3yılda değişti mi?
3 yıl çok uzun bir süre degismeyse bu saatten sonra hiç bekleme degismesini.düşün ben 6 yıllık eşimi değiştiremiyorum. Aynı kafa.hakkınızda hayırlısı olsun ciddi konuşmalar yap açıklama yapmadan böyle cvp vermemezlik yapma tlfonlara.güzel bi dille anlat bole devam edersen seninle bi yolda Yürüyemem diye.Selam bayanlar
3 yıllık bir ilişkim var ama benim kıskançlığımdan dolayı sürekli kavga ediyoruz önceki konumda da söylemiştim her neyse. Başka sebepler daha eklendi nişanlım sürekli şaka yapıyor her konuda benim sinirlerimi bozuyor yapma dediğim halde devam ediyor. Her kknuda bir insan nasıl şaka yapabilir ya bana çok cıvıklık geliyor artık işin suyunu çıkardı.. Cidden şakalar kaka oluyor yani. Ayrılmak istiyorum kesin kararlıyım.. Şimdi asla mesaj atsa da arasa da cevap vermeyeceğim çok kararlıyım ama üzülüyorum normal olarak ayrıldıktan sonra nasıl davranmalıyım hayatım normale nasıl dönecek yapamam gibime geliyor lütfen yardımcı olun
Şuan çok üzgünüm biri bana teselli veremez mi ne yapmam gerekiyor yardımcı olamaz mı nasıl atlatacağım
3 yılda değişmedi hiçbir şey ve ben cidden şuan o kadar soğumuş hissediyorumki. Ama buna rağmen yarın uyanınca yine mesaj attıysa cevap vereceğim ben bile atarım neden böyleyim anlamıyorum keşke ben de çok gururlu olabilseydim buna çözüm bulamıyorum yardım edin lütfen fikir verinAyrıca artık adam tanıdı benim böyle olduğumu da biliyor ayrıldım der hep aynısı geri mesajlarıma cevap verir diye düşünüyor zaten elimde diye düşünüyor.. Bu algıyı nasıl yok edeceğim nasıl bitireceğim anlasın artık ciddiyeti..
Kıskançlık baskı ve guvensizlik doğurur ben neler çektim hala güvenmekte zorluk çekiyorum. Bence kıskançlık yapma sonrası daha kötü arkadasimBir erkeğin şakacı olması ayrılmak için bence sebep değil ama çiftlerden birinin kıskanç olması cidden evliliği bitirebilecek bir sebep.
Bence önce siz kendinizi düzeltmelisiniz.
Bunları kaç defa söyledim artık cidden açıklama yapmama gerek olduğunu düşünmüyorum hiçbir şekilde cevap vermemeyi düşünüyorum anlasın ciddiyeti belki kafası yerine gelir her şeyin şaka olmadığını anlar ama off kendime engel olamıyorum işte yine konuşuyorum onunla3 yıl çok uzun bir süre degismeyse bu saatten sonra hiç bekleme degismesini.düşün ben 6 yıllık eşimi değiştiremiyorum. Aynı kafa.hakkınızda hayırlısı olsun ciddi konuşmalar yap açıklama yapmadan böyle cvp vermemezlik yapma tlfonlara.güzel bi dille anlat bole devam edersen seninle bi yolda Yürüyemem diye.
Şakacılık değil onunki artık iki lafından biri şaka şakacı erkek diyemiyorum maalesef.. Cıvık diyorum sadece. Kendimi yavaş yavaş düzeltmeye çalışıyorum zaten ama o beni çantada keklik görüyor ne yaparsa yapsın gitmeyeceğimi zannediyorBir erkeğin şakacı olması ayrılmak için bence sebep değil ama çiftlerden birinin kıskanç olması cidden evliliği bitirebilecek bir sebep.
Bence önce siz kendinizi düzeltmelisiniz.
İşte biliyorsunuzdur elde olan bir şey değil düzelmeye başladım zaten çabalıyorum da ama o beni zaten elinin altında görüyor her şeyi yapaişir zannediyor. Benim sevgim aşkım hiç bitmez sonsuza dek sürer zannediyor asla bırakmam zannediyor nasıl davranıp bu algıyı yıkmalıyım ??Kıskançlık baskı ve guvensizlik doğurur ben neler çektim hala güvenmekte zorluk çekiyorum. Bence kıskançlık yapma sonrası daha kötü arkadasim
Alışkanlık haline gelmiştir. .
