Nasıl basariyirsunuz

Safkedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2019
283
116
53
Merhaba arkadaşlar önceki konumu bilen arkadaşlarım vardir belki eşimle sorunlarımız var eve döndü özür diledi ama şu andaki problemim bununla ilgili değil geçen konularda bahsettiğim de arkadaşlar genel olarak neden benim hep barışmak istedigimi sordular bende bu konuyu düşündüm ve sizden yardım almak istiyorum bu konuda. Mesela eşimle bir konuda tartışıyoruz o hatalı ve kusuyoruz ama ben dayanamıyorum yani önemsemiyorm mevzuyu kus kalmayi sevmiyorum gidip sarılıyorum ve barisiyoruz ama bu 11 yıldır böyle olduğu için sanırım esimde bendeki salakligin farkındaBunu kullandigini ve beni hiç onemsemedigini farkettim. Hatalı o diyelim mevzuda beni deli edecek birşey yapıp hatalı duruma benim dusmemi sağlıyor ve beni suçluyor genel olarak böyle ya da her şekilde kendini hkali çıkartacak birşey buluyor inanamıyorum(ufak bir örnek mesela anahtari unuttu diyelim anahtarimi unuttun diyorum evet hatirlatmadin çünkü çıkarken diyor yani ne diyecegimi şaşırıyorum bazen aklına şaşırıyorum çabasını takdir ediyorum) siz nasıl kus kalabiliyorsunuz mesela ya da bu durumla nasıl başa çıkabilirim şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim

kendi sınırlarını çizemeyen insanlara, hiç kimse saygı duymaz malesef...

Eşiniz bir terazi,ikizler yada kovaysa bu biraz zor

Küs kalamam hic benlik degil..nasil olsa barisacam ne gerek var kendimi strese sokmaya derim..ama kirilmissam da konusur dile getiririm

Bende küs kalmam içim rahat etmez sinirimi kirginlimi dile getiririm bir konu sonuca varmazsa cildirirım
Ama benim de kötü bir huyum var eğer birinden soguduysam birdaha yüzüne bile bakmam istediği kadar cabalasın
Tabi bu soguyana kadar çok tahammül ederim sonrasında gözüm görmez kimseyi
Bu çok uç noktalarda yasamaktan kaynaklanıyor.

Bu arada kavga ettiğinizde kenarı çekilip ağlamayın güçlü görünün ve olay çözülmeden sizin kirginliginizi anlamadan gidip sarılmayın önce konuşun gerekirse sert bir şekilde

Aglamiyorim zaten öyle cokda yumuşak bı tıp değilim ama aynı evin içinde küsmek bana göre değil ona kalsa 3 gün kuselim ne gereği var diye düşünüyorum 3 saat sonra barisiyoruz ama hiç değerim yok artık bu yüzden esimde biraz vicdansız geliyor bana bu konuda

Öncelikle tartışmaktan korkmayın. Size söylediklerini takmayın yada takmiyo gibi görünün. Sonuçta 10 yıl böyle geçmiş ama ömür uzun hep böyle mi olacak düşünün. Biyerden başlayın cizginizi belli etmeye. Mesela anahtari unuttu sizi suçladı hadiyaa öyle mi gibi ufak ufak kizdiginizi belli edin. Yoksa nasıl olsa ne desem kizmiyo bide gönlümü ediyo diye ağzına geleni rahat rahat soyler.size kötü bişey söyleyecek olunca bı düşünsün eşim buna kizarmi uzulurmu diye benden soylemesi

Aslında gerçekten saçma ama bazen uzak kalıp konuşmamak başka odada takılmak daha iyi geliyor
Düşünsenize gelip barisacaginizi biliyor o yüzden içi rahat neden üstünüze düşsün
Haksız olsa bile gideceksiniz nasıl olsa bu rahatlik o yüzden bunu bende pek beceremiyorum işte aynı sayiliriz

Kızıyorum aslında iyimisin herşeyi benimmi hatırlatma gerekiyor diyorum neden beni suclmak için sebep uyduruyorsun diyorum ordan kavga çıkıyor sonra kusuyor yok efendim neymiş ben demişim ki neden bana böyle dedin ve kendimi barışmaya çalışırken buluyorum

Ayrı takılmak mantıklı olabilir aslında onun yaptığı şeyler biliyor musunuz bı bildiği varmış demekki hep ise yaramış

Tamam işte oraya kadar derdinizi diyebiliyosunuz demekki gerisi inanın daha basit. Adam bulmuş yolunu sizde biraz sabredin. Zamanla alışır duruma. İnanın bende sizin gibiydim. Şimdi daha dik duruyorum. İllede kus durcaksa dursun.aybi evin içinde meselede büyük değilse zaten bı ara bakmussinizki barisilmis farketmiyisunuz bile

Ayrı takılmak mantıklı olabilir aslında onun yaptığı şeyler biliyor musunuz bı bildiği varmış demekki hep ise yaramış
Mesela ben gider film izlerim ya da kitap okurum onu takmayIP başka şeylerle ilgilendiğim mesajı gönderiyorum psikoljik olarak ya da şu yöntem de etkili sizi mi suçladı anında konuşmayı kesip hiçbir duygunuzu belli etmeden kendinize bir kahve vb birsey yapıp yanında keyif yapmak hiç muhattap olmamak

Aynı yetenek benim eşimde de var saf zeytinyağı üste çıkar hatasını anlar özür diler o ayrı..
Ben çareyi şöyle buldum ben kendime sınırlar cizdikce o benim sağlam duruşuma göre daha sert indirdi balyozu bunu farkedince artık gövde gösterisinden uzaklaştım sessizlestim bende onu mutlu kılan ne varsa hepsini geri çektim ona istediğini başka türlü verdim aslında bunun farkında bilerek yaptığımı biliyor tanıyoruz sonuçta birbirimizi . Bende hatalı gördüğü ne varsa onları da frenledim şimdi evde iki mal oturuyoruz önceden sen kavga çıkarıyorsun derdi şimdi kavgaları çıkaran o ve ben doğru dürüst hiç cevap vermiyorum bile . Bekliyorum ise yariyor gibi simdiik.

Ne kadarlık evlisiniz

Ben kırıldığım bir şeyi mutlaka dile getiririm uzunca anlatırım beklentimi eşime ters değilse o da fikir sunar barışırız he bazen çok çazgır olurum haklı da olsa özür diler

Ben kırıldığım bir şeyi mutlaka dile getiririm uzunca anlatırım beklentimi eşime ters değilse o da fikir sunar barışırız he bazen çok çazgır olurum haklı da olsa özür diler
Anlatmak çözüm olmadı malesef yoksa çok isterdim doğru yoldan anlasabilmeyi böyle teebiye etmeye calisicaz malesef hayat insan herşeyi yaptırıyor

Tahmin ettim , yakında eşiniz çocuk gibi trip atiyosun sevgili ya da nişanlı degiiliz demeye başlar inşallah kökten bir çözümdür ama ben de bunları yapıyordum bı zaman sonra cıks olmuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…