• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasil basa cikacagim?

Bende benimle gonul eglendirdigini dusunuyorum bazen :((
Yani dedigin gibi cok gelenekci olup da bu konuda bana bu kadar sarmasi cok ironik geliyor :((

boğalar genelde istediğini almak için karşısındakini özel hissettirir.
anlayamazsın ne düşünüyor seviyor mu sevmiyor mu?
çok güzel sürprizler yapar ama sonuç hüsran olabilir.

Yok hem boğa hem terazi yönetici gezegeni venüs dolayısıyla güzellikleri severler. Ama boğa sahip olmayı sever. Misal güzel bir yemek güzel bir ev cinsellik haz duygusu müzik koku ama bir yandan toprak grubu olduğu için terazi kadar ince olamayabilir. Köklerine bağlıdır. Şimdi boğa sevdiği zaman zor açılan bir tip diye biliyorum hatta öyleki karşı taraf açıklasın diye beklermiş. Ama çapkınlıkları da var işte ciddi düşündüğü bir kızla çapkınlık maksatlı olan nasıl ayırt edersin bilmiyorum. Boğalar sabırlıdır kolay öfkelenmezler.

Bogalar kotu mu ki ilk defa tanistim ben boga ile.

işte anlayamıyorsun.
seni seviyor mu yoksa kandırıyor mu?
26 yaşında ne bileyim arkadaşlarıyla tanışmaya bak.
ondan adım bekle.
ciddiyetini ancak böyle anlarsın.
yani sevgilim olarak lanse etmeli seni.
hoş bu da bir kanıt değil ama hiç olmazsa gönül eğlencesi değil de gerçek sevgili gibi hissettirir.
ama cinsellik çok farklı.

Ama uzulurum cok birde adami nsl sucliim ben rahattim basta bu kdr ileti gitmez opucukle elele tutmakla kalir sandim :((

Eğer bu sebeple ayrılmaya kalkarsan seni laflarıyla döver. Bunları yapmama izin veren sendin. Baştan sınırlarını bilseydin böyle olmazdı. Benim kadar sende mutlu görünüyodun yaşarken şimdi noldu der. Acı gerçek :(

boğalar genelde istediğini almak için karşısındakini özel hissettirir.
anlayamazsın ne düşünüyor seviyor mu sevmiyor mu?
çok güzel sürprizler yapar ama sonuç hüsran olabilir.

Hiimmm bilemiyorum ya siz boyle anlatiyorsunuz ya hani inanin konduramiyorum. O kdr yaptigi seyi de konduramiyorum. Nasl anlarim gercek fikirlerini ben?

Hiimmm bilemiyorum ya siz boyle anlatiyorsunuz ya hani inanin konduramiyorum. O kdr yaptigi seyi de konduramiyorum. Nasl anlarim gercek fikirlerini ben?

ciddi adımlar ve sana saygı.
eğer saygı sınırını korursan adam da biraz kendine gelir.
diğer türlü düşünelim istediğini alıp gitme riski var.
birbirinizi farklı yönlerden tanımaya bakın.
ayrıca yalnız kalmamaya çalış.

Ama uzulurum cok birde adami nsl sucliim ben rahattim basta bu kdr ileti gitmez opucukle elele tutmakla kalir sandim :((
canım taviz tavizi doğurur...
sen çizgini belli et...

bu tarz şeyler eşle yaşanmalı bence...
nişan, nikah olmadan sevgiliye böyle tavizler verilmemeli..
seni olduğu gibi kabul etmeli...
ya bir gün ayrılırsanız?

Yok hem boğa hem terazi yönetici gezegeni venüs dolayısıyla güzellikleri severler. Ama boğa sahip olmayı sever. Misal güzel bir yemek güzel bir ev cinsellik haz duygusu müzik koku ama bir yandan toprak grubu olduğu için terazi kadar ince olamayabilir. Köklerine bağlıdır. Şimdi boğa sevdiği zaman zor açılan bir tip diye biliyorum hatta öyleki karşı taraf açıklasın diye beklermiş. Ama çapkınlıkları da var işte ciddi düşündüğü bir kızla çapkınlık maksatlı olan nasıl ayırt edersin bilmiyorum. Boğalar sabırlıdır kolay öfkelenmezler.

Ya bakma bu huylari haricinde cok zor biri. Aklindan gecen guzel seyleri tutar tutar sonra soyler.
Ustune gittim son zamanlarda ben onun cok fazla aslinda bu cinsellik haricinde paylastigimiz cok sey var. Ama bu konuya hassasiyetim arttikca basinin etini yedim tam tabirle. Hani bana desen ki bu adam sadece bunu mu yasadi seninle kesinlikle hayir derim.

