciddi şeyler aradığımı söledimm.yani niyetimin evlilik yönünde olduğunu en baştan biliyordu..

neyse ben çalıştığım yere döndüm..annem de zeten biliyordu bu durumu..annem de gedi yanıma..1 ay zaman gecti aradn..ilgisi fln aynen devam ediyorud..bazen ben onun yaşını küçük bulup bzm işimz olmaz dedğimde beni ikna ediyordu..her halinde ciddiyet vardı yani..güvendim va aşırı umut bağladımm
sonra 1 ay geçti ve biz annmle tekrar ankya gittik 3 günlüğüne..bu sefer onun evinde zmn gecirdik..yemek yaptık müzik..vs..3 gün beraberdik..artık ben cok ısrar ediyordum evlilik konusda..yüzük takalım vs. die..o ağırdan alıyordu..en son gün evdeyken tamam öne çekmeye çalışıcam vs diyordu ben bastırdıkça..annemle konuşcam dedi..ben saatler gectikçe anneni hala aramadın fln diyırum..( tabii yanlış yaptğmn farkındayım) anneisnaradı en sonunda..böle böle bir var..ciddiyete dökmeyi düşnysz anne haziran gibi dedi..sonra ben seni yine aricam dedi ayrıntılı konuşmak üzere...ben mutlu oldm tabii..
akşam yine yoa çıkcaktık tabi annemle pazar akşamı..
bizi gelip evden aldı aştiye bıraktı..annemin elini öptü vs..bunlar hep artıyd benm için..
ama biz buraya döndük va yavaş yavaş ilglsi kaybolu..aramaları seyreldi..i yoğunluğunu bahane etti..yüksek lisans dersleride başlamıştı..neyse ben nedir bu değişim fln diye irdeleyince; evlililik konusundaki ısrarımın onu ürküttüğünü,ailesi ve rakdaslarına kısa sürelik tanışıklığımızdan bahsedince herkesin garip bulduğunu, ve benden bir yıl süre iistedğini ama bu süre sonundada olup plmicağının garanti olmadığını söledi..
uff artık ayrıldık zaten..bu konuşmadan sonra ben tamam dedim va 1 hafta hırgürle geçti..çünkü eski insan yoktu karşımda..gittikçe uzaklaştı ve ben tartışma çıkardıkça en sonunda olmicak, istemiyorum dedi ve bitirdi..zaten hap yokuşa sürüyordu şartları evlilik konusunda ve ilglsi çok çok azalmıştı..
ama ben duygusal olarak çok bağlandım ve şuan acı çekiyorum..onun böyle bir dönüş yaptığına inannamıyorum, düştüğüm duruma zaten hiç inanamıyorum:gitme:

hep onun mevkiisi etkiledi beni bu işin başında..sonra duygular da işin içine karışınca sonu çok kötü oldu bnm için.:gitme:

neden bu kadar ısrarcı oldunuz ki evlenmek için ? bence acele etmişsiniz,daha birbirinizi tanımadan böyle ısrarcı olmanız karşınızdaki insanı doğal olarak ürkütmüştür. tamam çalıştığınız yerden kurtulmak istediğinizi söylemişsiniz aceleniz bundan sanırım ama evlenmek için belirli bir süre gerekir.

Katılıyorum 1 aylık tanışma ile hemen evlilik laflarının dolanması onu açıkçası korkutmuş. Çok acele etmişsiniz neden 1 ay gibi kısa bir süre de karar verdiniz evliliğe?.

şimdi düşündüğümde benim bu kadar acele etmemden ürkmesini haklı buluyorum.
ama tamamen kendi psikolojik durumumdan kynaklandı bu..
korkmasını anlayabilirim, zaman istemesini de..ama işi ayrılığa getirmesi neden??

ınternetten tanışıyorsunuz, birbirinizi bile tanımadan, bir ay içinde "hadi evlenelim, hadi, annene söyle" gibi tarzda yakınımlar kişiyi korkutmasın da ne korkutsun? Annesine ne demesi lazımdı? "Anne internetten biriyle tanıştım, iki kere de yüz yüze konuştuk, bir aydır tanıyoruz birbirimizi / netten konuşuyoruz birbirimizle, ve evlenelim diye tutturdu, sen gel onu isteyelim " falan mı? ıster yaş problemi (bazı kişiler 25'i geçince hemen evlilik diye kendilerini olur olmaz yanlışlara sürüklüyorlar, evde kaldım psikolojisiyle), ister daha iyi hayat koşulları ya da büyük bir şehre atanma olgusu, isterse aşk, sevda bilmemne hiçbiri bir ay içinde evlenelim diye tutturulacak nedenlerden biri olamaz bence.
Tekrar bir araya gelseniz misal dört yıl evlenmemeyi göze alabilir misiniz? 4 yıl aynı yerde çalışırım, onunla da yazışır ya da ara sıra giderim, bu arada da birbirimizi tanırız diyebiliyorsanız kendinize, bunu ona da söyleyin, böylelikle de evlilik meraklısı birisi olmadığınızı anlasın ve rahatlasın, o da gerçekten bu bir ayda size bağlanmışsa devam eder, ha yok ben 2 ay sonra nişan, kına, düğün diye tutturucam gene diyorsanız, bence onu daha fazla bu evlenelim kabusuyla bunaltmayın.

ben zaten hatalı davrandığımı kbl eiyorum..hatta işi saçmalık boyutuna getirdiğimi..
ama onun bu ters dönüşünü anlamıyorum..çok büyük tartışmalar olabilirdi vs...o beni ben onu ikna etmeye çalışabilirdik..bu kadar kolay gözden çıkarması soruma giden. ayrılığa getirmesi yıktı beni.

