• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl ayrılacağımı bilmiyorum...lütfen yardım.

fazla samimiyet tez ayrılık getirir demişler. doğru mu demişler ne! heralde hergün birlikte olmanız birbirinizde keşfedicek bişeyler kalmamasına neden olmuş ve bildiğin şeyleri yaşamaktan sıkılmışsın anlaşılan. bence ayrılmak istiyosan bahane aramana gerek yok ayrılmak istiyorum sıkıldım de yeter. tabi söylemesi kolay bize ama şansın bol olsun :3: :3:

hehehe :) Bak nasıl bilmissin söylemesi kolay size :)
düşünücem belki de diger arkadasın dedigi gibi akışına bırakırım.Belki de gece gece dinledigim slow müzikler yüzünden böyleyim kendimi duygusal moda çok iyi sokarım da:D

handecim heycanlanmak istiyorum demişsin heyecanın olması aşkın olmasını ifade eder ama o kalmadıysa aşk ta yoktur o zaman

canım aşk yerini sevgiye bıraktı.ya nasıl anlatsam söyle düşün 20 yıllık evlisin diyelim.ilk zamanlarki gibi heyecanlı olamazsın dimi.ama ayrılmakta istemezsin cunku baglısındır ona cok alısmıssındır.
işte benimkide böyle bişey.

canım aşk yerini sevgiye bıraktı.ya nasıl anlatsam söyle düşün 20 yıllık evlisin diyelim.ilk zamanlarki gibi heyecanlı olamazsın dimi.ama ayrılmakta istemezsin cunku baglısındır ona cok alısmıssındır.
işte benimkide böyle bişey.

hande bende işte bunu anlatmak istedim sana

hande bende işte bunu anlatmak istedim sana

peki bu durumda ne yapmam gerek?
diger arkadasın dedigi gibi biraz akısına bırakıp öylemi karar vermelimiyim ?
bazen şuna inanırım; ilişkiyi kendimiz yasadıgımız icin gözümüz kör olabilir ama dısarıdan bakanlar daha objektif degerlendirebilir.

Hande eğerki sağlıklı bir ilişkin varsa acaba dediğin konular azsa bunların düzeleceğine kesin gözüyle bakıyorsan devam et.. ama ben sende şunu hissediyorum sanki güven problemin var gibi.. benim düşüncem eğerki şimdi böyle düşünüyorsan şuanda böyleyse ileride de aynısı olacak, sen bu hissettiklerini yaşadıklarını ileride de yaşacaksın yani özetle hiçbirşey değişmeyecek bu nedenle neden kendiine eziyet edesin..

Hande eğerki sağlıklı bir ilişkin varsa acaba dediğin konular azsa bunların düzeleceğine kesin gözüyle bakıyorsan devam et.. ama ben sende şunu hissediyorum sanki güven problemin var gibi.. benim düşüncem eğerki şimdi böyle düşünüyorsan şuanda böyleyse ileride de aynısı olacak, sen bu hissettiklerini yaşadıklarını ileride de yaşacaksın yani özetle hiçbirşey değişmeyecek bu nedenle neden kendiine eziyet edesin..

nerden anladın güven problemim oldugunu :D ? oda hep der ki ''sen kendine güvenmeyen bir kızsın''.

acaba dedigim konular cok sayılmaz.bundan önce cok saglıklı sayılmazdı ama saglıklıya dogru gidiyor diyelim.ama sanki gecmişte takılı kalmısım cunku o zamanlar cidden yıpratmıstı bu ilişki beni. ve oda yıpratmıstı diyim çok sinir harpleri yaşıyorduk agresif bir insan ee bende öyleyim.birbirimize giriyorduk hep.sımdı onlar yavas yavas hallediliyor yıne ufak tefek sorun cıkıyor ama eskisi gibi degil.o zamanın etkisinde miyim hala bılmıyorum..

karşındakini elde etmeden önce sen onun üstüne titremişsin şuan senin karşında ağlıyor sana yalvarıyor vesaire... bunlar artık onu elinde tuttuğunu gösteriyor. yani elinde olduğunu anlayınca senin ona karşı isteğin gitti durum bu...
sevmiyorsun bir an önce ayrıl

Back
X