Nasıl ben suçlu oldum hayret ediyorum...

Nedense kadınlar eşlerin kendi aileleriyle görüşüp gorusmemesine çok takıyor.
Tamam bikac kez sorulur ailenle görüş filan diye de sürekli buna neden takılır ben anlamıyorum.
Mesela siz ailenizle gorusmeseniz esiNizde size sürekli baskı yapsa hoşunuza gider mi ?
Kimseyi zorla ailesiyle gorusturemezsiniz isterse yıl da bi kez görür aile onun ailesi karışmaya hakkınız yok ki .

Aynı şehirdeyiz ama mesafemiz yürüyerek beş dakika falan ayrıca kayınvalidem hergün konuşmak istiyor eşimle telefondada olsa bunları yapmasa suçlu ben olacağım 3,5 ay nişanlı kaldım kına günü bizi onlara değiştin demiş insanlar bunlar artık aileme bana laf edilsin istemiyorum

Su anda mobbing uyguluyorsunuz bu uyeye bilmem farkinda misiniz?

Ayrica sizde kendinizi ispatlamak adina birsey yapmayin. Sosyallesin..bir hobi edinin, calisin, kendini gelistirin.
Gorumcen veya kayinailen ne dusunurse dusunsun bosver. İyi gormek isteyen zaten iyi gorur sizi. Kotu gormek isteyene ne yapsaniz bos. Gorumceden de arkadas dost olmaz. Arada abi var... İnsan nefsi var. Adil olamama durumlari girir vs

Valla düşündükleri umrumda bile değil ağızlarını açamasınlar bana yeter

Gözardı ettiğim kişiler daha fazla yorum yapmazsa sevinirim burada bu boş işle uğraşmayın mail bildirimi alıyorum iyi günler.

Ne alaka mobbing'le ben bir önceki konusunda farklı hobiler edinmesini söylemiştim mesela kitap oku demiştim ama saygısızlık diz boyu maşallah..
Hem herkes mi suçlu bi bu kadın mi haklı??

Merak etmeyin sizde 2 saat sonra farkına varırsınız bende başta savunmuştum ama savunulacak bi taraf bulamadım...

Önceki konularına dikkat ettim bir insan sürekli konu mu acar yahu hepside boş işler...

Eşinin kendi akrabası sen niye karışıyosun ki ilişkilerine? İster görür ister görmez. Şu adamlara 3 yaş çocuk muamelesi yapmayı bırakın yahu. Kardeşinin eşiyle ilişkisinin boyutuna karar verebilecek zekaya sahip normal bir erkek ise eşiniz , sizin olaya bu kadar müdahil olmanız saçma olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…