Nasıl bi yol izlemeliyim.. Annelik duygusu...:(

Yahu o kadar paniklemeyin. Benim çocuklar günlerce eve gelmezlerdi. Ne yaparsam yapayım anneannede kalırlardı. Şimdi evden çıkmıyorlar. Bir müddet sonra evci oluyorlar.

Ben olsam indiririm kapı pencereyi. Ne demek ya alacak gidecek çocuğumu. O kadar isteyen yapsın bir tane kendine. Hayret yani. Bence az daha cadaloz olman lazım. Eşinle de ayrı konuşman lazım bu konuyu. O sana destek çıkmadığı sürece işin zor.

Ben çocuklarımın babaaneye gitmelerinde bir sakınca görmüyorum çünkü onlara güveniyorum saldım çayıra bakmazlar disiplinli insanlardır. Bizim iznimiz dahilinde giderler izin vermezsem çıkamazlar evden.GüvenmeZsem asla göndermem zaten. Ayrıca benden ve evlerinden de hiç soğumadılar.çocuklar büyükanne ve büyükbabayla geçirdiği vakitleri unutmazlarmış , pedagog söylüyor esnek davranmak gerekirmiş büyüklerle geçirilen vakitler özel ve kıymetliymiş. Giderler çok eğlenirler geldiklerinde anlata anlata bitiremezler. İkinci çocuğunuzda olacak yetişmeniz mümkün olmayabilir bırakın gezdirsinler , sevsinler baksınlar.

çocuğun aklını celmeleri yaptıkları ayıp gerçekten. net bi tavır koyamazmisin hayir gitmicek desen kesin bir ifadeyle. tepkileri ne olur?

tabiki onu kandırmaya çalışan büyüklere laf anlatcaksınız kararlı bir şekilde. sizi nasıl dinlemezler aklım almıyor
Canim dinlemiş gibi yapıyorlar He haklısın diyorlar ama tekrar tekrar tlfnda konuşurken geldiklerinde falan hadi gidelim diyorlar bende her seferinde nasıl ya siz napyosunz demekten bıktım işte en sonu sonuçların galiba azarliycam napim kısımda hemen alıyor geliyim die oda napsn

Niyetinin ne olduğu önemli değil. Çocuk annesi olmadan hiçbir yere gidemez de kalamaz da. Gerekirse aranız bozulsun kv ile. Çocuğunuzdan önemli değil.

Canim bende buna karşı değilim bizde kaldık büyük annelermizde ama onların niyeti de gelip kalıp gitmekti.. ama baştan beri 2. Hamileligmde bunu size vermem az daha büyüsün siz 2. Ye Bakın deyip duruyorlar peki nasıl güvencem bakimlarinda sıkıntı yok. Ama bn cocuklarimin benden ayrı yaşamasını istemiyorum BJ kez bile onlara karşı kötü şey aşılamadm. Üstelik zaten haftanın 3 günü ordayiz

Sabah gitsin akşam dönsün diyorlarmış.
Yatma falan yok nasılsa.

Büyükleriyle vakit geçirmek de iyi gelir çocuğa.
Yerinde olsam gönderirdim.

Gönderiyorum da zaten :)
2-3 yaşından beri anneanne babaanneyle bol bol vakit geçiriyor kızım.
Hiç evinden soğumadı.
Hatta geceleri de kalmak istediğinde kalırdı.
Şimdi hiç istemiyor.

Yuva kavramını öğrenince
Çocuklar da gitmek istemiyor sanırım artık.

Endişelenme, çocuğunun iyiliği neyse ölç tart öyle karar ver.

Eşim söylemiyor kızım da zaten bişey anlamıyor oraya bahçede besledikleri tavuklara falan gidelim grzelerim falan die kandiriyorlar en sonu bn de kötülük yapacam galiba

sen kızım anlamaz de , öyle bir anlar ki ama kızarak ve eksın ir dille söyleyeceksin

Canim suan yuva kavramını bilmiyor ki neresi DHA iyi dediğini yapıyorsa o orayı seçiyor. Bi kere gönderdim gelip beni görmedi bile o gün ve şimdi sürekli anne sen kal bn gidiyim diyor sizce bu aklına girme taktikleri arasında nasıl guvenebilirim. Üstelik kV sürekli bunu size vermem büyüyünce 2. Siz bakın dediği halde

çocuğun aklını celmeleri yaptıkları ayıp gerçekten. net bi tavır koyamazmisin hayir gitmicek desen kesin bir ifadeyle. tepkileri ne olur?
Gülüyorlar onu da yaptım yüzlerine de dedim eşime de dedim. Ama nafile hadi gel bahçede Tavuklar bakalım diyorlar hala sana bunu almış vs vs. Oda hadi diyo gidelim Dior is kızimda bitiyor ama onuda işte vaat veriyorlar

Şu an bilmiyor.
Bildiği zaman gitmek istemeyecek diyorum ben de.
En azından bizde öyle oldu :)

Hiç gönderme taraftarı değilsen
Kendi kendinizeyken tembihle kızını o zaman.
Onların yanında gitmek istiyorum demesin.

Aynen öyle bi bnm ağzıma konuşup zaten vermem diyor bide hadi gidelim Dior dha bugün yaşadık bu olayı şimdi bana muhtaç olduğu için goturmuyor ama dioki az dha büyüsün goturecem onu diyor şimdiden al yapıyı aklına girerek yapıyorlar kizimda hadi gidelim diyor yok diyince bana çemkiriyor kendimden soğutmak istemiyorum kızım gitmek istediği sürece ona Hayır diyemem onlara bunu 3 senedir terkettiremedim

Ins bendede öyle olur :) gerçekten zor bi durumdayım psikolojik olarak

Aynı benimkiler daha bebegim 2 aylık bile olmadı hemen bi daha dogurda bunu bize ver diyolar.
Bu ne ya nasıl bir saçmalık bu ne demek bunu bize ver kedi yavrusumu bu Allah aşkına ya nefret ediyorum böyle cahil tiplerden daha tazecik annesin hiç kafana takma ama fırsatta verme

Onların yüzünden sarsıldı bile bazen sinirlendim Hayır gidemezsin diyorum eşimin yanında kızım bana çemkiriyor
Tamamen senin yüzünden bak burda onca kişi sana neler önerdi hepsine bi bahanen var önce kendine kızmalısın kızına diyeceksin ki ben olmadan gitmek yok ha geldi kv götürmeye kalktı kızında ağlıyor mi hemen kızını al kucagina annecim anlaştık seninle bırlıkte gidicez ya de kaynana da anne artık birlikte gelip gidicez böyle çok düzensiz oluyor de ve çok kararlı ol geri adım atma o zaman ıste herşey degisir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…