- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Olay bana bağlanmasında görümcemin evine gitmiyorum kayınvalidem bir ara ısrarla götürmek istedi söyledim eşimi tutanın ben olmadığını sonra onlar beraber gitti buda bana kalmasım
Kendi gibilerinin yorumlarini ariyor ama kendisi essiz bilmiyor ornegi yok
Abla çok şanslısın seni etmemiş maşallah diyelim :)
Niye sana laf edilecek ki? Ne alaka yani? Esin dogrusunu biliyodur hem, gerisi de cok da onemli olmamali aslinda, istediklerini dusunsunler..Bana laf edilmesin diye gitmesini istiyorum bizde adettir gidene harçlık verilir
Uzulme her uyenin basina geliyor
Bence yöneticiler bu kadına özel bi alan oluştursunlar buda orda tepinsin dursun kendi kendine...Kervana katılmış olabilirsiniz.
Ama ablamsin gorumcemsin :)Yok teyze
Valla istediklerini düşünmesinler artık mümkünse benimle ilgili hiçbirşey düşünmesinlerNiye sana laf edilecek ki? Ne alaka yani? Esin dogrusunu biliyodur hem, gerisi de cok da onemli olmamali aslinda, istediklerini dusunsunler..
Kendi gibilerinin yorumlarini ariyor ama kendisi essiz bilmiyor ornegi yok
Beni de etmiş galibaBenimkileri görmüyor mu ne bilemedim şimdi
Yoksa gözardı mi etti
Valla istediklerini düşünmesinler artık mümkünse benimle ilgili hiçbirşey düşünmesinler
Valla istediklerini düşünmesinler artık mümkünse benimle ilgili hiçbirşey düşünmesinler
Sağlayamaya çalışıyorum konuşacak birşey vermemek adınaonu da saglayamazsin sanirim..
Sana birşey yaptığım yokBeni de etmiş galiba
Tamam anladim az cokKendi gibilerinin yorumlarini ariyor ama kendisi essiz bilmiyor ornegi yok
Anaa hakketten görümcen miiAma ablamsin gorumcemsin :)
Bak morsever dua et en kötü görümce bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?