Ay bu yorumu yapmaya gelmiştim aklın yolu bir
Bir ikizler burcu olarak asla ama asla aynı duygu durumunda uzun süre kalamıyorum. Yani bunu burçlara bağlamayı saçma bulanlar olacaktır belki ama daha astroloji falan keşfetmedigim zamanlarda da, kendimi bildim bileli hep böyleydim. Çocukken bile birine küser 5 dakika sonra unutup normal oynamaya devam ederdim.
Daha az evvel ya, bi arkadaşıma karşı bi alınganlık gösterdiğim bir durum oldu gün içinde. Yanlış anlama ihtimalim vardı ama o ihtimali düşünmeden çok kafaya taktım gereksiz bir şekilde. Sürekli kafamda döndü durdu bu konu. Sonra kuzenimin doğum günü için pasta yapmaya başladım birden bire kafamda o konu kapandı. Daha 15 dakika önce sürekli kafamda dönüyordu başka şeylere konsantre bile olamıyordum bir anda uçtu gitti. Yemin ediyorum kendi kendime şaşırdım. Hatta üstüne o alınganlık yaptığım arkadaşım aradı hiçbir şey olmamış gibi gayet neşeli konuştum.
Hiç küs kalabildigim insan yok mesela. Gerçekten kazık yemiş bile olsam üstünden zaman geçince beynim o kötü anıyı siliyor görünce yine merhaba diyorum. Bir bakımdan da hiç iyi bir şey değil aslında. İnsanın bir duruşu olmalı birini sildin mi silebilmelisin. Of bilemiyorum şu an bile kararsız kaldım iyi bir şey mi kötü mü diye :)