Nasıl Ayrılmalı ?

Kv baskın bir karakter galiba eşinizde hayır demeyi bilmeyen biri. Sizde emrivaki ye gelemeyen biri... Annenin yaşadığı şehir uzak mı. Haber vermeden gitsen oraya gelip olay çıkarırlar mı.

aileniz gelsin alsın.
Sevgili C captain price olaya dahil olabilecek hiç kimse yok diyebilirim. Baba yok annem hem çalışıyor hem de onun gelmesi olayları daha da büyütür.

Burada bir konu okumuştum bir kadının kızını eşi gelip götürmüştü ve daha boşanma davası velayet durumları olmadığı için kadın çocuğunu uzun bir süre alamamıştı, polis hiçbir şey yapamamıştı, böyle bir şey yaşamayı kesinlikle istemiyorum ki zaten çocuğu alma gibi bir durumu söz konusu olursa direkt yurtdışına gidecektir, tabi bunların hepsi benim senaryoların ama daha önce kendisi beni bu şekilde tehtid etmişti yani her şey olabilir bunların hiçbirini göze alamıyorum.

Sevgili C captain price olaya dahil olabilecek hiç kimse yok diyebilirim. Baba yok annem hem çalışıyor hem de onun gelmesi olayları daha da büyütür.

Burada bir konu okumuştum bir kadının kızını eşi gelip götürmüştü ve daha boşanma davası velayet durumları olmadığı için kadın çocuğunu uzun bir süre alamamıştı, polis hiçbir şey yapamamıştı, böyle bir şey yaşamayı kesinlikle istemiyorum ki zaten çocuğu alma gibi bir durumu söz konusu olursa direkt yurtdışına gidecektir, tabi bunların hepsi benim senaryoların ama daha önce kendisi beni bu şekilde tehtid etmişti yani her şey olabilir bunların hiçbirini göze alamıyorum.
ortada tehdit varsa teke tek görüşüp vedalaşmak tehlikeli. toplan git madem.

Kv baskın bir karakter galiba eşinizde hayır demeyi bilmeyen biri. Sizde emrivaki ye gelemeyen biri... Annenin yaşadığı şehir uzak mı. Haber vermeden gitsen oraya gelip olay çıkarırlar mı.

Evden rahatça çıkıp gidebilirsem gerisi kesinlikle sorun olmayacaktır. Gelemez, gelse de bir şey yapamaz. Tek isteğim evden sorunsuzca çıkabilmek.
Eşyaları önceden kargoya ver valiz bavul falan ptt kargoya ver
O gün de gezmeye çıkıyor gibi çık git madem olay çıkacağını düşünüyorsun

Ben de kesinlikle böyle düşünüyorum. Haber filan vermeyeceğim, eşyalarımı kargoya verip çıkıp gideceğim.

Çok teşekkür ederim fikirleriniz için.

ortada tehdit varsa teke tek görüşüp vedalaşmak tehlikeli. toplan git madem.

Şöyle ki, bu tehditler 2 yıl önce boşanma davası açtığım zamana ait. Eşim yakın zamanda medeni bir şekilde boşanacağını, beni elleriyle uçağa bindirip çocukla birlikte göndereceğini, asla sorun çıkarmayacağını söyledi. Ben de kesin kararımı verip, boşanalım deyince, sert tepki verdi. Yani o anlayışlı haline olan güvenim kayboldu. Kararsızlığım bu yüzdendi fakat sanırım habersizce çıkıp gideceğim.

Kendimi çok kötü hissediyorum. Karar verdim ama nasıl harekete geçeceğim, ne zaman toplanacağım, ne zaman gideceğim hiçbir şey yapamıyorum elim ayağım bile tutmuyor sanki.

Once bir ucak bileti bakin ama saat 1.5-2 gibi olsun
Adamin 7de isten ciktigini varsayiyorum. Saat 12.30da havaalanina varmak icin evden 11.00-11.30 gibi ciksaniz yeter.
Evinizde buyukce bavul var mi?
Komsular laf edecek tipte insanlar mi, burayi dusunun? KV, KP yakinda oturuyor mu?

