Nasıl başımdan savabilirim?

Bu kocalarınızı nasıl nazlandırıyorsunuz böyle ya, ne kadar kıymetliler aman kırmayayım gücendirmeyeyim. O sizi o kadar düşünse şu an bu durum yaşanmazdı emin olun. Ayrıca bebeğiniz doğduktan sonra her şey başınıza kaldığında bu geçen günlerinize ağlarsınız hiç aklım yokmuş diye.
Bu tarz konularda ayrıca merak ettiğim bir şey var bunca insanı evinizde nasıl yatılı ağrlayabiliyorsunuz? Konakta mı yaşıyorsunuz? 7 çocuk bir de anne babaları nerde yatıyor bu insanlar, yorgan yastık nasıl yetiyor? 160 mt2 evim var küçük de sayılmaz ama ben dört kişilik çekirdek ailem dışında en fazla 3 kişiyi yatıracak yere sahibim mesela. Sizler nasıl sığdırıyorsunuz?

Daha önce hiç 1 2 kisi haricinde yatılı misafir almadım, almak istemem de. Keşke konak olsa 3 odalı sıradan bir ev işte

İstemediğinizi söyleisn gerçekten zor yani ısrarla gelmek isterlerse de ben olsam bişey yapmam o kadar kişi geliyorsa midelerini de düşünsünler

Eşinize neden açıkça konuşamıyorsunuz. Ben buna takıldım.

Eşimle konuştum bugün. Dün gece sinir harbiden uyuyamadım, onun acısıyla net bir şekilde artık ağırlaştığımı, eskisi gibi olmadığımı ve işe bile giderken zorlandığını belirttim. Zaten geçen hafta hamile halimle kalabalık misafir ağırladığımı daha bundan sonraki süreçte misafir istemediğimi söyledim. Anlayışlı bir şekilde tamam sen bilirsin dedi.

Kendimi net bir şekilde ifade etmediğim için bununla uğraştım. Bundan sonra kimse kırılır ya da üzülür diye düşünmeden ne istediğimi ya da yada istemediğimi net olarak ortaya koyma kararı aldım. 30 yaşındayım bunu hala düstur haline getiremedim, sanırım yetiştirilme tarzından. Umarım bundan sonrası için bu tarz durumlarla karşı karşıya gelmem

Şu yazdıklarında kendimi gördüm görümce çocuklarıyla gelip kalmıştı hamileydim ertesi gün kayınaile toplaşıp mangal yakmışlsrdı güya bana bir şey yaptırmayacaklardı adamlar yattı yatağı toplamadılr yediler içtiler kaçtılar. 30 haftamdaydım gerçekten çok zor doğum yaptım kimse gel medi hatta evlerine çağırmazlar kimseye hizmet etme kimseyide ağırlama ben yaptım böyle bir salaklıksen yapma

Akıllandım artık daha eve değil yatılı misafir, uğramalık misafir falan istemiyorum kesinlikle. Hele eş ailesinden gına geldi, onlara hiç müsamaham yok

Eşimle konuştum bugün. Dün gece sinir harbiden uyuyamadım, onun acısıyla net bir şekilde artık ağırlaştığımı, eskisi gibi olmadığımı ve işe bile giderken zorlandığını belirttim. Zaten geçen hafta hamile halimle kalabalık misafir ağırladığımı daha bundan sonraki süreçte misafir istemediğimi söyledim. Anlayışlı bir şekilde tamam sen bilirsin dedi.

Kendimi net bir şekilde ifade etmediğim için bununla uğraştım. Bundan sonra kimse kırılır ya da üzülür diye düşünmeden ne istediğimi ya da yada istemediğimi net olarak ortaya koyma kararı aldım. 30 yaşındayım bunu hala düstur haline getiremedim, sanırım yetiştirilme tarzından. Umarım bundan sonrası için bu tarz durumlarla karşı karşıya gelmem
Bence gerekiyorsa bununla ilgili videolar izleyin çünkü hayat kaliteniz çok düşük olur . Siz kendinize değer vermezseniz kimse vermez . Hele ki bebeğiniz olacak o da ezilir bu durumda

Bence gerekiyorsa bununla ilgili videolar izleyin çünkü hayat kaliteniz çok düşük olur . Siz kendinize değer vermezseniz kimse vermez . Hele ki bebeğiniz olacak o da ezilir bu durumda
Milyon kez video izlemişimdir bu konuyla alakalı ama iş uygulamaya gelince bazen dona kalıyorum o an. O an bir şey demek, kendini net ifade etmek önemli. Sonradan söylüyorum ama geçen süreçte kendimi yıpratıyorum. Bebeğim benim için her şeyden daha önemli. Özellikle onun için her şeyin üstesinden seve seve gelirim

