Nasıl bi yol izlemeliyim.. Annelik duygusu...:(

Ben olsam bir daha söylerseniz size bu çocukları göstermem derim. Anne annedir o kadar. Kucucuk çocukların anne istemiyorsa başka yerde işleri yoktur. Aklinik yatarsa tabiki ilerde uygun sürelerde gider. Görmek hakları tabi gelsin görsünler . Gidebilirseniz siz de gidersiniz. Söylemek var söylemek var yani.

Aynı benimkiler daha bebegim 2 aylık bile olmadı hemen bi daha dogurda bunu bize ver diyolar.

Kayinvalidem ile aram iyidir. Dozunda mesafe vardır severim o da beni sever ama sonuçta anne kız değiliz. Aramız kötü olmamasina rağmen bana iki defa kızım için burda bıraksanız ben bakardım demişti gulerek ki ciddiydi. ayri şehirlerdeyiz bu arada. Ben yarı sert olur mu öyle şey bırakır miyim dedim. O da bana niye ben sana oğlumu bıraktım ama dedi. Ayni sey mi dedim. Yani neresinden tutsan elinde kalıyor. 2 kere oldu nazik uyardım ama 3. Sunde kesinlikle böyle konuşmalardan hoşlanmadığımı ve eğer devam ederse kızımı ona goturmeyecegimı söylerim net. Babaanne babaanneligini bilsin herkes aynı şekilde tabi. Bunun şakası olmaz ciddisi asla olamaz. Hiç gelemem. Biz saygılı davranıyorsak büyüklerde öyle olmalı. Kimse saçmalamasın yani

Aynı benimkiler daha bebegim 2 aylık bile olmadı hemen bi daha dogurda bunu bize ver diyolar.
Ya biraz şaka yollu söylüyorlar ama bu bi nabız ölçmedir. Net olursan kimse bir şey diyemez. Dese bile yapmazsın. Ama biraz müsamaa gösterince oluru var demekki diyip ısrarlar başlıyor.

Sana sihirli bir cümle söyleyeceğim hayatın değişecek.
'HAYIR! Göndermiyorum. Çocuğum evinde kalacak.'
Bitti.

Eşinle konuş güzel güzel anlat ona. Saten sık sık beraber gidiyorsanız ayrı gitmesine gerek yok. Ama evden veya senden soğumaz böyle düşünme. Tabi ben olsam ben de 2bucuk yaşındaki çocuğum benden ayrı kalsın istemem ama bu tamamen psikolojik birşey olur. Senden veya evden soğuyacağını sanmam.

Cok haklisin esimi babannesi almis annesine vermemis babannesi rahmetli olmasina ragmen en ufak bir seyde annesine beni sen buyutmedin babannem buyuttu der o yuzden vok korkarim oglumu vermem kiskaniyor derler ama umrumda degil
En sonu sırf bu yüzden kötülük çıkacak..haklısın ya bn çok sıkıldım bu yüzden

Eşim söylemiyor kızım da zaten bişey anlamıyor oraya bahçede besledikleri tavuklara falan gidelim grzelerim falan die kandiriyorlar en sonu bn de kötülük yapacam galiba

Eşime söyledim sen söyle ki ara bozulmasın dedim ama dinlemedi bana başka onlara başka oluyor bazen galiba en sonu kötülük cikacak

Tabiki gidebilir diyorum ama bu yaş için çok erken şimdi giderse bi daha alışıp gelmek istemez diyorum ama dinleyen yok em sonu kötülük çıkacak belli

siz hep kırmaktan dökmekten falan bahsediyorsunuz sorunlar böyle çözülmez ki
2.5 yaşında bi kız çocuğu ve sürekli vaatlerle kandirilmaya çalışılıyor bn Hayır desemde bana kızıp ağlıyor bu şekilde iyice kendimden soğutmak istemiyorum nasıl yapacam

2.5 yaşında bi
kapıyı pencereyi tabiki kırmayın ama sözünüzü dinletin. benim çocuğumu kimse zorla mutfağa bile götüremez düşünün yani. ben nereye o oraya
kız çocuğu vaatlerle goturulmeye calisiliniyir nasıl laf anlatcam ki

Ah bi
dese eşim ah bi dese en sonu bn kötü olacam

o da oğlunu sana bırakmış karşılığında 1 tane çocuk kayınvalidene bırakmak zorundasın. Bence kayınvaliden insaflı kadın sana kocaman adamı vermiş, sen el kadar çocuğu çok görüyon...

Galiba o kesinlik bi gün bende de olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…