Nasıl Ayrılmalı ?

Surekli_Karisik

Kimselerin vakti yok,durup ince şeyleri anlamaya.
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
1.657
2.413
133
Sevgili Kadınlar Kulübü Hanımları,
Merhaba.

Aklım karışık, dağınık, nereden nasıl başlayacağım bilmiyorum. Uzun uzun yazmaya mecalim de yok.

Soracağım soru basit, sebebini açıklamak uzun ve zor (bana göre).
Nasıl ayrılmalıyım ?
Eşimle boşanmaya karar verdik, daha doğrusu ben verdiğimizi zannediyorum ama sanırım iş ciddiye binince eşim geri adım atacak.
Eski konularımda detaylar var.

Annesi beni canımdan bezdirdi artık. Eşim son zamanlarda sözleriyle benden yana görünse de, pasif kaldı. Daha önce evi terk etmiştim, ona ilk ve son bir şans vermiştim, annesine şartlarımı sunmuştum, kabul edilmişti ama yok, kadın benden uzaklaşamıyor yani.

Bu defa kesin kararlıyım, on gün içinde annemin yanına dönerim diye düşünüyorum ama nasıl? İşte bunu bilmiyorum. Alıp çocuğu uçağa binip gitsem mi, yoksa eşimle yaptığımız konuşmaya itibar edip, onunla vedalaşıp, sarılıp öpüşüp, insan gibi beni hava alanına götürmesini beklesem mi ?

Bu dert değil, bu kafa karışıklığı asıl dert neler yaşadım ben böyle ? Nasıl bir zihniyetle karşılaştım?

Canım sıkkın işte. Gelecekten korkmuyorum, geçmiş ve şu an içinde sıkılıyorum.

Madem esinizle beraber karar verdiniz. Ozaman alin karsiniza nasil olmasi gerektigini konusun. Esiniz geri adim atarsa siz kararli oldugunuzu ona gore bir yol izlemeniz gerektigini soylersiniz. Sonucta ortada bir cocuk var. Oyle habersiz gitmek kacmak gibi olur.

ınsan olsa zaten ayrılmazdın...boş verin...kendiniz gidin.
Madem esinizle beraber karar verdiniz. Ozaman alin karsiniza nasil olmasi gerektigini konusun. Esiniz geri adim atarsa siz kararli oldugunuzu ona gore bir yol izlemeniz gerektigini soylersiniz. Sonucta ortada bir cocuk var. Oyle habersiz gitmek kacmak gibi olur.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Kendim gitsem kaçar gibi oluyor ve çok stresli oluyor, bu yüzden yapamıyorum, eşyalarımı gizlice toplamalı, saati vs ayarlamalıyım ama eşime de güvenmiyorum; annesinin ve kendisinin daha önce beni çocuğu kaçırmakla tehdit etmişmişim var, iş ciddi ciddi konuşmaya gelince eşim istemiyor ve tepkileri sertleşiyor. (Bağırıp çağırmak gibi.)

Öyle kaçar gibi gitmeyin.hazirliginizi yapın ben gidiyorum deyin.yoksa sıkıntı çıkar.kaynanaya da bir kutu kına hediye edin

Yukarıda da yazdım, hepsinin toplanıp arıza çıkarmasından çekiniyorum, kv-kp kavgasız gürültüsüz bırakmaz, kp seviyorum da, onunla da yüz göz olmak istemem. Onlar bilirse polis eşliğinde çıkabilirmişim gibi geliyor. Kafam karışık, bilmiyorum.

Yukarıda da yazdım, hepsinin toplanıp arıza çıkarmasından çekiniyorum, kv-kp kavgasız gürültüsüz bırakmaz, kp seviyorum da, onunla da yüz göz olmak istemem. Onlar bilirse polis eşliğinde çıkabilirmişim gibi geliyor. Kafam karışık, bilmiyorum.
Evet simdi okudum.ailenizden birileri.gelip alsın.polislik bir durum olmaz insaAllah

Bugun gidiom de cik git yani gerekirse birakir ne fark eder..

