Nasıl ayrılacağım nasıl altından kalkacağım yardımm

Hiç yaptırım uygulamadınız mı?
Benim eşim anneme uygunsuz bir şaka yapsa, o an 'ne diyorsun sen, konuşmana dikkat et' diye ailemin yanında uyarır, yalnız kaldığımız an ise beyninin etini yer ve emin olun birkaç gün suratsız suratsız dolaşırım.
Ta ki yaptığının yanlış olduğunu anlayana ve hem annemden hem benden özür dileyene kadar.
Siz bence ailece tölerans gösteriyorsunuz kırmamak adına ve sevgiliniz bunun nimetlerinden faydalanarak 'yayık yayık' konuşuyor.
Onur, gurur kırıcı şakayı bir ona yapmaya deneyin de görsün.
Ayrıca ne münasebet, nasıl bir yüz bu?
Dediğiniz gibi şaka ayrı bir şey, bir adamın ağız ishali olması ve gönül kırması başka bir şey.
Annem bizim aramız bozulmasın diye bir şey demedi o an tolerans gösterme değil yani.. Ben sonradan kavga ettim kızdım annemle konuştu ama bana olan şakalar devam ediyor çok kötü hissediyorum kendimi güzel dille de uyardım yapma diye ama anlamıyor işte anlamıyor.. Ben tamamen iletişimi keseyim mi sizce onunla bu konuda çok konuştum çok söyledim nasıl anlar laftan bilmiyorjm

Aynen ole kendini vazgeçilmez ve senide elinin altında sanmasin.bensiz yapamaz havalarına girmesin.bence böyle ben eşime deli gibi asigim ve guvensizim ama o ne yaparsam yapayım benden vazgeçmez edalarinda 1 kere terkettim ne aradim ne cvp verdim anladiki onsuz da yapabildim onsuz mutlu olduğumu öğrendi bi şekilde ama sonradan hatasını anladı ve tekrarlamadi
Evet ben de şimdi böyle yapmalıyım üzgün olduğumu da bilsin istemiyorum çok mutlu gibi davranacağım ve umursamaz anca böyle anlar galiba

Bi ornek verebilirmisin nasıl şakalar gerçekten çok merak ettim beni maruz gör

Annem bizim aramız bozulmasın diye bir şey demedi o an tolerans gösterme değil yani.. Ben sonradan kavga ettim kızdım annemle konuştu ama bana olan şakalar devam ediyor çok kötü hissediyorum kendimi güzel dille de uyardım yapma diye ama anlamıyor işte anlamıyor.. Ben tamamen iletişimi keseyim mi sizce onunla bu konuda çok konuştum çok söyledim nasıl anlar laftan bilmiyorjm
İnsanlar sözleri unutur ama çektiklerini unutmaz.
İnsan ilişkilerinde konuşmak çözüm olmuyorsa ya ayna etkisiyle size yapılanın aynısını karşı tarafa yansıtmak ya da cezalandırmak gerekir, o davranışı yerinden etmek için.
Bu ceza onunla konuşmamak, bir daha sizin uyarılarınıza kulak asmadığında kalp kırıcı olmak ve günlerce süren tavrınızı korumak gibi.
İletişimi kesmek yerine iğneliyici, can sıkıcı ve umursamaz konuşmak daha işe yarar gibi görünüyor.
Örneğin aradığında açmamak yerine 'ne vardı, niye rahatsız ediyorsun' gibi terslenmeler en azından bir şeylere sinirli ve tepkili olduğunuzu, ve bu davranışların devamında bu işin biteceğini gösterir.
Ayrılmanızı elbette istemem, bir de bunları ve diğer arkadaşların yorumlarını deneyin.
Çözüm olmuyorsa maalesef sonu belli görünüyor.

İnsanlar sözleri unutur ama çektiklerini unutmaz.
İnsan ilişkilerinde konuşmak çözüm olmuyorsa ya ayna etkisiyle size yapılanın aynısını karşı tarafa yansıtmak ya da cezalandırmak gerekir, o davranışı yerinden etmek için.
Bu ceza onunla konuşmamak, bir daha sizin uyarılarınıza kulak asmadığında kalp kırıcı olmak ve günlerce süren tavrınızı korumak gibi.
İletişimi kesmek yerine iğneliyici, can sıkıcı ve umursamaz konuşmak daha işe yarar gibi görünüyor.
Örneğin aradığında açmamak yerine 'ne vardı, niye rahatsız ediyorsun' gibi terslenmeler en azından bir şeylere sinirli ve tepkili olduğunuzu, ve bu davranışların devamında bu işin biteceğini gösterir.
Ayrılmanızı elbette istemem, bir de bunları ve diğer arkadaşların yorumlarını deneyin.
Çözüm olmuyorsa maalesef sonu belli görünüyor.
Evet çok haklısınız dediğiniz gibi davranacağım anlasın beni kırdığını

Bi ornek verebilirmisin nasıl şakalar gerçekten çok merak ettim beni maruz gör
Kendini benden üstün görüyor her yönden ve sürekli şakalar yapıyor bununla ilgili.. Tembel diyor işte çok uyuyorsun ben uyuyanları sevmem daha başka bir sürü şey hep söylüyor bunları şaka yapıyorum diyor ama ben alınıyorum her lafına

Şaka degilil ki ozamn hep seni kucumsuyorsa üstünlük kompleksidir o.sen arkadaşım dediğim gibi uzak kal bi süre tlfonla ri gerekirse annen açsın disarida desin vs ama sen cvp verme ama bunuda hemen durduk yere uygulama güzel vakit geçirip onun ardından yapma yani.tekrarlasın hatayi ve tersle daha sonra uygula.sende emin olmuş olursun gerçek sevgimi die hem.

