NASIL BİR ACI BU...

oglumun_kalbi

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2016
322
118
18
42
2 gündür yaşadıklarım, ne yiyebiliyorum ne uyuyabiliyorum...2,5 yıl önce bir evlilik yaptım ben, netten tanıştık, o memur ben memur evleniriz bir de çocuğumuz olur dedim, çocuk olayına takmıştım, ille de çocuk olacaktı.1,5 ay içinde alelacele evlendim, kimsenin haberi yoktu.Yukarda Allah var yalan söylemek istemem,kariyer ve maaş durumu beni cezbetti...Sevgiyoktu tam anlamıyla mantık vardı, arkamdagüçlü biri olsun istedim ve biz evlendik, onun ailesi şiddetle karşı çıktı, başım açıkmış vs.Bir nne baba olarak onlarda o kadar büyütüp iyi bir kariyeri olan oğulları için eniyisini istiyorlardı.ben anne olunca anladım...evlenmeden önce bazı şeyleri söylemedim, meselaevlendikten sonra çalışmak istemediğimi söylemedim.eşim parayı sevdiğinden ailemin varlıklı olduğunu cs anlattım ki öyle ama şu an utanıyorum bunları anlattığım için.biz evlendik ve ona maalesef kadınlık vazifemi bile yapamadım.son 2 yıldır neredeyse bir cinsel yaşantımız yok, aynı yatağa girmek vs istemedim bir süre sonra.ağır geldi bana.neyse önceleri iyiydi, sonra aşırı cimriliği beniçıldırttı, misal markete gidiyoruz benimödememi bekliyor,hamile kaldım sonra bu adamdan çokşiddetli dayak yedim, 8 haftalık hamile idim,12 haftada tekrar bir dayak vs, sonra benimle evlendiğine pişmna olduğunu annesini dinlemesini gerektiğini söyledi, hamileyken sürekli bir kavga halinde olduğumuz sonradan barıştığımız acayip dönemler yaşadık.Ben evi çekip çeviremiyordum, günlerce bulaşıklar durabiliyor mesela,ya daçamaşır yıkayamam, ya da süpürme vs yapamam, yemek de yapamadım ona amahiçsorun etmedi.

Onun hayatını mahvettiğimi anladım, kadınlık desen yok, temizlik yok yemek yok, sonra çocuğumuz oldu ve maalesef o çok istediğim çocuk doğumsal kalp anomalisiyle dünyaya geldi.33 yaşındayım ve annem çok destek oldu çocuk bakımında, ona bile yalnız bakamadım.şimdioğlum için anjiyo kararı verildi, ve ben 2 gündür ne bişiyiyebiliyorum ve içebiliyorum.nanneeee derken o kadar büyük bir sorumluluk var ki sürekli düşünüyorum, ne yapmalı diye...şimdi herşeyi unuttum oğlum iyileşsin diyorum,hamile olduğumu bilmeden ilaç kullanmıştım(x kategorisinde) ondan mıoldu, karnımın üzerine bilgisayarla nete girerdim ondanmı cep telefouyla çokkonuşurdum saatlerce ondan mı, yoksa kader mi genetik mi bilmiyorum

bir o kadar da eşime üzülüyorum...Nasıl diyim eşim biraz saftır, herşeye inanır vs.keşke evlenmeseydik, keşke onun da hayatını mahvetmeseydim....Esasında seviyorum eşimi,şu an mesela o yok ve ev bomboş, ona sağlıklı bir çocuk veremedim, doğru drüst bir mesleğimyok, evi çekip çeviremiyroum.Oğluma üzül, eşime üzül, ben de hal kalmadı artık.eşim beni sevmiyor ama birlikteyiz, çocuğumuz için istanbula gidip geliyoruz, acayip muayene paraları vs ödeniyor...Belki başkasıyla evlenseydi dahaiyibir hayatı olacaktı.kötü kaderime onu da dahil ettim ve çok pişmanım hem de çok

Şu an haziran ayındayız acayip üşüyorum, astımkirizim de tuttu, dünyada sanki bir başımayım gibi, oğlumun tm sorumluluğu üzerimde ve ne yapacağımı bilmiyorum, tedavisi nasıl olacak bilmiyorum

Ya ben bu mantigi hic anlamiyorum.
Sizi darp eden hatta hamile oldugunuz icin bebeginizi de darp etmis olan bir adama nasil iyi diyebiliyorsunuz?
Ne yiyor ne iciyorsunuz, bu ne bohem hayat.
ailesi çok bastırdı,çok baskı altında kaldı, üzülüyorum kocam için, biraz safça biri, hemen galeyana geliyo vs

Kiyamam sana ben canim benim gozlerim doldu okurken

Esinle senin evlenmen kader once bunu bir kabullen. Sen kacsaydin evlenmeyi istemeseydin de yine donup dolasip evlenecektiniz bunda vicdan yapmana gerek yok

Cocuguna Allah sifa versin insallah evet hamileyken yaptigin hatalar belki buna sebep olmus olabilir ama malesef zamani geri alamiyoruz bu yuzden simdi cocugunu nasil daha iyi buyutecegine nasil sagligina kavusturman gerektigine odaklan

Boyle kara kara gecmisi ve olanlari dusunerek yine hata yapiyorsun Allah korusun icine atip dusunmekten hasta olsan bu sefer de cocuguma saglikli bir anne olamadim diye uzuleceksin.

