Nasıl bi yol izlemeliyim.. Annelik duygusu...:(

Zaten artık öyle olcak.. bi de bn bahane bulmuyorum ki onerilenlerin hepsini denedim ve onları söylüyorum yapmadığım tek şey yüze çıkıp tamamen Hayır demekti onuda yapacam belli oldu

Ne münasebet zorla götürmek dalgamı geçiyorsunuz

Bence senin sesin pek çıkmadığı için kv ile aran iyi gül gibi geçiniyorsun. Bi izin verme çocuğu göndermeye bak senden kötüsü varmı

QUOTE="Busra-drnk, post: 53847317, member: 742843"]B

E öyle bi kere zorla götürdüler yok deneme rağmen napiyim kapı pencereyi kiramam ya canım demi o zmn da gitti hasta oldu geldi pişman oldular ama yine de gidelim diyorlar öylesine çocuğun aklı şaşiyor üstelik öğrendi bana" anne sen kal bn gidiyim diyor onların yanında buda onların hoşuna gidiyor dayanamıyorum . [/QUOTE]

Çoçuğun kafasını karıştırıyorlar resmen ne demk yani böyle şey olur mu
Sert konuşun eşinizle
Bence de niyet farklı

aynı sehirdeyseniz sabah gitsin akşam dönsün bu şekilde birşey olmaz korkmayın soğumaz sizden haftada bir iki kez babasıyla gidip gelsin çocuğa değişiklik olur siz de dinlenirsiniz.babaannelerin hepsi aynı teklifi yapar zaten ama ciddiye almayın kendi keyfinize bakın. ben de sizin gibi yaptım kendime iyice alıştırdım çocukları şimdi tuvalete bile çocuksuz gidemiyorum

Bak sende öyle yapmışsın :) ne bilim ya bilsem ki ileride çocuklarım benden atrilmiycak bundan emin değilim bırakırım gider ki bana sormuyorlar bile

Bak sende öyle yapmışsın :) ne bilim ya bilsem ki ileride çocuklarım benden atrilmiycak bundan emin değilim bırakırım gider ki bana sormuyorlar bile
yok ayrılmaz merak etme ben yaptım sen yapma diyorumgeçen sene ameliyat oldum iki çocukla hastanede kaldım kimsede kalmadıkları icino yüzden zorlanirsin ilerde.dozunda gitsinler rutin ziyaret olarak.

Çocuk hayırı öğrenmeli. Evde de çocuk üzerinde de belli bir otoriten olmalı. Daha küçük ve karar alacak durumda değil, o yüzden sen karar almalısın. Yani hayır diyince kendinden soğutmazsın merak etme :)

yaptıkları çok terbiyesizce gercekten

Arkadaşım öyle dediklerine bakma sen, benim annemde bana derdi sen 2 çocuğa bakamazsın . Doğunca bunu bize ver . Yalnızken çok gitmezdi oğlum ama 2. Doğunca arada da çok yaş farkı olmayınca sık sık gönderdim büyük oğlanı.evet ayrı kalmak istemiyoruz ancak yeri geliyor 1 saat bile gitse nefes alıyorsun inan. O yüzden kırma kimseyi şimdi. Çünkü onlara çok ihtiyacın olacak. Ama her göndereceğinde benden izin almalısın derdim oğluma halbuki gönderecem ama anlasınlar diye. Sizde öyle yapın çocuğunuza anneden babadan izin almadan evden çıkamazsın deyin ki mesaj onlara iletilsin

Bence bu konuyu çok takmayın benim kardeşimin cocuklarıda babaanesinin yanında büyüdüler ama her ikiside 5 yaşını gecince kendileri artık kalmak istemediler. Sizinkilerde büyüyünce istemezler

Bence bu konuyu çok takmayın benim kardeşimin cocuklarıda babaanesinin yanında büyüdüler ama her ikiside 5 yaşını gecince kendileri artık kalmak istemediler. Sizinkilerde büyüyünce istemezler
Ins canım benim inan bana çok iyi geliyo bu tarz yorumlar bana

Haklısın kırmak istemiyorum o yüzden söyle beni gıcık etmeden deseler gönderirim isteyerek. Zaten istemeyerek de olsa gidicek inş sıkıntı olmaz sonrasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…