Nasıl bayansın sen!

Esim gelse eve ayaginda ayakkabiler yemek yedigimiz sehpaya ayagini uzatsa hmmm kizardimda bu kadar degil bee .
Ama sen zaten asiri duygulara aliskin diye dusunuyorum diger konularindan

ayaklara pis diyenleri anlamıyorum. :/

halbuki o güzel ayaklar banyoda güzelce yıkanır sonra kurulanıp üstüne çorap giyilir (kış olduğu için) sonra terlik ya da ayakkabı içinde durur hep o ayaklar.
ayakkabının içi zaten dış ortamdan uzak.

belki havasızlık ve terden kötü kokabilir. çünkü ayaklarda çok fazla ter bezi var.

özellikle ellerden daha temizdir bence canım ayaklar... baksana eller her yere değiyor. ama ayaklar öyle mi
öf fetişim coştu yine ayak ayak derken
gidip biraz ayaklarımla ilgileneyim.
şu an ayaklarım sehpada bu arada

Yerinde bir tepki ama bu kadar fevri olması sanırım içinde birikmiş biraz onu gösteriyor. Daha öncede rahatsız olduğu bişey olmuş söylememiş orda patlamış gibi.

Herkes sehpada yemek yiyormuş meger. aşırı tepki vermiş söyledikleri çok abartı. Kadın olmakla ne ilgisi var onu da hiç anlamadım. Başkasının evinde o kadar rahat olmak hoş değil ama.

Ayakkabıyla sehpaya ayak koymak mı...tepki göstermesi normal tabii.
O eve normalde ayakkabı ile mi giriliyor peki?

Yaptığınız ayıp . Rahat birisi olabilirsiniz ama bunu başkasının evinde de yapacağınız anlamına gelmez. Sevgilinde abartmış Düzgünce uyarsaymış boşuna triplere girmiş

orda burda titiz olup millete kızan, kendi t..larını boxerdan kaşıyan elini ortalık yerde burnuna sokan.tuvaletin terliklerinden birini poposunu yıkarken ıslatan erkekler çok maalesef.onlar böyle şeyleri kendine hak görüyorlar siz yaparsanız pis pasaklı oluyorsunuz.

Tamam da ayakkabıyı 1 saat evvel almıştım

Bu cevabinizdan yola cikaraktan sizin titizlik anlayisinizla sevgilinizin( benim dusuncemde onunkiyle es) ayni degil.
Ya ne alakasi var 1 saat once almis olmanizin? Sokaklar " aman yeni ayakkabi, pis etmeyelim gicir gicir ayakkabiyi" mi diyor?
Sokakta yurunmus o ayakkabiyla.
Yolds yururken analizmi ettin yerleri "at .oku varmi it .oku varmi"diye?
Seke sekemi gectin yollardan?

Tabi insanlarin hijyen anlayislari farkli olabilir de...
Bunun "BAYAN" likla ilgisi nedir.
Ben BAYMAYAN olmayi tercih ederim sahsen.
Onu bosayin derim.. Bos ol bos ol bos ol...
Onu yakisikli bir yabanci erkek arkadasla upgrade edin.

Evet aşırı.

Ayağını sehpaya uzatan cins bir bayansınız demek ki, ben problem görmüyorum.

Olay sehpaya ayak uzatılmasıysa, bayan olmaktan bağımsız olarak, bence gene çıldırmak aşırı. Hani karşınızda aile büyüğü falan otursa tamam da ikinizseniz nolcak yani.

Sehpa yemek yenen bir yer falansa ya da titiz biriyse öyle söyleseydi, bayansın sen yapamazsına bağlamasaydı keşke.

Ayakkabıyı 1 saat evvel aldığınızı ifade etmenizden sadece evde denemek için giydiğinizi varsaysam bile, bana göre de sehpaya (ayakkabılı ya da ayakkabısız) ayak uzatılmaz. Hee, bu şekilde ikaz etmesi mi gerekliydi derseniz, bu da yapı meselesi. Sevdiğiniz adamı tanımış olmanız lazımdı derim..

Hoş karşılanılacak bir davranış değil elbet ama iş sen nasıl terbiye aldın kadara gidiyorsa orada bir abartı vardır Nazik bir dille uyarsa dikkat edeceğinizi söylemediniz mi ? Çocuk azarlar gibi ne bu asıl onun yaptığı terbiyesizlik.

Sizin rahat davranmaniza tepki bu...
Kontrol hastasi bir adaminiz var...
dedim ya "upgrade" butonuna basacaksiniz...

Sevgilinin evinde bence istediğin gibi hareket edebilirsin. Ama ailesiyle yaşadığı için bi çizgiyi aşmamak lazım. Kendi evinde ister sehpada tepin ister ayağını uzat ama misafirlikteyken sevgilinin ailesinin evi bile olsa bence yapma. Ha tepkiye gelirsek, fazlasıyla kaba. Gereksiz. Ben olsam eşimin annemin evinde yeni aldığı ayakkabıyla ayaklarını sehpaya koymasına böyle hömkürmem. Kızmam bile. Sonuçta dışarıda giyilmemiş. Ve yemekten önce de o sehpa siliniyor. Ayakkabıyla koyunca masaya dışkı bulaşmıyor nihayetinde, temiz bir ayakkabı veya ayak. Abartmaya gerek yok.

Evde ayakkabi ile girdiniz tamam da sehpaya da o ayaklarla basmak bana da uymaz ...
uyari sekli yanlis o ayri mesele...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…