Bugün sevgilimle oturuyoruz bende yorgundum onun evindeyiz ayaklarımı sehpaya koydum ayakkabı vardı ayağımda sevgilim gördü ve çıldırdı sen nasıl bir bayansın oturuşunda kalkışına hiç dikkat etmiyorsun nasıl terbiye aldın vs . Burası benim ailemde yaşadığım yer dedi en son noktayı koydu bende 10 dk ya kalktım gittim zaten sizce tepkisi aşırı mı?
Tamam da ayakkabıyı 1 saat evvel almıştım
Kadın demek ayıp bişey bu toplumda illa bayan falan denecek. Ama erkek demek övünülecek şeydir vesselam.Bayan değil yalnız,kadın!
Olsun millet onu deniyor. Sonuçta yere basıp sonrada sehpaya uzatmişin. Sen sevgilinden Özür dile ama onun lafları da ağır o da senden Özür dilemeli bence. Sonrada uzatmaya barışın. Dert edilecek konu değil bunlar. Sen bu çocuğun tırı olduğunu öğrendin o da senin rahat olduğunu.
Sürekli herşeyi sorun ediyor benim yapım rahat zaten
vallahi bnde diorum turkçede yeni bi akım mı başladı bnm haberm yokTırı çıkmış titiz demeye çalıştım, telefon değiştirmiş :)
Evet tepkisi asiri olmus.Bugün sevgilimle oturuyoruz bende yorgundum onun evindeyiz ayaklarımı sehpaya koydum ayakkabı vardı ayağımda sevgilim gördü ve çıldırdı sen nasıl bir bayansın oturuşunda kalkışına hiç dikkat etmiyorsun nasıl terbiye aldın vs . Burası benim ailemde yaşadığım yer dedi en son noktayı koydu bende 10 dk ya kalktım gittim zaten sizce tepkisi aşırı mı?
Çok abartmış o zaman ayakkabılar temizmis sizi kirmamaliydi bence insan misafirine böyle davranmazEve ayakkabıyla girmedim ayakkabı yenildi bende orda denedim üşendim çıkarmadım öyle ayagımı uzattım sonra kıyamet koptu
Sizin yapınız rahatsa ve o çok titiz bir erkekse uzatmadan ayrılın derim kesinlikle evliliğiniz sorunlu olur çünkü o yapısı gereği herşeye karışır çocuğunuza bakmanızı yetiştirmenizi beğenmez bu arada burcu ne.Sürekli herşeyi sorun ediyor benim yapım rahat zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?