Biri de çıkıp dememiş ki daha 4. ayda nasıl rahat davrandın da adam bu hale geldi... Valla ne diyim bilemedim daha ilk aylarda rahat davranan bir bayan, diğer yanda daha yarı yılını bile doldurmamış bir ilişkide cinsellik diye yanıp tutuşan erkek
Hiç kendini kandırma açık kadın görünce irrite olurmuş falan diye adam kendini sana zorunlu hissettirmenin peşinde
Hem romantik görüneyim hem diğerlerini bakmıyım cool görüneyim
Hepsi hikaye
Fazla söze gerek yok yaşamak istiyorsan yaşa istemiyorsan yol ver adamın amacı belli...

işte anlayamıyorsun.
seni seviyor mu yoksa kandırıyor mu?
26 yaşında ne bileyim arkadaşlarıyla tanışmaya bak.
ondan adım bekle.
ciddiyetini ancak böyle anlarsın.
yani sevgilim olarak lanse etmeli seni.
hoş bu da bir kanıt değil ama hiç olmazsa gönül eğlencesi değil de gerçek sevgili gibi hissettirir.
ama cinsellik çok farklı.

Arkadaslarim ile tanisti.
Arkadaslari da beni biliyor, kardesi falan iste ama, tanismadim. Cinsellik midir bilmm ama, biz iliski yasamadik. İmkanimiz olmadi mi oldu ama, bazen o kesip atti, bazen ben. Boyle yarim yamalak biraktigimiz cok oldu ama, baslarken adami durdurmak imkansiz. Ben bu kdr zmn iliskiye girmedim kimseyle bnm ki sadece o anlik geliyor mani olamiyorum aklim basima gelince duruyorum diyor. Yok biz iliski yasamayiz diyor bazen, bazen iste seni cok begeniyorum diyor. O kadar ironik ki bi dedigi bi dedigini tutmuyor.

ciddi adımlar ve sana saygı.
eğer saygı sınırını korursan adam da biraz kendine gelir.
diğer türlü düşünelim istediğini alıp gitme riski var.
birbirinizi farklı yönlerden tanımaya bakın.
ayrıca yalnız kalmamaya çalış.

İstedigini alamaz benden.
İliski yasamam onunla bunu gecelim. O kdr rahat olsaydim eger coktan imkan varken yasardim.
Ama saygi konusunda haklisin biraz daha iradeli olmaliyim evet.

canım taviz tavizi doğurur...
sen çizgini belli et...

bu tarz şeyler eşle yaşanmalı bence...
nişan, nikah olmadan sevgiliye böyle tavizler verilmemeli..
seni olduğu gibi kabul etmeli...
ya bir gün ayrılırsanız?

Yok bi baslarda gafillik ettim ama son zamanlarda pek sinirlari asti mi basini yiyorum. Yok yani bebce sevgiliyle opusulur elele gezilir sarilinir ama evli gibi yasanmaz o konuda hemfikirim seninle.

Biri de çıkıp dememiş ki daha 4. ayda nasıl rahat davrandın da adam bu hale geldi... Valla ne diyim bilemedim daha ilk aylarda rahat davranan bir bayan, diğer yanda daha yarı yılını bile doldurmamış bir ilişkide cinsellik diye yanıp tutuşan erkek
Hiç kendini kandırma açık kadın görünce irrite olurmuş falan diye adam kendini sana zorunlu hissettirmenin peşinde
Hem romantik görüneyim hem diğerlerini bakmıyım cool görüneyim
Hepsi hikaye
Fazla söze gerek yok yaşamak istiyorsan yaşa istemiyorsan yol ver adamın amacı belli...

Simdi nsl bi rahatlik dediniz de sadece optum ben o da inan masumaneydi ciddiyim ben cinsel gudulerle bisi yapmadim :((
Adamin amaci sizce ne? Yani kullanip atmaktan ote bir niyet barindirmiyor mu bu iliski?

Erkekler genel olarak pek bi meraklılar. Ama boğa ve akrepler eşlerini sanki cinsellik odaklı seçiyorlar.
Çekim gibi bişey.. Dokunmak öpmek olmazsa olmaz, kendilerini ait hissediyorlar.
Ama kurallarınızdan başta bahsetseydiniz kesinlikle uyarlardı.
Ciddi düşündüklerinde zaten benim olacak mantığıyla fazla yakınlaşmıyorlar.
Siz başta rahat davranmışsınız o da bunun tadına varmış kaba tabirle. Zaptetmeniz hayli zor..
Yorum yapmak da öyle. Bence içinizden geldiği gibi davranın.
Benimle ciddi düşünmüyor vs. takılmayın. Hoşlanıyorsanız akışına bırakın. Eminim o da takılmıyordur.:)

Simdi nsl bi rahatlik dediniz de sadece optum ben o da inan masumaneydi ciddiyim ben cinsel gudulerle bisi yapmadim :((
Adamin amaci sizce ne? Yani kullanip atmaktan ote bir niyet barindirmiyor mu bu iliski?

Öptüğünüz zaman farketmediniz mi adamın şevke geldiğini? o zaman mesafeyi koyacaktınız belli ki gerçekten rahat olduğunuzu az zorlasam olacak gibi düşünüyor. Bu saatten sonra tavrınızı koyacaksınız kesin bir dille yok diyeceksiniz ancak o zaman anlarsınız niyetini...

Nefsi zayıftır belkide canım yani kendine hakim olamıyordur bu tür konularda ama sen istemeden sana birsey yapamaz ona göre sert davran sende sonucta sadıkca baskasına gitmez

Back
X