Eşyaları önceden kargoya ver valiz bavul falan ptt kargoya ver
O gün de gezmeye çıkıyor gibi çık git madem olay çıkacağını düşünüyorsun

Gayet super bir fikir
Sizin mesajlari oldum olasi begenmisimdir kafa calisiyor vesselam
Akrabaya, fakire giysi gonderiyorum der konu sahibesi kolileri postalar

Boyle olaylar cok oluyor
Ortada bosanma davasi yoksa velayet diye bir se y de yok, o zaman cocuk kacirma da olmuyor yasal olarak. Polis sen annesiysen o da babasi bir sey yapamayiz diyor. Rafet El Roman denen adam mesela, cocuklari yillarca kacirdi, polis hicbir sey yapmadi. Kadina eziyet, gozdagi icin her seyi yapar bu adamlar, vicdan yok bunlarda. Cocuk da tutanin elinde kaliyor acikcasi, bu memlekette adalet beklemeyin uyanik olun cocugu yaninizdan ayirmayin.

Once bir ucak bileti bakin ama saat 1.5-2 gibi olsun
Adamin 7de isten ciktigini varsayiyorum. Saat 12.30da havaalanina varmak icin evden 11.00-11.30 gibi ciksaniz yeter.
Evinizde buyukce bavul var mi?
Komsular laf edecek tipte insanlar mi, burayi dusunun? KV, KP yakinda oturuyor mu?
Boyle olaylar cok oluyor
Ortada bosanma davasi yoksa velayet diye bir se y de yok, o zaman cocuk kacirma da olmuyor yasal olarak. Polis sen annesiysen o da babasi bir sey yapamayiz diyor. Rafet El Roman denen adam mesela, cocuklari yillarca kacirdi, polis hicbir sey yapmadi. Kadina eziyet, gozdagi icin her seyi yapar bu adamlar, vicdan yok bunlarda. Cocuk da tutanin elinde kaliyor acikcasi, bu memlekette adalet beklemeyin uyanik olun cocugu yaninizdan ayirmayin.
Gayet super bir fikir
Sizin mesajlari oldum olasi begenmisimdir kafa calisiyor vesselam
Akrabaya, fakire giysi gonderiyorum der konu sahibesi kolileri postalar

Kv-kp ile aynı sitedeyiz ama kimse kimseyi tanımaz. Çocuk konusunda kesinlikle çok dikkatli olacağım. Eşyaları dediğiniz gibi yapacağım ben de, beceremezsem de yere batsın eşyası, çocuğu alıp çıkarım.

Uçak saatleri sorun, sabah 6 ve akşam geç saatte var, aktarmalı uçuşları araştıracağım.

Eşime güvenmemem gerekiyor sanırım. Yazarken, planlarken tamam ama nasıl yapacağım diye elim ayağıma dolanıyor.

Destekleriniz için çok teşekkür ederim. Umarım her şey yolunda gider.

Nasil gidersen git ama bana kv adresini ver bir cift zil bir kutu kina yollayacagim kinasini yakip yakip oynasin yaziklar olsun ya rahata ermistir nihayet basardi

Ulan madem k..ndan ayrilmayacaksiniz o oglanlarin neden evlendirip elalemin cocuguna sebep oluyorsunuz ortada sabileri birakiyorsunuz ogluna zaten 1.evlilikte sebep olmussun bir dur bir rahatla

2 yil once belliydi zaten direkten dondun cabasini verdin olmadi oldurmana musade etmediler en azindan icinde ukte kalmaz acaba benmi fevri davrandim cocuk icin denesemiydim diye dahada bakma ardina yoluna bak cokta zitlasma ortaya hazirlan canta vs gelecek tavra bagli haraket edersin

Derlerki yuva yikilinca gokyuzu feryat edermis o feryatlarin bedelini odeyecek olanlar dusunsun