Keşke evlilik diye bastırmayıp, sadece duygularını yaşasaydın. Zamanla o seni tanıyıp, bağlanacak, vazgeçilmezi olacaktın belki...evlenelim diye o tuttursun sen değil. Annesi netten tanıdığın birine güvenme falan gibi şeyler söyleyip oğlunu etkilemiştir muhtemelen. Birde mevkisi seni cezbetmesin, karakteri seninle o evliliği yaşayacak, mevkisi değil. Adam ömür törpüsü olmuş hakim olsa ne yazar? Değil mi? ınanki 2 günlük dünya, üzülmeye değmez. ınşallah senin için hayırlısı olur.

Keşke evlilik diye bastırmayıp, sadece duygularını yaşasaydın. Zamanla o seni tanıyıp, bağlanacak, vazgeçilmezi olacaktın belki...evlenelim diye o tuttursun sen değil. Annesi netten tanıdığın birine güvenme falan gibi şeyler söyleyip oğlunu etkilemiştir muhtemelen. Birde mevkisi seni cezbetmesin, karakteri seninle o evliliği yaşayacak, mevkisi değil. Adam ömür törpüsü olmuş hakim olsa ne yazar? Değil mi? İnanki 2 günlük dünya, üzülmeye değmez. İnşallah senin için hayırlısı olur.

annesine ve arkdşlarına netten tanıştığımızı sölemedi..
uff bilmiyorum..ama hisleri güçlü olsa işi ayrılığa getirebilirmiydi?

Keşke bu kadar kısa zamanda evlenelim diye ısrarcı olmasaydın canım. Kendini baskı altında hissetti sanırım. Önce düşün devam etseniz ilişkinize birbirinizi iyice tanıyıp birbiriniz için vazgeçilmez olana kadar sabredebilecek misin? Umarım her şey senin için çok güzel olur, Allah yardımcın olsun canım.

Hayır, kesinlikle haklı değil, ama kaçan kovalanır diye bir laf var, bu resmen ona dönmüş. Yenimi ayrıldınız, o seni hiçmi aramadı? Yani barışma ihtimaliniz hiçmi yok? Onu anlamak istiyorum..
Birde üzülmeni istemem ama arkadaşım, acaba başkasınımı buldu? Benim aklıma bu ihtimalde geliyor....

1 ayda evlenelim derseniz, kaçacak yer arar elbet.. bana da bir erkek 1 ay içinde evlenelim dese , ne acele derim?

kavga ve evlilik bastırmasıyla, kendinizden soğutmuşsunuz..

evlenmek için belli bir süre geçmeli en azından.. bunu kendinize prensip edinin.. ve asla evlilik konusunu açan siz olmayın.. bırakın erkek size bastırsın hadi evlenelim diye..

dün aradım açmadı..hemde kaç kez..sonra olmicak dedi..mesajla..
ben özürdiledim..artık onu bunaltmicağımı söyledim.ama nafile..kesinlikle dönmez..bence sevmemiş:gitme:

annesine ve arkdşlarına netten tanıştığımızı sölemedi..
uff bilmiyorum..ama hisleri güçlü olsa işi ayrılığa getirebilirmiydi?

Hangi mesajınızı alıntı yapayım şaşırdım inan ki...:delphin:
Duygu denen meret hemen ne çabuk güçleniyor böyle sizce?
Yapmayın gözünüzü seveyim nolur..:teselli:
Evlilik yürütmesi o kadar zor bir olayken bu kadar çabuk kararlar almak ondan önce sizi ürkütmeliydi bence..
Her zaman derim kolay elde edilen çabuk kaybedilir..
Biraz zorlansın karşınızdaki,hemen sunmayın kendinizi erkeklere..:1no2:

Hiç üzülmene gerek yok kurtulmşsun gibime geliyor tam olarak bilemem belki ama internet olmasndan ziyade yüzyüze konuşup az çok anlayabilirsin bi insanı gerçekten istesydi olmıcak hiçbişey yok ve kızlar çok hassas kendmden ve etrafımdan biliyorum asla taviz verme senin gbi hissetmemiş hiç üzülme süreyi uzatmayı istemesi başka tavırlarının üslubunun değimesi başka.

canım fazla birbirinizi tanımadan evlilik konusunda ısrarcı olman onu senden soğutmusu olabilir.ama onunda suan kafası karısık olabilir biraz zaman geçsin seni seviyorsa eğer mutlaka arıyacaktır.kendini üzme diycem ama insanın elinde olmaya seyler bunlar inşallah en kısa zamanda bu sıkıntılı günlerini atlatırsın

Back
X