Nasıl bayansın sen!

Oykumm786

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
905
323
103
31
Bugün sevgilimle oturuyoruz bende yorgundum onun evindeyiz ayaklarımı sehpaya koydum ayakkabı vardı ayağımda sevgilim gördü ve çıldırdı sen nasıl bir bayansın oturuşunda kalkışına hiç dikkat etmiyorsun nasıl terbiye aldın vs . Burası benim ailemde yaşadığım yer dedi en son noktayı koydu bende 10 dk ya kalktım gittim zaten sizce tepkisi aşırı mı?

gayet yerinde olmus.. hem ayakkabiyla eve giriyorsunuz o yetmemis gibi birde sehpanin üzerine ayaklarinizi uzatiyorsunuz.. nimet konulan yerler onlar.. yani iyi demis bence nasil bayansin diye kusura bakma.. elestirmek icin degil yorum istedigin icin yaziyorum..

Normalde bencede yerinde bir tepki ,sonucta yemek yenilen yer , ama ; sokakta milletin tukurugune ,hayvan pisligine, çöpe bastigimiz ayakkabiyla girilen bir evde böyle bir tepki garip geldi bana . Gerçi ev ayakkabisiysa bile yaptiginiz yanlis bir hareket bence

niye evinde ayakkabıyla mı uyuyosun ?
adamın tepkisi normal anladığım kadarıyla ayakkabıyı evin içinde giydin, giyip girmedin yani.
Eve ayakkabıyla girmedim ayakkabı yenildi bende orda denedim üşendim çıkarmadım öyle ayagımı uzattım sonra kıyamet koptu

Back
X