- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Depresif konu sahibi beni gozardi etmis yorumum ziyan oldu :)Seni ilgilendirmez ki kocaman adamlar kendi aralarında helâlleşirler. Böyle şeyler için baskı yapılmaz içten gelerek yapılan hareketler bunlar.
İyi görünmek gibi bir niyetim yok çetelerini kapayıp açmasınlar bu niyetim o öyle olsun ki eskiden daha iyi olsun konuşmasınlar
Olay bana bağlanmasında görümcemin evine gitmiyorum kayınvalidem bir ara ısrarla götürmek istedi söyledim eşimi tutanın ben olmadığını sonra onlar beraber gitti buda bana kalmasımSeni ilgilendirmez ki kocaman adamlar kendi aralarında helâlleşirler. Böyle şeyler için baskı yapılmaz içten gelerek yapılan hareketler bunlar.
Ha ha bende tavsiye vermeye başladım artık bence herkes birer tane tavsiye vermeliYemek falan yapin. Olmadi pasta börek tatlı yapin. Aksama sofranız zengin olsun. Ne bileyim keçeden sus, boncuktan takı, tisortten elbise falan yapin.
Benimkileri alamadı sanırım. :)Ha ha bende tavsiye vermeye başladım artık bence herkes birer tane tavsiye vermeli
Eşimin parası benim verdiğimi söylemeyecek ki asıl mesele gitmesi harçlık bizde adetParayla sustururum diyorsun yani. Eşin harçlık vermeyince morsever in boynu altinda kalsın mı diyecekler
Depresif konu sahibi beni gozardi etmis yorumum ziyan oldu :)
Konuyla alakasız yorum yapıyorsunuz ne demeliyim.Onlarla uğraşmak yerine burada takılıyorum rahatsız mı oldunuz?Benimkileri alamadı sanırım. :)
Yakında sitede kendi kendine yazacak zaten :)Depresif konu sahibi beni gozardi etmis yorumum ziyan oldu :)
Bilâkis çok ilgili.Konuyla alakasız yorum yapıyorsunuz ne demeliyim.Onlarla uğraşmak yerine burada takılıyorum rahatsız mı oldunuz?
Kendi gibilerinin yorumlarini ariyor ama kendisi essiz bilmiyor ornegi yokBeni de etmiş olabilir
Çok şükür edebiyle doğru düzgün yazabilen insan çok diğerlerine kuzum yok sizede güle güle:)Yakında sitede kendi kendine yazacak zaten :)
Abla çok şanslısın seni etmemiş maşallah diyelim :)Beni de etmiş olabilir
Cevresindekiler onu gozardi ettigi icin o da burada bize yapiyor aynisini.Yakında sitede kendi kendine yazacak zaten :)
Tanrım ben bu kahırla nasıl yaşarım...Çok şükür edebiyle doğru düzgün yazabilen insan çok diğerlerine kuzum yok sizede güle güle:)
Benimkileri görmüyor mu ne bilemedim şimdiBenimkileri alamadı sanırım. :)
Uzulme her uyenin basina geliyorBenimkileri görmüyor mu ne bilemedim şimdi
Yoksa gözardı mi etti
Kervana katılmış olabilirsiniz.Benimkileri görmüyor mu ne bilemedim şimdi
Yoksa gözardı mi etti
+1111111111İyi sardın sen de buraya ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?