Insallah hersey yoluna girer cocugun sagligia kavusur ve sen mutlu olursun

Sırf kariyeri var diye evlenmişsiniz ne cesaret.
Ayrıca eşinize neden üzülüyorsunuz? Hayatını mahvettim diyorsunuz.
Onun tek yaşama hakkı var sizin 9 mu?
Size şiddet gösteren (üstelik hamileyken) biri saf olamaz kusura bakmayın da.
Ne güzel memurmuşsunuz neden bıraktınız ki? Demek ki eşiniz de siz memursunuz diye evlendi, cimriliğine bakılırsa.
Çok sağlıksız bir evlilik.
Çocuğunuza acil şifalar diliyorum, Allah size bağışlasın.

sen zorlamadın ya evlenmeye sonuçta, kendini suçlu hissetmeyi de bırak, önce yavruna odaklan iyi olur inşAllah sonra kocanla ilgilenirsin.

Valla neye niyet neye kismet denir buna, sen o kadar kisa surede sirf adamin iyi isi parasi var diye evlenip bir cok niyetini gizlersen, sonra boyle supriz yuurtadan cikar gibi koca cikar iste. Ayrica memurum yazmissin basta neden dogur duzgun bir isim yok dedin anlamadim.
Hatta hikayenizin hicbir tarafini anlamadim bu ne bicim hayat tarzi, cocuk yapmak icin saf ama zengin bir koca bulmak, ailesinin rizasina karsi evlenmek sonra evlenip evliligin icerigi olan hicbirseyi yapmamak, hamileyken dayak yemek falan bunlar cok normal seyler degil. Siz hayattan ne istiyorsunuz onu dusunun bence, kafaniz daginik hayatiniz daginik, niyetleriniz zararli.

Ve tum bunlar sirf zengin koca sanarak alel acele evlendigin icin olmus, bundan sonra kararlarini alirken 3-5 kere dusunursun herhalde.
Allah sifa versin yavruya cunku bu hikayede gunahsiz olan tek kisi o.

ikisine da üzlüyorum bu evlilik olmasaydı oğlum acı çekmeyecek ve eşim de mutlu olacaktı.çok zor günler geçiriyorum.

Acil şifalar dilerim oğlunuza.Oğlunuzun hasta oluşu için neden kendinizi suçluyorsunuz da hamile iken periyodik olarak sizi dövüp üzen mükemmel kocanızı suçlamıyorsunuz hiç?
çocuğun kalbi ilk7 haftada oluşurmuş, ilk 7 hafta şiddet olmadı,o aralar x kat. bir ilaç kullandımkas gevşetici muhtemelen ondan diyorum

Nasıl oluyor da döven bir koca için bu kadar iyi duygular besliyorsunuz gerçekten anlamıyorum.Dayak hem de hamileyken dayak inanılır gibi değil.
Dayak yiyen hangi kadın normal bir hayat sürebilir ?
Çocuğunuza çok üzüldüm.Bir an önce şifa bulur inşallah.

Allah şifa versin oğlunua,inşallah bir an önce sağlığına kavuşur.
Ne kadar yükleniyorsunuz kendinize,ne demek hayatını mahvettim.zorla mı evlendirdiği Ada'mı kendinizle,zorla mı çocuğu yaptınız,zorla mı evli kalıyor sizinle,yapmayın.
Evlilik iki taraflı yürüyen bi kurum,o dayağı atarken size hele hamile haliniz ile çok iyi kocalık görevi yapıyordu?

ben açıkçası tüm süreç için ençokkendimi suçluyorum.kocamı da değil, baştan yanlıştı herşey ve ben buna neden oldum, annee derken bile yüreğimi yakn evladımvar acaba beddua mı edildi bana?

Hatalarin farkindasin...
Ozaman biraz sirkelen ,daha hersey yeniden başliyor gibi düşün.
Sen istedikten sonra mutluda eder mutluda
olursun.
Temizlik neki biraz rahatsin ondan.
Calişan kadinlarda yapabiliyor ..
Kendine bir programm yap mesela her iki gün ev süpürülecek,hafta bir silinecek ,
Camaşir günü belirle vsvs..
Bunlari takvime yaz ve aksatmadan düşünmeden yap .sonuç aklinda bulunsun
Sen mutlu olmak icin yapiyorsun..
Yemekleri biraz annenden öğren yada youtube dan bak ,cok güzel tarifler var...
Cinselliğe gelince ,ne kadar cok yaparsaniz
hoşuna gider ve alişirsin.
Erkekler icin bu konu cok önemli,bazi erkekler az seks yaptimi agresif ve asabi oluyorlar.sabirlari cabuk taşiyor..
Sen seviyormuşsun eşini,ozaman oda seni sevmesini sağla.

Unutmadan:Gecmis olsun oğlun icin.Allah sabir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…