Şaka degilil ki ozamn hep seni kucumsuyorsa üstünlük kompleksidir o.sen arkadaşım dediğim gibi uzak kal bi süre tlfonla ri gerekirse annen açsın disarida desin vs ama sen cvp verme ama bunuda hemen durduk yere uygulama güzel vakit geçirip onun ardından yapma yani.tekrarlasın hatayi ve tersle daha sonra uygula.sende emin olmuş olursun gerçek sevgimi die hem.
Şakacı tavırla söylüyor ama bilmiyorum.. Zaten bu akşam kavga ettik ben kızdım tersledim bir daha konuşmadık yarın bakacağız neler olacak

Kendimi hayattaki en değersiz en iğrenç en işe yaramaz biri gibi hissediyorum onun yüzünden

Kendimi hayattaki en değersiz en iğrenç en işe yaramaz biri gibi hissediyorum onun yüzünden
Tamm ozamn tam vakti sabır gerektirecek biraz ama konuşma görüşme tabiki seven çiftler ayrılmasın ama insanlara yüz vererek hayatını bok etmesine izin verme çok pardon.uzak dur bi süre.en sevdigin şeyleri yap depresyona girmek yerine mutlu et kendini. ihmal etme.insanın kendine verdiği zararı başka kimse veremiyor bundan da emin ol.sağlıkli yaşam diyorum ben buna takma salla boşver gitsin

Bu arada insanın öleceği gün ve evleneceği kişi saat hicbirzaman değişmezmis.yani kaderinde o varsa Allah sizi birleştirir anlamissindir umarım. Tasalanmaya hiç gerek yok Allah'a kalmışsa işimiz olmuş bil.

Tamm ozamn tam vakti sabır gerektirecek biraz ama konuşma görüşme tabiki seven çiftler ayrılmasın ama insanlara yüz vererek hayatını bok etmesine izin verme çok pardon.uzak dur bi süre.en sevdigin şeyleri yap depresyona girmek yerine mutlu et kendini. ihmal etme.insanın kendine verdiği zararı başka kimse veremiyor bundan da emin ol.sağlıkli yaşam diyorum ben buna takma salla boşver gitsin
Aynen öyle ben gereğinden fazla yüz verdiğim için hayatımı mahvetti.. Bu durumda gururlu biri olacağım asla arkama da dönmeyeceğim artık mesaj atmak ya da aramak istersem de buraya bakarım:KK47:

Bu arada insanın öleceği gün ve evleneceği kişi saat hicbirzaman değişmezmis.yani kaderinde o varsa Allah sizi birleştirir anlamissindir umarım. Tasalanmaya hiç gerek yok Allah'a kalmışsa işimiz olmuş bil.
Şöyle bir şey söyleyim o zaman:KK14: BİZ ZATEN EVLENDİK BİLE :KK45: yani nikahımız oldu sadece düğünümüz kaldı belki de bu yüzden gerçekten bir süre uzak durup onsuz yapabileceğimi ayrıladabileceğimi göstermem lazım

Şöyle bir şey söyleyim o zaman:KK14: BİZ ZATEN EVLENDİK BİLE :KK45: yani nikahımız oldu sadece düğünümüz kaldı belki de bu yüzden gerçekten bir süre uzak durup onsuz yapabileceğimi ayrıladabileceğimi göstermem lazım[/QUOTE başta yanlış yapılmış. Dini nikahi kıyılanlar karı koca olur bi ilişki olmasada ve karı kocanın yani eşlerin ayrı kalması günah olan bsey belkid
Şöyle bir şey söyleyim o zaman:KK14: BİZ ZATEN EVLENDİK BİLE :KK45: yani nikahımız oldu sadece düğünümüz kaldı belki de bu yüzden gerçekten bir süre uzak durup onsuz yapabileceğimi ayrıladabileceğimi göstermem lazım
Dini nikah yapılmışsa siz eşsiz ve eslerin ayrı yaşamaları Allah katında uygun görülmemiş bu anne babaya günah olur.siz benim düşüncem ve en doğru olanı Allah katında toparlayin kendinizi biraz ayrı kaldıktan sonra ve biran once dugün resmi nikah yaptırın. Çoğu insanın başına geldi böyle olaylar günah çünkü

Dini nikah yapılmışsa siz eşsiz ve eslerin ayrı yaşamaları Allah katında uygun görülmemiş bu anne babaya günah olur.siz benim düşüncem ve en doğru olanı Allah katında toparlayin kendinizi biraz ayrı kaldıktan sonra ve biran once dugün resmi nikah yaptırın. Çoğu insanın başına geldi böyle olaylar günah çünkü
Resmi nikah yapıldı aynı gün dini nikahta oldu. 4 ay sonra da düğünümüz var ama böyle sorunlar var işte

O kadar ayrıyız kii bilemezsiniz çok üzgünüm kimse bizim kadar ayrı kalmamıştır biz hem ayrı hem uzak yaşıyoruz hiç görüşme imkanımız yok..

Resmi nikah yapıldı aynı gün dini nikahta oldu. 4 ay sonra da düğünümüz var ama böyle sorunlar var işte
Hakkinizda hayırlısı olsun insallh.olmazsa da tek ayrılan cift siz değilsiniz.ama bile bile de kendini çukura atma güzel kardeşim mantiginizla kararlar verin ofkeyle kızgınlıkla değil. Onsuz yapamam deyip gozardi etme hiçbir problemi.ole bi yapıyorsun ki. Hem de daha güzelini biraz zaman alıyor 2 gün uzulursun sadece

Back
X