• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl bi insan oldum ben böyle ?

sosislimilfoy

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2016
329
958
23
Kızlar , herkese merhaba öncelikle :KK54: benim bir derdim var. Yapı olarak zaten sinirli ve tahammülsüz bir insanım. Son zamanlarda göğsümde çıkan kitle yüzünden ilaç içmek zorundayım. Yan etkilerinde sinir ve alınganlık var. Sürekli çevremdeki insanları kırıyorum , özellikle de eşimi. Öyle ki hemen parlıyor , bağırıyorum. Sen bana bunu nasıl söylersin diye atarlandığım şeyde hiç bir şey olmadığını çok sonradan anlıyorum. Geç oluyor , karşındakini çoktan kırmış oluyorum. Eşimi , çevremdeki insanları kaybetmekten çok korkar oldum ama elimde değil. Sakin olacağım diyorum , kendimi tutacağım diyorum ama olmuyor. Papatya çayı falan içeyim desem içemem , çok uyku yapıyormuş. Sabahları erken kalkmam gerekiyor:silah:

Papatya çayı çok uyku değil de uykuyu getirip rahat uyumanı sağlar yani 10 gibi icsen merak etme sabaha kalkarsın ... Ayrıca asabiyet durumunu doktoruna söyle çünkü sinir hiç iyi bişey değil ilaç kullanımlarinda ... Bu gibi durumlarda da sadece 1 dakika sessiz kal ve sonra gerçekten konunun değerli olup olmadığını gözden geçirerek tepki ver... Bende aşırı asabi biriyim ama çocuğum oldu olalı durup bir dakika düşünüyorum sonra tepki veriyorum... Kendine önce susup sonra konuşmak için bir sebep bul ... Zamanla insan sakinlesiyor. Bu arada geçmiş olsun

Kızlar , herkese merhaba öncelikle :KK54: benim bir derdim var. Yapı olarak zaten sinirli ve tahammülsüz bir insanım. Son zamanlarda göğsümde çıkan kitle yüzünden ilaç içmek zorundayım. Yan etkilerinde sinir ve alınganlık var. Sürekli çevremdeki insanları kırıyorum , özellikle de eşimi. Öyle ki hemen parlıyor , bağırıyorum. Sen bana bunu nasıl söylersin diye atarlandığım şeyde hiç bir şey olmadığını çok sonradan anlıyorum. Geç oluyor , karşındakini çoktan kırmış oluyorum. Eşimi , çevremdeki insanları kaybetmekten çok korkar oldum ama elimde değil. Sakin olacağım diyorum , kendimi tutacağım diyorum ama olmuyor. Papatya çayı falan içeyim desem içemem , çok uyku yapıyormuş. Sabahları erken kalkmam gerekiyor:silah:
caylar iyi gelebilir. deneyin melisa cayını da dene.

Seni iyi hissettirecek olan şeyleri yapman kendine vakit ayirman hoslandigin hobilerle vakit gecirmen motivasyonunu ve kisilere karşı tahammül oranını artiracaktir

Allah sifa versin oncellikle sakin olmaya calissan sinirlendigin zaman balkona cik yada hava al iyi gelir yanliz nasil bir ilac ki bu boyle sinir yapiyor doktor soyledimi boyle etkisi olur diye

Belki de yan etkilerini bildiğiniz için psikolojik olarak istemsiz bunun altına sığınıp aslında bilinç altımızda davranmak istediğiniz şekilde davranıyor olabilirsiniz.

Yani aslında demek istediğim su. Benim demir seviyem bi dönem 3 dü. Doktor böyle bi seviyeyi daha önce hiç görmediğini ve hangi sinir ilacını kullandığımı sordu. Bende ilaç kullanmıyorum deyince bu Demir seviyesine sinir sisteminin çok ciddi etkilenmesi Laz'ım dedi. Neyse başladık biz ilaç tedavisine. Şimdi ben bunu duydum ya herşeye sinirlenir ve bu sinirlenmeli de bilimsel olarak haklı buldum. Öncesinde sinirli insan değilken bi anda değiştim ve kendimi de ciddi anlamda haklı vE istemsiz yapılmış olarak gördüm. Sonra sonra bunhn psikolojik olarak savunma biçimi olduğunu kabul edince bu sebebin altına sığınmaktan vazgeçince normale döndüm. denir seviyem de 12 ye çıktı :))

Back
X