Nasıl ayrılacağım nasıl altından kalkacağım yardımm

Şakadan nefret ederim hele ki sürekliyse benim ayrılma sebebim olabilirdi.
Sürekli şaka yapma ihtiyacı olan insanı ciddiye alamıyorum ve saygı da duyamıyorum.
Ayrılıktan sonraki hayat kısa bir süre sonra süper oluyor merak etme,çünkü artık sevgin kalmamış
Şakadan nefret ettiğimi ben de söyledim ama hayır resmen huyu olmuş değişmedi değişmez.. Ben ona cesaret edemiyorum ya kendime güvenemiyorum maalesef kaç kere ayrılığı düşündüm ama yapamadım hiçbirinde belki sonra sabretsem süper olacak ama bilmiyorum :KK61:

19 yaşındasınız doğru mu ? bu yaşta daha olgunluğa erişemediğinizi düşünüyorum

19 yaşında ne nişanı bacım ya. eğlenmeyi mi bilmiyosunuz nedir...

Selam bayanlar
3 yıllık bir ilişkim var ama benim kıskançlığımdan dolayı sürekli kavga ediyoruz önceki konumda da söylemiştim her neyse. Başka sebepler daha eklendi nişanlım sürekli şaka yapıyor her konuda benim sinirlerimi bozuyor yapma dediğim halde devam ediyor. Her kknuda bir insan nasıl şaka yapabilir ya bana çok cıvıklık geliyor artık işin suyunu çıkardı.. Cidden şakalar kaka oluyor yani. Ayrılmak istiyorum kesin kararlıyım.. Şimdi asla mesaj atsa da arasa da cevap vermeyeceğim çok kararlıyım ama üzülüyorum normal olarak ayrıldıktan sonra nasıl davranmalıyım hayatım normale nasıl dönecek yapamam gibime geliyor lütfen yardımcı olun :KK43:
19 yasinda 3 yillik iliski cocukluk askidir. bireyler buyudukce cocukken hosnut olunan ozelliklerin yetiskin hayatlarinda onem arz etmedigini fark ederler. 19 yasinda okula gidilir, bahar tadinda flortler olur. evlilik dusunulmez.

19 yasinda 3 yillik iliski cocukluk askidir. bireyler buyudukce cocukken hosnut olunan ozelliklerin yetiskin hayatlarinda onem arz etmedigini fark ederler. 19 yasinda okula gidilir, bahar tadinda flortler olur. evlilik dusunulmez.
Sonra da 35 yaşında evlenemedim diye konu mu açılır ?

19 yaşında ne nişanı bacım ya. eğlenmeyi mi bilmiyosunuz nedir...
Eğlenmeyi herkes bilir de bunları açıklamak istemiyorum cidden. Herkesin tercihleri farklı ben yuva kurayım eşimle birlikte mutlu olalım istedim helal yoldan

Sizin mesaja bu cevap hak sadece yoksa çok terbiyeliyim merak etmeyin

bu kadar dikbaşlı olmanızı gerektirecek bi durum yok. herkes aynı şeyi söylüyosa milletin bi bildiği vardır. 19 yaşındyaım, olgunum demekle olgun olunmuyor. burdan bin kişiye sor bakalım kim 19 yaşındaki haliyle şimdiki halini bir tutabiliyo.

bu kadar dikbaşlı olmanızı gerektirecek bi durum yok. herkes aynı şeyi söylüyosa milletin bi bildiği vardır. 19 yaşındyaım, olgunum demekle olgun olunmuyor. burdan bin kişiye sor bakalım kim 19 yaşındaki haliyle şimdiki halini bir tutabiliyo.
Şimdi konu değişti. Zaten eminim öyle olacak olgunum derken ileride daha da oturacak kişilik ama yaşıtlarıma göre mi desem bilmiyorum.

Offf be sanki kaç senelik kocası da coluk cocugu var da ayrılamıyo mutsuzsan sepetlicen daha bebesin ne yaşadın ne gördün hayatta ki evlenip eşinle mutlu olcan gez toz ekonomik özgürlüğünü al eline pişman olursun sonradan sevgilin cıvık vıcık biri işte öfff hiç cekemem

Offf be sanki kaç senelik kocası da coluk cocugu var da ayrılamıyo mutsuzsan sepetlicen daha bebesin ne yaşadın ne gördün hayatta ki evlenip eşinle mutlu olcan gez toz ekonomik özgürlüğünü al eline pişman olursun sonradan sevgilin cıvık vıcık biri işte öfff hiç cekemem
Sanki adam sizdeymiş ve bıkmış gibi konuşmuşunuz :KK53:

Aslında şakalar ne türlü şakalar bilmeden yorum yapmam yanlış olabbilir ama muhtemelen siz sol beyinlisiniz ciddisiniz herşeyi kontrol etmek istiyorsunuz sevgiliniz de sağ beyinli daha rahat sosyal ve herşeye güle bilen bi tip bu yüzden hareketleri size batıyor olabilir.

Back
X