Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsanlardan kastınız kimler mesela. Komşu arkadaş eş dost akraba anne baba aıle...? Ailem hariç.. Ben bana zarar verdiğini düşündüğüm kırk yıllık dostumu bile bellı bir toleranstan sonra tamamen silebiliyorum. Çünkü kendımden eminim ve vicdan azabı çekmiyorum. Milletin ne dediği hiç umrumda olmaz çünkü ben kendı kişiliğimi biliyorum. Kendinden emin olduktan sonra kimin ne dediği benim için çok da önem arz etmiyor..Arkadaşlar insanları takmamayi nasil başarıyorsunuz yani onlar olmadan da nasıl hayatıma tek basima devam edebilirim diyosunuz ...
İkizler burcu olarakArkadaşlar insanları takmamayi nasil başarıyorsunuz yani onlar olmadan da nasıl hayatıma tek basima devam edebilirim diyosunuz ...
Kendinizi severekArkadaşlar insanları takmamayi nasil başarıyorsunuz yani onlar olmadan da nasıl hayatıma tek basima devam edebilirim diyosunuz ...
En yakınlarınız değer verdiklerinizin hayal kırıklığına uğraştığını düşünün Yani örneğin çok yakın arkadaşınız hergün berabersiniz tek arkadaşınız oİnsanlardan kastınız kimler mesela. Komşu arkadaş eş dost akraba anne baba aıle...? Ailem hariç.. Ben bana zarar verdiğini düşündüğüm kırk yıllık dostumu bile bellı bir toleranstan sonra tamamen silebiliyorum. Çünkü kendımden eminim ve vicdan azabı çekmiyorum. Milletin ne dediği hiç umrumda olmaz çünkü ben kendı kişiliğimi biliyorum. Kendinden emin olduktan sonra kimin ne dediği benim için çok da önem arz etmiyor..![]()
Ne kadar güzel konuştunuz helal olsunOnlar olmadan hayatıma devam edemem dedıgım kimse olmadı hayatımda ailem harıc.
Her gidenin yeri dolar, boyle dusunursen sende yol verebılırsın.
Hıc kimse bizim oksijenimiz degıl onlar giderse ölürüz dıye bır sey yok.
Ee ekmekte vermiyorlar bize?
Hatta bana suan kan lazım olsa kan grupları bıle uymuyor o gidenlerin.
O halde?
Hepsine Gule Gule.
Nasıl basaricam bilmiyorum ama güçlü olamıyorum sanki onlar gidince yalnızım hep gibi düşünceler geliyor aklimaTek başımıza doğduk tek başımıza bi mezara gireceğimiz gerçeğini kabullenince...
Etraftaki kişilerle toplumsal olarak sosyal ilişkilerde bulunduğunun bilincinde olursan...
Herşey daha kolay olur hayatında...
e ben ben ne olacağımmm alındımm bak şimcükkkkkkkEvlatlarım hariç, bu hayatta kimseye bağımlı değilim, ailem dahil.
Umrumda olmamak değil bu, ben kendi bildiğim yolda yürüyorum sadece.
Benim hayatım, dolayısıyla bir tek ben gerekli bana.
Böyle bakıyorum olaya.
En yakın arkadaşım ile bir ay önce bir olay yaşadık. Ben hamile iken her yere her ortama çağırıyordu. Korona umurunda olmazdı. O ortamlara girip sonra bana gelirdi. Ardından o hamile kalınca bana işe gidiyorsun toplu taşıma kullanıyorsun. Buluşmasak mı dedi. Buluşmadan kastımız da doktor randevusu. Benım gittiğim doktoru merak ediyordu. Bende gel gör hoşuna giderse hamileliğine onun yanında devam ettir. Ondan sonra ben işe başladım servis kullanıyorum diye benle aynı ortama girmeye çekinmiş. Dıkkat etmek istiyorum dedi. Bende.. Bir tek sen mi evlat taşıyorsun dedim. Madem oyle ben hamile iken neden benı düşünmeyip her ortama girip solugu yanımda aldın dedim ve bir aydır tek kelime etmiyorum.. Benım için bitti ii.. Bir daha bir araya gelmem..En yakınlarınız değer verdiklerinizin hayal kırıklığına uğraştığını düşünün Yani örneğin çok yakın arkadaşınız hergün berabersiniz tek arkadaşınız o
Gerçekler acıdır babye ben ben ne olacağımmm alındımm bak şimcükkkkkkk![]()
![]()
gardımı aldım kısasa kısas babyGerçekler acıdır baby![]()
pandemi de hepsinden kurtuldum çok şükür.arabamı bile benden çok kullanıyorlardı yahuuu.yaşlı 2 teyze hariç asla bindirmem bundan sonra akıllandım.iyilikten hep kötülük bulmuşumdur .o yüzden az ve öz arkadaş ve aileme dönüş yaptım rahatladımm.Çocuklarım ve iş verenim hariç hayatıma gayet güzel devam ederim , hatta kuru kalabalıktan hiç hazzetmem![]()
Ara ara arındırmakta fayda varpandemi de hepsinden kurtuldum çok şükür.arabamı bile benden çok kullanıyorlardı yahuuu.yaşlı 2 teyze hariç asla bindirmem bundan sonra akıllandım.iyilikten hep kötülük bulmuşumdur .o yüzden az ve öz arkadaş ve aileme dönüş yaptım rahatladımm.