Yukarıda da yazdım, güvenmeli miyim, güvenmemeli miyim?

İş ciddiye binince sanki tepkileri sertleşti, daha önce de çocuğu alırız tehditleri vardı. Yani her türlü giderim ama çocuk 2,5 yaşında, hır gür, polis, karakol olmasın istiyorum.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Kendim gitsem kaçar gibi oluyor ve çok stresli oluyor, bu yüzden yapamıyorum, eşyalarımı gizlice toplamalı, saati vs ayarlamalıyım ama eşime de güvenmiyorum; annesinin ve kendisinin daha önce beni çocuğu kaçırmakla tehdit etmişmişim var, iş ciddi ciddi konuşmaya gelince eşim istemiyor ve tepkileri sertleşiyor. (Bağırıp çağırmak gibi.)
Ozaman ailenizden biri gelecek. Sizde aileniz gelmeden esinize "ailem beni ve cocugumu almaya geliyor haberin olsun" diye haber verir gidersiniz. Hakkinizda hayirlisi olsun

Yukarıda da yazdım, güvenmeli miyim, güvenmemeli miyim?

İş ciddiye binince sanki tepkileri sertleşti, daha önce de çocuğu alırız tehditleri vardı. Yani her türlü giderim ama çocuk 2,5 yaşında, hır gür, polis, karakol olmasın istiyorum.
Tatlim esini bizden iyi tanirsin. Bu tehtidi herkes yapar. Yapar mi gercekten? Sen daha iyi bilirsin. Cocugunu dusunen baba yapmaz ama gozu donebilir. Konus nasilsa karar vermissiniz yani. Engel olcak degil ya

Durum tam da bu. Biz ne yaparsak yapalım, sussun otursun istiyorlar sanırım.
He sussan olmuyor susmasan olmaz misali,ne derse ok diyceksin yorum yapmıcaksın onların istediği. Kendini ifade ettimmi de çocuğu alırım cart curt korkma sen hiç bişey olmaz

Tatlim esini bizden iyi tanirsin. Bu tehtidi herkes yapar. Yapar mi gercekten? Sen daha iyi bilirsin. Cocugunu dusunen baba yapmaz ama gozu donebilir. Konus nasilsa karar vermissiniz yani. Engel olcak degil ya

Eşim kendi aklıyla hareket ederse yapmaz fakat babasından çok çekinir, annesi babası arıza çıkarırsa, seni bırakmıyorum, gidemezsin, çocuğu götüremezsin der.

İnanın öyle kararsızım, öyle tanıyor ve tanımıyorum ki, kestiremiyorum tepkilerini. İki gün öncesine kadar çok emindim, protokolü imzalar, vekalet verir giderim diyordum.

Söz seni ellerimle bindirir gönderirim diyen adam, boşanmayla ilgili bir şey sorunca vahşileşiyor.

Eşim kendi aklıyla hareket ederse yapmaz fakat babasından çok çekinir, annesi babası arıza çıkarırsa, seni bırakmıyorum, gidemezsin, çocuğu götüremezsin der.

İnanın öyle kararsızım, öyle tanıyor ve tanımıyorum ki, kestiremiyorum tepkilerini. İki gün öncesine kadar çok emindim, protokolü imzalar, vekalet verir giderim diyordum.

Söz seni ellerimle bindirir gönderirim diyen adam, boşanmayla ilgili bir şey sorunca vahşileşiyor.
O zmn duygusala bagla.. gozyasindan etkileniosa agla sizla vs vs. Kendini birak evladin icin

O zmn duygusala bagla.. gozyasindan etkileniosa agla sizla vs vs. Kendini birak evladin icin

Ailesine boşanmak istediğimi söylerse ben gitmeden önce, onların etkisi benimkinden fazla olur.

Diyorum ki, hafta içi eşyalarımı toplayıp kargoya versem, biletimi alsam, gideceğim gün söylesem, götürürse götürür, arıza çıkarırsa evden çıkabilirsem atlarım bir taksiye giderim, evden de bırakmazsa ararım polisi, ne olacaksa olsun.

Back
X