- 16 Haziran 2016
- 322
- 118
- 18
- 42
- Konu Sahibi oglumun_kalbi
-
aynen senin dediğin gibi, bunları ifade edemiyorum, evet sanki eşim benden fiziken de güçsüz geliyor ve üzülüyorum.ben biraz laf söz dinlemem, belki de o da fiziksel olarak üstünlüğünü sağlamakiçin dövmüş olabilir beni ki le bencei temel sebep bu.temelsebebi düşündüğümde dayağa bile kızamıyorum.çünkü benimyüzümden mutsuzne dediğini çok iyi biliyorum.o olmazsa hayat bomboş geliyor,hep hayatında kalsın istiyorsun, babanla ilişkin nasıl bilmiyorum belki bunun sebebi bu bile olabilir.ailen olmuş artık senin.birazda zayıf görmüşsün sen eşini bir kadın zayıf bulduğu bir erkeğe tutku hissedemez.hiçbir sebep yoksa bile sadece onu kandırdığını ve böylelikle evlendiğini düşünmen bile senin bilinçaltında onun zayıf kandırılabilir bir adam olduğunu düşündürmüş belkide sana.bir sıfır yenik başlamışsın evliliğe.böyle gördüğün için sonrasında cinselliğini de kaybetmişsin.çok zor bunun içinden çıkmak.o yüzden şimdilik düşünme bunları en iyisi
doğum yaptığım hafta facebooka kayınbabam diğer torununun resmini koyup canım torunum yazmış.biz doğum fotolarını koyarken o da benim torunum bu diyo, inanılır gibi değil.küçücük bebeğe tavır almışlar
Sence na yapıyım, evlilikçocuk ne yapıyım bir de k.valide kaynana vs var ama en yıpratan çocuğun durumu,6 ayda bir 1 ay depresyona girip sonra normale dönüyorum.oğlumun kontrolleri 6 ayda birçünküo zaman bir şekilde düzeltmeye çalışacaksınız durumu.ben eşimi istiyorum seviyorum demişsiniz tabiki ben durumun içyüzünü ne hissettiğinizi tam olarak bilemem.ama eğer sadece yakın bir arkadaş, bir baba, anne baba gibi koparılmayacak bağ olarak görüyorsanız hep öyle görürsünüz.bu bakışınızı değiştiremezsiniz.yoksa elbette eşinizi farklı bir şekilde seviyorsunuz bunu görebiliyorum.
senin yüzünden mutsuz olduğunu at kafandan.böyle düşünüp azap çekerek hiçbir şey çözemezsin.ailesiyle sorunlarının sebebini kendin olarak görmeyi bırak.ona bunun için minnet duyup, ailesini senin için karşısına almasının karşılığını veremiyorum diye kıvranma mesela kendi içinde.ne olursa olsun ailesi oğullarına değer verselerdi onaylamadıkları bir evlilik bile yapmış olsa yanında yer alırlardı.kaldı ki bu durumda olmanızın belkide bir parça suçlusu onlardır.eğer seni kabullenseler, sizin evliliğinize evlilik muamelesi yapsalar, senin egonu olabildiğince ezip sana istenmeyen insan muamelesi yapmasalar belkide kocana karşı bu derece olumsuz olmayacaktın.egonun ezilmişliğini onlara bir şey yapamadığın için dolaylı olarak gene bilinçaltında eşinden bile çıkarmış olabilirsin.aynen senin dediğin gibi, bunları ifade edemiyorum, evet sanki eşim benden fiziken de güçsüz geliyor ve üzülüyorum.ben biraz laf söz dinlemem, belki de o da fiziksel olarak üstünlüğünü sağlamakiçin dövmüş olabilir beni ki le bencei temel sebep bu.temelsebebi düşündüğümde dayağa bile kızamıyorum.çünkü benimyüzümden mutsuz
biz evlendik habersiz, benim babamonun babasını aradı, hani napıcaz olan olmuş gibilerinden.boşanacaklar dedi, nasıl bir adam anlamadım,o oğlumu da istemezAllah acil şifalar versin..İnşallah bebeğin ameliyatı çok başarılı geçer ve tez zamanda sağlığına kavuşur..
Eşinle evliliğinde kendini suçlamayı bırak ..Nikah masasına zorla mı oturttun?Kendi kararlarının bedelini sana odetemez.
Rahatsızlığın için doktora git biran önce ,kendini dusunmuyorsan evladını düşün..Sonra da hemen bir psikologa gitmeni şiddetle tavsiye ediyorum..Depresyonda oldugun belli..
Geçmişte hata yaptın diyelim, olsun ,beşer şaşar ,,Keskelerin sana faydası yok..Kendine değer vermezsen kimse sana değer vermez..Esin bu kadar pişman madem sana eziyet edeceğine bosansin..Kendine zincirledin mi..
