Bende verdiklerimi geri çekmeye çalıştım ama dahada hirxinlasip saldırganlasti malesefAynı yetenek benim eşimde de var saf zeytinyağı üste çıkar hatasını anlar özür diler o ayrı..
Ben çareyi şöyle buldum ben kendime sınırlar cizdikce o benim sağlam duruşuma göre daha sert indirdi balyozu bunu farkedince artık gövde gösterisinden uzaklaştım sessizlestim bende onu mutlu kılan ne varsa hepsini geri çektim ona istediğini başka türlü verdim aslında bunun farkında bilerek yaptığımı biliyor tanıyoruz sonuçta birbirimizi . Bende hatalı gördüğü ne varsa onları da frenledim şimdi evde iki mal oturuyoruz önceden sen kavga çıkarıyorsun derdi şimdi kavgaları çıkaran o ve ben doğru dürüst hiç cevap vermiyorum bile . Bekliyorum ise yariyor gibi simdiik.
Ben trip atmam konuşurum hatta trip atmayı ve kusmeyi beceremem nereden cikardiniz anlamadım kiTahmin ettim , yakında eşiniz çocuk gibi trip atiyosun sevgili ya da nişanlı degiiliz demeye başlar inşallah kökten bir çözümdür ama ben de bunları yapıyordum bı zaman sonra cıks olmuo
Aslında oda geçiyor içimden o andaBen de size aynı soruyu sormak isterim nasıl başarıyorsunuz haklı iken kavga sonrası gidip sarılmayı. Ben daha çok gırtlağını sıkmak, soluksuz bırakmak istiyorum o zamanlarda. Sarılmak mümkün değil. Sarılırken boğarım, ümüğüne doğru sarılırım.
Aslında oda geçiyor içimden o andaama o gerilim halini sevmiyorum umugunu siksamda aynı sonuç uzuyor mevzu aksine bende gerilimi ortadan kaldırıp normal haytima devam etmek istiyorum
Aynen öyle bakıyorum anlamayacak yani o kadar yoruyor ki beni üstünü kapatıp devam ediyorum çünkü ne zaman oturup sorunumuzu çözelim desem yine ben suçlu oluyorum bende çözümü kusmeden sıradan bir şekilde yoluma devam etmekte buldumİyi de böyle de sorun çözülmüyor ki. Üstü örtülüyor sadece. Konuşmak istiyor ve sorunu çözüme ulaştırmaya çalışıyorum deseniz amenna ancak sarılmak mevcut sorunu ötelemek sadece. Ciddi tartışmayı kastediyorum tabi.
Bilemedin başak diye şabanoğlu şaban filminde başak diyordu bilemedin şafak diyordu ateş ediyordu o espriydi ama havada kaldı maalesef anlayan yokBilemedin başak diyesim geldibeynel seni takip etmiyorum denk geldi
Ayarını bilmek lazım nerde kızıp nerde kizmayacagina göre bunu yapmalı soru sorduğunda cevap almazsa benimki kudurur mesela kızamayacgi tavırda kalıyorum deneyin benceBende verdiklerimi geri çekmeye çalıştım ama dahada hirxinlasip saldırganlasti malesef
Dedim tamam dedi ama yine değişmedi malesef söylediğiniz doğru ben alistirdim ama degisecek çünkü tak etti canımaanahtar konusunda sende aklini kullanmayı denesen biraz deseniz ne tepki verir mesela onda da sizi mi suclayacak sen alıştırdın die.. yani durum buysa dediginize gore siz alistirmis oluyorsunuz ben de kus kalmayi sevemem ama inatlik var inadim tuttu mu konusmam o da bilir gelir ama siz karsi taraf hataliyken dahi dayanamayip yine barisiyorsaniz bu saatten sonra degistiremezsiniz durumu cunku adamin korkusu yok biliyor eninde sonunda dayanamayacağınızi.. karsiniza alip konustunuz mu bak yillardir bu boyle suregeldi ama artik yoruldum biraz da sen cabalasan gonlumu alsan hatali dahi olsam diyerek.. 11 yil ben yaptim arada bir yapsan incilerin dökülmez desen
Dünya küçük .Bilemedin başak diyesim geldibeynel seni takip etmiyorum denk geldi
Dünya küçük .
Ufff canım sıkılıyor ya burası da olmasa yanlizliktan olup gideceğimkadınlar kulübü büyük ibaresi var ama bize işlemiyor
Banlanmışsın yalnızlığın hayırlı olsun o zamanUfff canım sıkılıyor ya burası da olmasa yanlizliktan olup gideceğim
Bilemediniz yay
Benim esim de yay ve evet oda çoğu şeyi benim yapmamı bekler,misal o anahtar mevzusu benim hatırlatmamı ister sizde ki gibi vs.Kızıyorum aslında iyimisin herşeyi benimmi hatırlatma gerekiyor diyorum neden beni suclmak için sebep uyduruyorsun diyorum ordan kavga çıkıyor sonra kusuyor yok efendim neymiş ben demişim ki neden bana böyle dedin ve kendimi barışmaya çalışırken buluyorum
Eşi asla terazi değildir. Ama yüksek ihtimal yengeç olabilirEşiniz bir terazi,ikizler yada kovaysa bu biraz zor
Benimkinde bugün bir mevzu oldu çok küçük birşey iyi o zman konusmayalim dedi nasıl bir özgüvenin var senin ya dedim beni konusmamakla tehdit ediyorsun sürekli alttan aliyorum diye salkmi sandın beni konusmazsan konuşma bende kusmeyi biliyorum dedim şok olduAynı anlattaığınız durumu ben de yaşıyorum...kafası çok iyi çalışıyor eşimin maşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?