- 27 Kasım 2017
- 701
- 2.379
- 33
Özel sektörde iş bulabilirsiniz ,Selam ben atama bekleyen( alımı sıkıntılı olan bir branş) öğretmen adayıyım. İkinci kez hazırlamaktayım sınava.. halam var bizde kalmakta bu aralar,benim sıkıntılı sürecte oldugumu biliyor buna yakından şahit ama bazı cümleleri bende yoğun şekilde alınganlık yaratıyor, mesela komsunun oğlu ingilizce bölümü mezunu olacak bu sene onu görüyor oglum sen hemen atanırsın maşallah. Dişçiye götürdüm dişçinin kızı da diş hekimi, yol boyunca aman inşallah benim torunlarda diş hekimi olsun.. gelinlerini arayıp kızları diş hekimliğine yönlendirin hediye araba alıcam diyor, diğer baska torunundan için amerikaya gönderecek babası mezun olur olmaz işi iyi olacak hemen (inş olsun), yemekteyiz tam telefonla geliniyle konusuyor benden için yazık naapsın iş– güç yok ders calısıyor zor diyor ,, ağladım hemde bayağı ağladım bu laflar kotu niyetli de olmasa battı bana, yani bunlar bir kerelik değil halamla her biraraya geldiğimizde durum bu şekilde oluyor.biliyor benim için zor süreç stresli sürec sizler olsanız bu durumda ne yapardınız..tesekkur ederim şimdiden.
Evlenince bir eğitimci olarak çocuğunuza daha faydalı olabilirsiniz.
Ales’e girip akademisyenlik için şansınızı deneyebilirsiniz.
Ufkunuz açık olduğu sürece , önünüz de açık olacaktır.
Her ailede sizin halanız gibi insanlar var ,
Üç maymunu oynayın. :)