Seninle evlendiği için yüz çeviren ailesi utansın sen değil..Anlattigin kadariyla yorum yapıyorum.Kendi evlatlarını yalnız bırakan insanlar zaten uzak olsun..Sen bunların hepsini aklından çıkar..
Evladına odaklan,pozitif düşün.Bol bol dua et mübarek günlerde..Güçlü olmasın ..Vicdan muhasabesi yapmak icin, geçmise ah vah demek için doğru zaman değil.
Rabbim korusun meleğini..Bütün hastalarla birlikte şafi isminin hurmetine şifa versin..
eşişm benden çıkardı, k.babam eşimin neredeyse ekmeği ile oynadı, yeni çalışacağı yere haber salmış, oğlumu kesinlikle okızdan kurtarmalıyız diye ben hamile idim o zaman, beni bırakacağından çokkorktum, beni bırakmadı kocam ama sürekli huzursuzluk oldusenin yüzünden mutsuz olduğunu at kafandan.böyle düşünüp azap çekerek hiçbir şey çözemezsin.ailesiyle sorunlarının sebebini kendin olarak görmeyi bırak.ona bunun için minnet duyup, ailesini senin için karşısına almasının karşılığını veremiyorum diye kıvranma mesela kendi içinde.ne olursa olsun ailesi oğullarına değer verselerdi onaylamadıkları bir evlilik bile yapmış olsa yanında yer alırlardı.kaldı ki bu durumda olmanızın belkide bir parça suçlusu onlardır.eğer seni kabullenseler, sizin evliliğinize evlilik muamelesi yapsalar, senin egonu olabildiğince ezip sana istenmeyen insan muamelesi yapmasalar belkide kocana karşı bu derece olumsuz olmayacaktın.egonun ezilmişliğini onlara bir şey yapamadığın için dolaylı olarak gene bilinçaltında eşinden bile çıkarmış olabilirsin.
çocuğum20günlüktü ben babamınevine gittim, tartıştık,boşanacaktık, bizim aramız bozulunca annesiyle iyi olmuş, annesi demişkisenin yüzünden mutsuz olduğunu at kafandan.böyle düşünüp azap çekerek hiçbir şey çözemezsin.ailesiyle sorunlarının sebebini kendin olarak görmeyi bırak.ona bunun için minnet duyup, ailesini senin için karşısına almasının karşılığını veremiyorum diye kıvranma mesela kendi içinde.ne olursa olsun ailesi oğullarına değer verselerdi onaylamadıkları bir evlilik bile yapmış olsa yanında yer alırlardı.kaldı ki bu durumda olmanızın belkide bir parça suçlusu onlardır.eğer seni kabullenseler, sizin evliliğinize evlilik muamelesi yapsalar, senin egonu olabildiğince ezip sana istenmeyen insan muamelesi yapmasalar belkide kocana karşı bu derece olumsuz olmayacaktın.egonun ezilmişliğini onlara bir şey yapamadığın için dolaylı olarak gene bilinçaltında eşinden bile çıkarmış olabilirsin.
eşişm benden çıkardı, k.babam eşimin neredeyse ekmeği ile oynadı, yeni çalışacağı yere haber salmış, oğlumu kesinlikle okızdan kurtarmalıyız diye ben hamile idim o zaman, beni bırakacağından çokkorktum, beni bırakmadı kocam ama sürekli huzursuzluk oldu
işte bende onu diyorum.terbiyesiz kp sizin egonuzu oldukça ezmiş kim istenmeyen insan olmak ister ki? eşiniz görünen şekilde huzursuzluk çıkararak sizden çıkarmış acısını ki babasından çıkarması gerekirdi sizde pasif bir şekilde ondan tamamen uzaklaşarak kendi içinizde ondan çıkarmışsınız acısını.ki bence babasına kızması gerekirken size kızıyorsa birazda haklısınız bence bu durumda.kendinizi bu kadar suçlamayın.kimse sizin kadar suçlu eşiniz kadar suçsuz olamaz.eşişm benden çıkardı, k.babam eşimin neredeyse ekmeği ile oynadı, yeni çalışacağı yere haber salmış, oğlumu kesinlikle okızdan kurtarmalıyız diye ben hamile idim o zaman, beni bırakacağından çokkorktum, beni bırakmadı kocam ama sürekli huzursuzluk oldu
seni anlıyorum, eski eşimin ailesi de sürekli boşanın boşanacaksınız deyip dururdu.ama eşim tamamen benden taraftaydı.o söyledikleri için asla bana kızmadı.aksine daha da kenetlenmiştik birbirimize.sizin eşiniz cidden zayıf davranmış.bu durumda ben kendimde çektiğim için aynı sorunları seni anlayabiliyorum.çocuğum20günlüktü ben babamınevine gittim, tartıştık,boşanacaktık, bizim aramız bozulunca annesiyle iyi olmuş, annesi demişki
ben babanı çektim de sen bu kızı nasılçekeceksin
demiş yani çocukolmuş halaboşansın derdindeler
işin tuhafı k.babamla bir kez telde konuştum, yüzyüze hiçbirini tanımadım
çok kötü şeyler yaşadık,ben hamile idim, bir yandan ondan başka kimsemyok, babamla da aramkötüydü, babaml iyi geçindi ve beni dövdü 2 kz annem ile bana inanmadı,omu seni dövdü,şaka yapıyorsun dedi, görünüm olarak çelimsizkara kuru bişiydi, ben şişmanım kimse inanmaıişte bende onu diyorum.terbiyesiz kp sizin egonuzu oldukça ezmiş kim istenmeyen insan olmak ister ki? eşiniz görünen şekilde huzursuzluk çıkararak sizden çıkarmış acısını ki babasından çıkarması gerekirdi sizde pasif bir şekilde ondan tamamen uzaklaşarak kendi içinizde ondan çıkarmışsınız acısını.ki bence babasına kızması gerekirken size kızıyorsa birazda haklısınız bence bu durumda.kendinizi bu kadar suçlamayın.kimse sizin kadar suçlu eşiniz kadar suçsuz olamaz.
