• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl başarıyorsunuz?

Olumlu düşünmek çok önemli.. birşeyden ne kadar çok korkarsan o başına gelir. o yüzden olabildiğince pozitif olmaya çalış. farkı göreceksin:KK66:

Gerçekten öyle oluyor. Denicem umarım başarılı olurum.

insanlardan beklenti içine girmiyorum, bu yüzden pek fazla üzülmüyorum

kendimi gurur vs diyerek geri çekmiyorum. birisi beni eleştirdiğinde ya da yanlış bi şey yaptığımda rezil olduğumu düşünmüyorum. insanlık halidir olabilir diyip geçiyorum

birisinden bi şey istedim ama kabul etmediyse kendime kızmak yerine o yapmak zorunda değildi diyerek unutuyorum

birisi beni sevmediyse sevmek zorunda değildi, davet etmediyse etmek zorunda değil diyorum. bunu çok kolay kabul edebiliyorum çünkü kendimden biliyorum. birilerini sevmemek, her zaman çok kibar ve iyi davranamamak normal şeyler. bunu biliyorum

dobra dobra konuşuyorum, kendime gereksiz yere asla karıştırtmıyorum. düşüncelerimi açık açık söylediğim zaman içimde hiçbir şey kalmıyor.

değerimi biliyorum ve birisi hadsizlik yaparsa hayatımdan silebileceğimi de biliyorum. haddini aşan insanları hayatımda tutmuyorum

samimiyetsiz kişilerle görüşmüyorum. dedikoducularla iletişimimi kesiyorum

bu saydıklarımı bu zamana kadar sadece eski sevgilime yapamadım, beni en çok da o üzdü. o yüzden bu yöntemlerimi denenmiş ve onaylanmış sayıyorum :)

: mutluluğun formülü.

Düşünmemeye çalışıyorum..
Ben çok cevap veririm insanlara şak diye, düşün cvp verdiğim halde düşünmeye devam ederdim içimi boşaltsam da yetmezdi, düşün babam düşün yeni cevaplar falan üretirdim..
Şimdi aman olduysa oldu diyorum unutturuyorum kendime o şeyi.
Bi de alıngandım ben çok, sorgulardım şimdi pollyannacılık oynuyorum.

Bende öyleyim bu ara. Düşün düşün deliriyor insan.
Bırakıcam artık düşünmeyi :KK12:

4 ay öncesine kadar en ufak şeyi takıntı yapardım onun strese girerdim ağla ağla uyuyamazdim nisanlinla ayrıldım 2 ay kendimde değildim ama 4 ay önce Rabbim bana birsey öğretti bu hayatta en önemli şey sağlık şimdi tek stres yaptığım konu kardeşim onun iyi olması o iyilessin sağlıktan başka hicbirseyi kendime yük yapmayacam asla.

Aile sorunlarını okurken "takma, boşver hiç sallama" tarzı yorumlar okuyorum.
Eskiden stres problem değildi ama bu yıl hatta sanırım birkaç ay içinde uçuk virüsü aldım. Stres üzüntü yapmamam lazım. O yüzden bu tarz olumsuz durumlarda nasıl telkin ediyosunuz kendinizi merak ediyorum.
Çoooo....k zor ama stres ve üzüntüyü minimuma indirmem gerek. Nasıl yapıcam hiç bilemiyorum...

Var mı işe yarayan yöntemler :KK64:
Uçuk virüsü ne, dudakta çıkan şey mi?
Üzüntü ile alakası var mı?

Uçuk virüsü ne, dudakta çıkan şey mi?
Üzüntü ile alakası var mı?

Dudakta gözde veya genital bölgede çıkan bulaşıcı bir virüs.
Çıkmasını tetikleyen şeyler; stres, adet dönemi, bağışıklığın sisteminin zayıflaması..

4 ay öncesine kadar en ufak şeyi takıntı yapardım onun strese girerdim ağla ağla uyuyamazdim nisanlinla ayrıldım 2 ay kendimde değildim ama 4 ay önce Rabbim bana birsey öğretti bu hayatta en önemli şey sağlık şimdi tek stres yaptığım konu kardeşim onun iyi olması o iyilessin sağlıktan başka hicbirseyi kendime yük yapmayacam asla.

Bende geç öğrendim bunu çok doğru en önemli şey sağlık kesinlikle...

Amaaaan üzüldüm de ne oldu madalya mi taktilar diyip geçiyorum çoğu zaman.. yapım takmaya gamli olmaya dert edip kendimi yemeye çok musait oğlak burcuyum zaten:) genç yaşta öldür seda kendini aferin daha çok uzul diye kendimi tehdit ediyorum :) annelik iyi geliyor bana bu konuda amaaan kızım iyi ya dünya yansın diyebiliyorum.. benim stresim eşimi çocuğumu uzuyordu o yüzden torpuluyorum sürekli.. yarıni gorecegimiz şüpheli iken başkaları için kendimizi yipratmak saçma ama yapı meselesi degismek zor ama imkansız değil..

Ben bdv okuyorum bakıyorum insanların ne kadar büyük sorunları var diyorum şükrediyorum halime. Hem de kendimi yalnız hissetmiyorum:super:

takmamak mümkün mü yaa... insanlar başkasının derdi için takma diyebiliyorlar sadece

Back
X