- 11 Ekim 2025
- 13
- 45
- 3
- 22
- Konu Sahibi machavelatte
-
Malesef aşk karın doyurmuyorOna böyle giderse aramızdaki farktan dolayı sen zaten bitireceksin bu ilişkiyi dedim. Ama bana biz sevdikten sonra bir şey olmaz dedi. Her şeyin daha da kötüleşmeden bitmesi gerektiğinin farkındayım. Her şeyi netleştirip konuşacak ama onu kırgın görmeye de dayanamıyorum
BEn kendimi geliştirirken o olduğu yerde kaliyordan kastın nedir yani acaba sen çevrenden etkilenmiş olabilir misin benim çevrem hep doktor dediğin de ve onun para birimiki ve benim para birikimim arasında çok fark var dediğin için bu düşünceye vardım bu durum bir zaman sonra aranızda büyük sorunlar a yol açar evlendiginiz de sen doktor masi alırsın o askeri ücret sana yetmediğini düşünür senin onu kendinden üstün gördüğünü düşünür çünki hiç Bir erkek kendinden büyük işler yapan kadının kendisine muhtaç olmayacağını bilir bunları düşünüp öyle karar ver sende diyorsun saten Ayrılsak çabuk toparlar die sende kendine kendin gibi birini bulursun aşkımMerhaba iki yıldır sevgiliyiz . Aynı şeylere gülüp eğleniriz. Birbirimizin en zor zamanında hep yan yanaydık, dertlerimizi küçümsemeyiz. İkimiz de sadığız, onun bugüne kadar birine baktığını öyle bir ima yaptığını hiçbir gafını duymadım görmedim. Ben iyi bir okulda tıp okuyorum onunla tanıştığımızda iki yıllık bir bölüm okuyordu ama sonra hazırlıkta kalınca okulu bırakıp tekrar sınava hazırlandı gene olmadı şimdi bir yerde garson olarak çalışıyor. Tekrar hazırlanıcam ama öncelikle biraz param olması lazım diyor. Ama o kadar çalışmasına rağmen geçen sene çok başarısız oldu bunu kabul etmeyip okuyacağım diyor tabi ki ne istiyorsa onu yapmalı onu her zaman desteklerim. Günün sonunda onun entellektüel birikimiyle benimkinin arasında çok fark var. Tüm arkadaşlarımın sevgilileri onunlar gibi doktor ya da onların seviyesinde. İkimizse aynı şeylere ilgi duymuyoruz. Kitap okumaz faklı filmler izlemez sadece arabaları ve oyunları sever. Ona sürekli kendi için bir ilgi alanı yaratmasını söyledim ama hayatından mutlu ve değişmiyor. Bana sonsuz saygısı var benim de ona, ondan değişmesini istememin bir hata olduğunu biliyorum sonuçta bu onun hayatı. Ama artık tekdüzeliklerden bıktım. Ben kendimi her gün ilerletirken o olduğu yerde kalıyor. İletişim kurmakta zorlanıyorum. Ayrılırsam o kendini hemen toparlayabilir bana çok aşık olmasına rağmen ama ben çok korkuyorum tek olmaktan. Beni bir daha kimse böyle sevemez. Yaşlandığımda birbirimize böyle kıymet verdiğimiz bir ilişkimiz vardı keşke ayrılmasaydık önemli olan buydu demekten korkuyorum. Ama aramızdaki uçurum giderek büyüyor ne yapıcam bilmiyorum
Bu daha kötü bir cevap değil mi? Sizin yaşadığınız farklılığı görmüyor, fark etmiyor bile… emin olun pişmanlık yaşamazsınız zira böyle de bir süre sonra tek bir ilişki götüreceksinizOna böyle giderse aramızdaki farktan dolayı sen zaten bitireceksin bu ilişkiyi dedim. Ama bana biz sevdikten sonra bir şey olmaz dedi. Her şeyin daha da kötüleşmeden bitmesi gerektiğinin farkındayım. Her şeyi netleştirip konuşacak ama onu kırgın görmeye de dayanamıyorum
İşi gücü yok okuyacağım diye milleti oyalıyor, evlen istersen, çalışır okutursun, çalışmaz da, bahanesi var daha okuyacak. Ölme eşeğim ölme. Oyundan fırsat bulursa da ders çalışıverir, her işi de sen yaparsin. İstersen dene, gelip demistin dersin.Ona böyle giderse aramızdaki farktan dolayı sen zaten bitireceksin bu ilişkiyi dedim. Ama bana biz sevdikten sonra bir şey olmaz dedi. Her şeyin daha da kötüleşmeden bitmesi gerektiğinin farkındayım. Her şeyi netleştirip konuşacak ama onu kırgın görmeye de dayanamıyorum
Kendinize yakıştırdığınız kişi bu mu? Evet ilişkilerde denklik önemli.İşseiz güçsüz kafası çalışmayan bi insanla ne konuşabilirsiniz ne paylaşınız olabilir?Lütfen kendinize bunu yapmayın.Yolunıza bakın.Kimse vazgeçilmez değildir.2 yıl öncesine kadar o mu vardı? Korkmayın ayrılmaktan .Toparlanırsınız.Hayat devam edecek .Sizi gayet seven birileri olacak elbette siz de yeniden seveceksiniz.Merhaba iki yıldır sevgiliyiz . Aynı şeylere gülüp eğleniriz. Birbirimizin en zor zamanında hep yan yanaydık, dertlerimizi küçümsemeyiz. İkimiz de sadığız, onun bugüne kadar birine baktığını öyle bir ima yaptığını hiçbir gafını duymadım görmedim. Ben iyi bir okulda tıp okuyorum onunla tanıştığımızda iki yıllık bir bölüm okuyordu ama sonra hazırlıkta kalınca okulu bırakıp tekrar sınava hazırlandı gene olmadı şimdi bir yerde garson olarak çalışıyor. Tekrar hazırlanıcam ama öncelikle biraz param olması lazım diyor. Ama o kadar çalışmasına rağmen geçen sene çok başarısız oldu bunu kabul etmeyip okuyacağım diyor tabi ki ne istiyorsa onu yapmalı onu her zaman desteklerim. Günün sonunda onun entellektüel birikimiyle benimkinin arasında çok fark var. Tüm arkadaşlarımın sevgilileri onunlar gibi doktor ya da onların seviyesinde. İkimizse aynı şeylere ilgi duymuyoruz. Kitap okumaz faklı filmler izlemez sadece arabaları ve oyunları sever. Ona sürekli kendi için bir ilgi alanı yaratmasını söyledim ama hayatından mutlu ve değişmiyor. Bana sonsuz saygısı var benim de ona, ondan değişmesini istememin bir hata olduğunu biliyorum sonuçta bu onun hayatı. Ama artık tekdüzeliklerden bıktım. Ben kendimi her gün ilerletirken o olduğu yerde kalıyor. İletişim kurmakta zorlanıyorum. Ayrılırsam o kendini hemen toparlayabilir bana çok aşık olmasına rağmen ama ben çok korkuyorum tek olmaktan. Beni bir daha kimse böyle sevemez. Yaşlandığımda birbirimize böyle kıymet verdiğimiz bir ilişkimiz vardı keşke ayrılmasaydık önemli olan buydu demekten korkuyorum. Ama aramızdaki uçurum giderek büyüyor ne yapıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?