Nasıl ayrılıcam

Ben hemşireyim hastanede çalışıyorum ve tahmin edersiniz ki böyle hikayesi olan çok doktor gördük. Ama malesef bu ilişkiler devam etmiyor sonu bir şekilde boşanma oluyor malesef. Ne güzel doktor olacaksınız kendinizi her zaman bir seviye üste taşıyacaksınız ama karşınızdaki bu şekilde yaşamıyorsa ayrılmanız en doğrusu. Davul bile dengi dengine sözü tamamıyla gerçek emin olun:/

Doktor olacaksanız yaşlılıkta pişman olursam diye düşünmemesi gereken en ideal insan sizsiniz bu kadar ileri plan yapilirmi günümüz belli değil ondan yaptım ilk yorumu öyle hiç uygun bir ilişki gibi durmuyor sizi baskasida sever çok ta güzel sever bence

Ayrılırsam o kendini hemen toparlayabilir bana çok aşık olmasına rağmen

bi kere sana çok aşık olduğundan bu kadar eminsen kolay toparlanabileceğini düşünmemen lazım.
bu cümlenin biyerinde kendini kandırıyorsun, ya toparlanma sürecinde ya da sana olan aşkında.

ayrıca daha 22 yaşındasın öyle de bir sevilir öyle de bi seversin ki. yahu ben sevilmemişim ki dersin.
gözüne batan şeyler mantıklı ya da mantıksız batmaya başlamış. zaten kendini uzaklaştırmaya başlamışsın.
gerçekten aşık olsan şikayet etmek yerine batan şeylerle mücadele eder düzelmeye çalışırsın.
su an sadece konfor alanından çıkmak istemiyorsun.

kardeşim türkçe öğretmenliği mezunu 7 mi 8 mi artık sayamıyorum kaçıncı girişi,
ondan yola çıkarak yorum yapıyorum kazanamayacak kişi kazanamıyor
işe girmeyi de kpss ya da okulu okumayı bahane ediyor
açıktan 2 de ön lisans bitirdi.

laaann yeter artık adam gibi iş bul atanamayacaksın işte neyi zorluyorsun diyip kafasını kırmayı çok istiyorum ama işte abla yüreği

demem o ki, büyük beklentilere girme..

simdilik sorun yok ki, birisi aile parasiyla geçinen öğrenci, digeri aile evinde harcligini cikaran adam . ekonomik olarak kizdan ustun bile olabilir, yemekleri öder falan.
ne zaman ki kiz onun 5 kati parayi kazanir, o zaman agrina gider.
ama mesleklerden de ziyade konusacak konulari yok.
bombos bir adam. benim eski bir sevgilim vardi guzel bir universitede guzel bir bölüm okurdu. ama dunyadan bihaber mal gibi yasayip giderdi.
hatta surada komik bir animi paylasmistim, emma goldman okuyacakti incecik bir kitap ve ben cok seviyorum. okusun da kitap hakkindaki fikirlerimizi konusalim diye almisti hevesim var diye. kismetse olura basladi diye okuyamamis
seçim zamani bile bana sorardı "kime verelim" diye. yani insanin görüşü olmaz mi? mhp desem mhpye hdp desem hdpye vermek isterdi, boyle bir insandi.
böyle bos insanlar kime ne katabilir ki?
ayrıldığım güne şükürler olsun.
umarim konu sahibi de ayrilir kurtulur.
"beni kimse boyle sevemez" falan sacma sapan sozler. niye sevmesin sen sevilmeyecek biri misin? bu adam sana baska kimseye yapilmayan suprizler vs mi yapiyor, senin mutluluğun icin kendini mi paraliyor?
yoo normal siradan bir aşk.
benim bu mal bir kere bana "senin köpeğin degilim, gel diyince geleyim git deyince gideyim" diye atarlanmisti. sonra hic tepki vermedim hayal kırikligi bakisi attim, ozur icin çantamdaki kedi köpek mamasini yedi "evet kopegim ne desen haklisin" diye. boyle ilginc ozurleri vardi, bir kizdigimda affedeyim diye "ne istersen yaparim" demisti, sacini cok komik bir renge boyamisti kanitlamak icin o da derdi "seni benden cok kimse sevemez" diye.
neyse ki inanmadim ki yalanmis da ondan sonra da daha guzel seven buldum
konu sahibi de inanmasin. dunyada erkek bitmedi ya

Denk olmadığınızı düşündüğünüz birisiyle mutlu olamazsınız.ki bence sevemezsiniz de.o sizin çocuğunuz değil.

Haklısın.mesela benim sayısalım kötü.sabah akşam çalışsam da 85,90 puan alamazdım yani.bu başarısız biri olduğunu göstermiyor ama bunu bilerek akıllıca bir plan yapmak gerekiyor.

Ünideyken aynı böyle bir sevgilim vardı. Ayrıldığım için bir gün olsun pişman olmadım. Beyefendi kıytırık bir üninin işletme mezunuydu asgari ücretli iş beğenmiyordu, ders çalışıp akademisyende olmak istemiyordu. Ama akşamdan sabaha kadar bilgisayar oyunu oynayıp üç beş kazanmaya okeydi

Birbirinize göre degilsiniz. Sevdiginiz insanla konusamamak korkunc bir sey. Cidden aranizda ucurum var. Sen doktor o garson? Ne konusmayi planliyosunuz ileride?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…