Duzeltme:sikinti yasarim ters tepiyo is ciddi konusmaya gelince bagirip cagirir diyorsun sessiz sedasiz hazirlan git derim ben gelecegini dusunmuyirum gecen defada uzun sure arayip sormamisti gezip tozmustu hatirladigim

Nasil gidersen git ama bana kv adresini ver bir cift zil bir kutu kina yollayacagim kinasini yakip yakip oynasin yaziklar olsun ya rahata ermistir nihayet basardi

Ulan madem k..ndan ayrilmayacaksiniz o oglanlarin neden evlendirip elalemin cocuguna sebep oluyorsunuz ortada sabileri birakiyorsunuz ogluna zaten 1.evlilikte sebep olmussun bir dur bir rahatla

2 yil once belliydi zaten direkten dondun cabasini verdin olmadi oldurmana musade etmediler en azindan icinde ukte kalmaz acaba benmi fevri davrandim cocuk icin denesemiydim diye dahada bakma ardina yoluna bak cokta zitlasma ortaya hazirlan canta vs gelecek tavra bagli haraket edersin

Derlerki yuva yikilinca gokyuzu feryat edermis o feryatlarin bedelini odeyecek olanlar dusunsun

Beni ağlatacaksınız Özge.

Ne söylemem gerektiğini bilmiyorum, kayınvalimdemden nefret ediyorum. Bir anne bu kadar şeyi gerçekten oğlunu-gelinini çok sevdiği için, iyi niyetle yapıyor olabilir mi?
Kendi iyi niyetlerine nasıl bu kadar inanıyorlar ? İstemiyorum dediğim şeyi “ama doğru olan bu, mutluluk verici olan bu” diye dayatmak iyi niyet mi oluyor, bilemiyorum.

Dediğiniz gibi içim rahat. Eşimle evlendiğime asla pişman olmadım, değilim de ama daha önce boşanmadığıma çok pişmanım.

Umarım herkesin gönlüne göre olur ve haksız olan, yediği hakkın bedelini öder.

Duzeltme:sikinti yasarim ters tepiyo is ciddi konusmaya gelince bagirip cagirir diyorsun sessiz sedasiz hazirlan git derim ben gelecegini dusunmuyirum gecen defada uzun sure arayip sormamisti gezip tozmustu hatirladigim
Düzeltmenizi şimdi gördüm, evet ben de evden çıkıp uçağa bindikten sonra rahat olacağımı düşünüyorum, bu defa farklı olacağına inanmak istiyordum, çünkü hemen her zaman bana hak verdiğini, arada kaldığını, ailesine söz geçiremediğini söylerdi’ gerçekten öyle de oldu, o da benim gibi yakasını kurtaramadı tabi “ben bu kızı senin üstüne kuma mı getirdim?” dışında da bir sert çıkışı olmadı.

Yine de hiçbir şey yapmayacaktır.

Kaçar gibi gitmeyin ama yalnız da ayrılmayın oradan. Yakın bir arkadaş, abla, kardeş vs yok mu? Sizi yolcu edecek gibi yanınızda bulunacak, yardım edecek birisi? Başka biri daha olursa tatsızlık çıkma ihtimali azalır.

Bu arada bilmediğimden soruyorum: ortak bir çocuğu ebeveynlerden birinin haberi olmaksızın şehir dışına çıkarmak suç değil mi?

Kaçar gibi gitmeyin ama yalnız da ayrılmayın oradan. Yakın bir arkadaş, abla, kardeş vs yok mu? Sizi yolcu edecek gibi yanınızda bulunacak, yardım edecek birisi? Başka biri daha olursa tatsızlık çıkma ihtimali azalır.

Bu arada bilmediğimden soruyorum: ortak bir çocuğu ebeveynlerden birinin haberi olmaksızın şehir dışına çıkarmak suç değil mi?

Ailemden kimse yok, arkadaş filan da olabilir ama sakinleştirici etkisi olabileceğini pek sanmıyorum.