Çocuk mu?Bütün uyarılarıma rağmen bilmiyorum.. Benim annem bile onun şakalarından rahatsız oluyor düşünün her dakika şaka şaka
Örnek vermediğiniz için cıvıklık diye tanımladığınız şeyi tam tahayyül edemiyorum kafamda.Şakacılık değil onunki artık iki lafından biri şaka şakacı erkek diyemiyorum maalesef.. Cıvık diyorum sadece. Kendimi yavaş yavaş düzeltmeye çalışıyorum zaten ama o beni çantada keklik görüyor ne yaparsa yapsın gitmeyeceğimi zannediyor
Ozamn ayrı kal biraz onsuz kal ve burnu sürtsun. Yoksa bole zannetmesi kötü.biraz uzak dur ozamn zaten seviyorsa o seni yeniden kazanmak için elinden geleni yapacaktır. Ve ayrıca sevgini çok belli etme.ve 1 2 güne hemen yumuşama sahip çık iradeneİşte biliyorsunuzdur elde olan bir şey değil düzelmeye başladım zaten çabalıyorum da ama o beni zaten elinin altında görüyor her şeyi yapaişir zannediyor. Benim sevgim aşkım hiç bitmez sonsuza dek sürer zannediyor asla bırakmam zannediyor nasıl davranıp bu algıyı yıkmalıyım ??
Zaten ben davranışlarımın farkındayım umarım düzeltebilirim dediğiniz gibi.. Ayrıca cıvıklık diye söyledğim şey özgüveni kıran onuru gururu yok edecek tarzda şeyler maalesef ama laftan anlamıyor insan.. Anneme bile şaka yapıyor ya insanda saygı utanma olurÖrnek vermediğiniz için cıvıklık diye tanımladığınız şeyi tam tahayyül edemiyorum kafamda.
İkiniz arasındaki konuşmalarda yapılan şakalar elbet normaldir de, resmi ortamlarda ya da şaka yapılmayacak, insan onur ve gururunu kıracak boyuttaki söylemler ciddi sebeplerdir.
Ama bana kalırsa sizin sorununuz daha mühim, kıskançlık.
Temelinde yatan şeyleri bulup düzeltmelisiniz ya da olmuyorsa bitireceksiniz zaten.
Sizi çantada keklik gibi görmesini sağlayan unutmayın ki, yine sizin davranışlarınızdır.
Verdiğiniz tepkileri uzun süreli devam ettirmek, sözleri söyledikten sonra onlara uymak ve hayatta her şeye karşı kararlı olmak, istemediğiniz şeylerde karşınızdakine yaptırımda bulunmak gibi özellikler belki sevgilinizin bu düşüncesini değiştirebilir.
Ben de şahsen söyleyip söyleyip sonra sözünden dönen ya da 5 dk sonra yumuşayan bir insanın söylenmelerini ciddiye almam, aynı şekilde devam edebilirim, eminim siz de öyle yaparsınız.
Yine her şeyin yolu siz ve tutumlarınızda gizli.
SeviyorsaN kolay vazgeçme sevgi bütün sorunların üstesinden geliyor emin ol sadece
Ozamn ayrı kal biraz onsuz kal ve burnu sürtsun. Yoksa bole zannetmesi kötü.biraz uzak dur ozamn zaten seviyorsa o seni yeniden kazanmak için elinden geleni yapacaktır. Ve ayrıca sevgini çok belli etme.ve 1 2 güne hemen yumuşama sahip çık iradene
Hiç yaptırım uygulamadınız mı?Zaten ben davranışlarımın farkındayım umarım düzeltebilirim dediğiniz gibi.. Ayrıca cıvıklık diye söyledğim şey özgüveni kıran onuru gururu yok edecek tarzda şeyler maalesef ama laftan anlamıyor insan.. Anneme bile şaka yapıyor ya insanda saygı utanma olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?