Nasıl ben suçlu oldum hayret ediyorum...

Olay bana bağlanmasında görümcemin evine gitmiyorum kayınvalidem bir ara ısrarla götürmek istedi söyledim eşimi tutanın ben olmadığını sonra onlar beraber gitti buda bana kalmasım

Bak morsever inan çok itici görünüyorsun. Burayi boşver gorumcenle olan şu mevzuları ele alalim. Gorumcene yaptığın çok yanlıştı. Onun sana tepkili olmasi çok normal. Ama sen hala burnundan kıl aldırmıyorsun hatalı sen olduğun halde. Yetmiyor konunun başlığına bak. Daha ortada suçlama falan yok kendi kendine kurup gorumcenin vebaline giriyorsun yine. Neymiş kocan harçlık vermemiş beni suçlu çıkarırlar bık bık...Gorumcenin seni bu kadar umursadığını sanmıyorum.

Kendi gibilerinin yorumlarini ariyor ama kendisi essiz bilmiyor ornegi yok

Yok tabi. Konunun başlığına bak daha görümce cephesinden bir laf edilmemiş kendi kuruntusunu olmuş gibi başlık atmış. Tövbe yarabbim. Rahmetli kemal sunal in dediği gibi ortada top yok penaltı atıyoruz

Aha bi konu daha .. Görümcenizin esine para göndermek mii vicik vicik bu ne böyle
Gorumcenin esinin kotu bi hareketini gormemeniz cok normal adamin kendisinide gormediniz nasilsa yalniz hic gormediginiz birini nasilda dusunmussunuz valla super bi kadinsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…