- 6 Mayıs 2017
- 6.444
- 7.744
- 198
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Aayyyy tüh kız çok büyük bir kayıp oldu bu şimdi bizim için hemen profilleri karartalım bugünü yas günü ilan edelimBeni de etmiş galiba
Aynı şehirdeyiz ama mesafemiz yürüyerek beş dakika falan ayrıca kayınvalidem hergün konuşmak istiyor eşimle telefondada olsa bunları yapmasa suçlu ben olacağım 3,5 ay nişanlı kaldım kına günü bizi onlara değiştin demiş insanlar bunlar artık aileme bana laf edilsin istemiyorumNedense kadınlar eşlerin kendi aileleriyle görüşüp gorusmemesine çok takıyor.
Tamam bikac kez sorulur ailenle görüş filan diye de sürekli buna neden takılır ben anlamıyorum.
Mesela siz ailenizle gorusmeseniz esiNizde size sürekli baskı yapsa hoşunuza gider mi ?
Kimseyi zorla ailesiyle gorusturemezsiniz isterse yıl da bi kez görür aile onun ailesi karışmaya hakkınız yok ki .
Valla düşündükleri umrumda bile değil ağızlarını açamasınlar bana yeterSu anda mobbing uyguluyorsunuz bu uyeye bilmem farkinda misiniz?
Ayrica sizde kendinizi ispatlamak adina birsey yapmayin. Sosyallesin..bir hobi edinin, calisin, kendini gelistirin.
Gorumcen veya kayinailen ne dusunurse dusunsun bosver. İyi gormek isteyen zaten iyi gorur sizi. Kotu gormek isteyene ne yapsaniz bos. Gorumceden de arkadas dost olmaz. Arada abi var... İnsan nefsi var. Adil olamama durumlari girir vs
Sayılır,kuzeninin eşiyim :)Anaa hakketten görümcen mii
Ne alaka mobbing'le ben bir önceki konusunda farklı hobiler edinmesini söylemiştim mesela kitap oku demiştim ama saygısızlık diz boyu maşallah..Su anda mobbing uyguluyorsunuz bu uyeye bilmem farkinda misiniz?
Ayrica sizde kendinizi ispatlamak adina birsey yapmayin. Sosyallesin..bir hobi edinin, calisin, kendini gelistirin.
Gorumcen veya kayinailen ne dusunurse dusunsun bosver. İyi gormek isteyen zaten iyi gorur sizi. Kotu gormek isteyene ne yapsaniz bos. Gorumceden de arkadas dost olmaz. Arada abi var... İnsan nefsi var. Adil olamama durumlari girir vs
Anlamiyorum yetiskin adam istedinde görür istedinde arar sorar .İnanın ısrar etmesem eşim sanırım ailesini ayda bir görmeye ancak gider zorla ısrarla haftada bir gidiyor
Anlamiyorum yetiskin adam istedinde görür istedinde arar sorar .
Bu israr niye
Sağol canımSana birşey yaptığım yok
İnanın ısrar etmesem eşim sanırım ailesini ayda bir görmeye ancak gider zorla ısrarla haftada bir gidiyor
Disipline Girmis BirKadin sana bişey yaptığı yokmuş Allah'ın sevgili kuluymuşsun şükretmelisin benceee
İnanın ısrar etmesem eşim sanırım ailesini ayda bir görmeye ancak gider zorla ısrarla haftada bir gidiyor
Annesi bekliyor ama aramasını gitmesiniAllah'ım daha ne istiyorsun boşver gitmezsin yapmazsada yapmasın. Niye takıp kendini huzursuz ediyorsun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?