Milyon kez video izlemişimdir bu konuyla alakalı ama iş uygulamaya gelince bazen dona kalıyorum o an. O an bir şey demek, kendini net ifade etmek önemli. Sonradan söylüyorum ama geçen süreçte kendimi yıpratıyorum. Bebeğim benim için her şeyden daha önemli. Özellikle onun için her şeyin üstesinden seve seve gelirim
Evet şimdi o doğunca size karışmak isteyen akıl vermek isteyen çok olacak . Lohusayken kalalım şöyle yap böyle yap diyen. Kendimden biliyorum ben de önceden hayır diyemezdim ve sonunda hem kendimi hemde evliliğimin mutsuz olduğunu fark ettim . Bu dünyadaki en önemli şey sizsiniz ve sizin korumanız gereken bebeğiniz bunu eşiniz bilsin bunları ifade etmekten korkmayın lütfen

Eşiniz konuşsun hamile haliyle uğraşamaz sizde keyfini çıkaramazsınız en iyisi doğum sonrası gelin ben evdeyken daha güzel ağırlarız desin erkekler kendi aileleri söz konusu olunca akıllarını kaybediyor

En iyisi sahiden de korona yalanı:işsiz:
Zaten az kaldı ramazan bitiyor iyi hissetmiyorum iş yerinde çıktı vs deyin. Kabul etmeyin saçmalığa bak o kadar kişi iftar mı olur yahu.

Kırılsınlar daha iyi ayaklarını kesersiniz. Eşinize sen söylemezsen ben söylerim diyin. Gerekirse de arayın söyleyin. Öyle saçmalık mı olur canım

Değil demek ki... Sanki keyfimden eşimden evimden uzakta hamile halimle tatil yapıyormuşum gibi davranıyorlar. Eşim en başından izin vermicekti. Tasası bana kaldı. Yarın iş var uyuyamıyorum bile :KK43:(((
eşinize "hayatım o sıralar hiçbişeye yetişemem şuan bile hiç halim yok. İzin al da sende gel. Yoksa bak gelenlerde aç kalır hee" gibi konuşun
Ne kadarlık gebesiniz?
Ya da kv nize yapamayacağınızı bi şekilde bu işi halletmesi gerektiğini söyleyin tabii anlayışlı biri ise
Iyyyyy iyiki uzaktasınız bunlardan yakında olsanız hep tepenizdeler demek ki

Eşiniz sen bilirsin mi dedi sadece
onları arayıp konuşacak değil mi?
bide size he he yapıp sonra elmişler ben napayım demez dimi
bende pek evhamlıyımdır :D

Eşiniz sen bilirsin mi dedi sadece
onları arayıp konuşacak değil mi?
bide size he he yapıp sonra elmişler ben napayım demez dimi
bende pek evhamlıyımdır :D

Sonra sordum sen mi söylersin yoksa ben mi arayıp söyleyeyim dedim. Sen söyleme ben hallederim dedi. O kısmı atlamışım, konu havada kalmadı yani :)))

eşinize "hayatım o sıralar hiçbişeye yetişemem şuan bile hiç halim yok. İzin al da sende gel. Yoksa bak gelenlerde aç kalır hee" gibi konuşun
Ne kadarlık gebesiniz?
Ya da kv nize yapamayacağınızı bi şekilde bu işi halletmesi gerektiğini söyleyin tabii anlayışlı biri ise
Iyyyyy iyiki uzaktasınız bunlardan yakında olsanız hep tepenizdeler demek ki

Bunu diyen kaynım yanlis olmasın 😊 çok değil 4 5 ay sonra ben eşimin yanına yani eş ailesinin bulunduğu ile eş durumuyla gidiyorum ve bu durum canımı çok sıkıyor

Nasıl bir aile dinamiğiniz olduğunu bilemem.

Ama belki de gelinimiz de hamile gidelim bir görelim belki ilgiye ihtiyacı vardır gibi düşünüp tamamen sizi görmeye geliyor olamazlar mı? Tabi nasıl insanlar bilemem ama..

Nasıl bir aile dinamiğiniz olduğunu bilemem.

Ama belki de gelinimiz de hamile gidelim bir görelim belki ilgiye ihtiyacı vardır gibi düşünüp tamamen sizi görmeye geliyor olamazlar mı? Tabi nasıl insanlar bilemem ama..

Zaten her gittiğimde neredeyse görüşülüyor

Back
X