Sorunuzun cevabını ben de bilmiyorum ama ayrılık anında bana engel olmak için elimden almaya çalışmazsa, bunun dışında bir girişimi olmayacaktır.

O an beni cezalandırmak için yaparsa yapar, yoksa çocuğu elimden alıp bakabileceğinden değil.

Ailemden kimse yok, arkadaş filan da olabilir ama sakinleştirici etkisi olabileceğini pek sanmıyorum.

Sorunuzun cevabını ben de bilmiyorum ama ayrılık anında bana engel olmak için elimden almaya çalışmazsa, bunun dışında bir girişimi olmayacaktır.

O an beni cezalandırmak için yaparsa yapar, yoksa çocuğu elimden alıp bakabileceğinden değil.
Sizin gibi bakamaz elbet. Ama tatsız biten evliliklerde bu tip durumlar sırf karşı tarafın canını yakmak için kullanılabiliyor. “Çocuğumu kaçırmaya kalkıştı” diye sizi suçlamayacağı ne malum?

Kendiniz ve çocuğunuz için en doğru kararı alacağınıza inanıyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bir an önce tüm sıkıntılarınızdan kurtulup yepyeni bir hayata başlarsınız.

Sizin gibi bakamaz elbet. Ama tatsız biten evliliklerde bu tip durumlar sırf karşı tarafın canını yakmak için kullanılabiliyor. “Çocuğumu kaçırmaya kalkıştı” diye sizi suçlamayacağı ne malum?

Kendiniz ve çocuğunuz için en doğru kararı alacağınıza inanıyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bir an önce tüm sıkıntılarınızdan kurtulup yepyeni bir hayata başlarsınız.

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Oğlum henüz 2 yaşında, yani eşimin öyle şikayet hakkı olduğunu sanmıyorum. Yaşı küçük olduğu için anne neredeyse çocuk oradadır diye düşünülmeli. Zaten daha önce ikametgah adresimi ailemin yanına aldırdığımda, çocuğun adresi de otomatik olarak benimle değişmişti. Bu yüzden bu sorun olmaz diye düşünüyorum, zaten annemin yanına döndüğümde bir avukatla konuşup, gerekirse dava açıp geçici velayet filan alabilirim. Detayları şimdilik bilmiyorum.

Bence kaçar gibi gitme. Çok bunaldim bi kaç gün annemin yanına gidip kafa dinleyeyim diyip git yanına dikkat çekecek kadar çok eşya almazsan şüphelenmez bence. Gidip bir avukatla gorusursun. Ama keşke bi mucize olsa yuvan yikilmasa. Bu kadar cabaladin esin değişti...Allah bildiği gibi yapsın o kayinvalideyi

Beni ağlatacaksınız Özge.

Ne söylemem gerektiğini bilmiyorum, kayınvalimdemden nefret ediyorum. Bir anne bu kadar şeyi gerçekten oğlunu-gelinini çok sevdiği için, iyi niyetle yapıyor olabilir mi?
Kendi iyi niyetlerine nasıl bu kadar inanıyorlar ? İstemiyorum dediğim şeyi “ama doğru olan bu, mutluluk verici olan bu” diye dayatmak iyi niyet mi oluyor, bilemiyorum.

Dediğiniz gibi içim rahat. Eşimle evlendiğime asla pişman olmadım, değilim de ama daha önce boşanmadığıma çok pişmanım.

Umarım herkesin gönlüne göre olur ve haksız olan, yediği hakkın bedelini öder.
Merak ettim okudum konularınızı
İnanın kvdeniz iyi niyetli olduğundan gram şüpheye düşmez.Çünkü o oğlunun da onun gibi düşündüğünü öyle daha mutlu olduğunu biliyordur.Malesef eşiniz anasının memesinden ayrılamamış.Yeni evli olsanız zamanla anlar aile kurduğunu diyecektim ama öyle bişeyde yok.Anlamaz o adam
Allah yardımcınız olsun

Back
X