oğlum yaşayacak mı acaba, geri kalan herşey o kadar önemsiz ki, yeter ki yaşasın da şu an çocuğu görür görmez vs bunları düşünemiyorum bileBirgun sasip düşer pişman olursa bile gösterme..Oğlunun onun sevgisine ihtiyacı yok..Bosver..
Yanlış yapmışsınız ama geçmiş geçmişte kaldı hala kin tutmalari saçma.
çocuğu seveceklerini düşümüyorumgözdenırak gönülden ırak üstelik çocuk benimkopyam benden nefret ediyorlar çocuğumu da sevmezler onlarBirgun sasip düşer pişman olursa bile gösterme..Oğlunun onun sevgisine ihtiyacı yok..Bosver..
Yanlış yapmışsınız ama geçmiş geçmişte kaldı hala kin tutmalari saçma.
evet evet o layık olmma durumunu alttan alttan k.babam işledi içime,eşimin de katkısı olmadı değilişte bende onu diyorum.terbiyesiz kp sizin egonuzu oldukça ezmiş kim istenmeyen insan olmak ister ki? eşiniz görünen şekilde huzursuzluk çıkararak sizden çıkarmış acısını ki babasından çıkarması gerekirdi sizde pasif bir şekilde ondan tamamen uzaklaşarak kendi içinizde ondan çıkarmışsınız acısını.ki bence babasına kızması gerekirken size kızıyorsa birazda haklısınız bence bu durumda.kendinizi bu kadar suçlamayın.kimse sizin kadar suçlu eşiniz kadar suçsuz olamaz.
hamile kadın döven bir insan senin dediğin gibi iyi biri olamaz.vicdan yapmayı bırak çünkü yapılacak bir şey yok gördüğüm kadarıyla.sinsi bir adama neyin vicdanını yapıyorsun.geçtim insanı ben hamile bir hayvan görsem bile üstüne titriyorum bir şey olur diye ödüm kopuyor, gözümde başka bir şeye dönüşüyor merhamet duyuyorum.karnında kendi bebeğini taşıyan bir kadına bir adam vurabiliyorsa ve birde sinsilik yapıyorsa kafanı bunlarla oyalama derim.evladın yaşayacak merak etme.bugünler geçer.çok kötü şeyler yaşadık,ben hamile idim, bir yandan ondan başka kimsemyok, babamla da aramkötüydü, babaml iyi geçindi ve beni dövdü 2 kz annem ile bana inanmadı,omu seni dövdü,şaka yapıyorsun dedi, görünüm olarak çelimsizkara kuru bişiydi, ben şişmanım kimse inanmaı
hiçgüvenemedim, sırlarımı anlatmıştım, onları anneme babama anlatmasın mı?üstelik çocuğun kendisinden olmadığını da iddia etti, bir mamasını almadı, istanbula gittik bir arayıp sormadı.şimdi çocuğu kabullendi ya daöyle görünüyor ama çocuğumuzu en iyi şekilde tedavi ettiricezhamile kadın döven bir insan senin dediğin gibi iyi biri olamaz.vicdan yapmayı bırak çünkü yapılacak bir şey yok gördüğüm kadarıyla.sinsi bir adama neyin vicdanını yapıyorsun.geçtim insanı ben hamile bir hayvan görsem bile üstüne titriyorum bir şey olur diye ödüm kopuyor, gözümde başka bir şeye dönüşüyor merhamet duyuyorum.karnında kendi bebeğini taşıyan bir kadına bir adam vurabiliyorsa ve birde sinsilik yapıyorsa kafanı bunlarla oyalama derim.evladın yaşayacak merak etme.bugünler geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?