NASIL BİR ACI BU...

senin kocan iyi falan değil.nasıl ona iyi diyebiliyorsun.şu yaşadıklarına bak.sen olayların içinde olduğundan dışardan nasıl göründüğünün farkında değilsin.sen çocuğunu düşün sadece.

sadece bir güven eksikliği hissediyorum çünkü şiddet vs oldu, ona anlattıklarımı başkalarına anlattı.bir an böyle boşansamda sevgidolu güven dolu bir evlilik yapsam diye içimden geçirmedim değil.güvene sevgiye o kadar ihtiyacım var ki, evlilikte yüzeysel sohbetlerimiz var havadan sudan, tatmin etmiyo yüreğimi, evlenmeden önce de bu böyleydi ve kabullenmiştim ama şu an güven duymak korunmak kollanmak savunulmak şımartılmak vs istiyorum

anladğm kadaryla depresyondasın cnm. kendini suçlama daha büyük bi sıkntıda verebilrdi Allah. kendine gel bi silkelen bi yol çiz kendine. bundan sonra iyi bi ew hanımı olmaya odaklan eşini öyle sewki pişmanlık duymasın. ve çocuğnu düşün ona herşyn en iyisini ver. başlangıç yap kendine bu günden itibaren. inan hç kmse sıkıntısz deil herkesn var bi derdi.

adam sizi nasıl bir psikolojiye sokmayı başarmışsa kendinizi suçluyorsunuz, anlayamadım.. oğlunuza acil şifalar diliyorum.

Senin güçlü olma zamanin
Bi sekilde nasil olursa olsun bebegin bu durumda ve guclu anneye ihtiyaci var
Kendine olan guvenini yitirmissin
Yitirme, once kendine guven
Biz kadinlar herseyi basarabiliriz
Sen boyle karamsar baktikca kotu gider hersey
Niye esinin hayatini mahvedesin
O sana cok mu guzel hayat sundu sanki?
Sen onun icin degil, kendin ve bebegin icin toparlanirsan hersey zamanla rayina girer
Uzulme, sen iyi ol ki bebegin iyi olsun
Aile ici huzur, mutluluk bebeklere yansir
Bu senin elinde

Kader deyip gaçeceksn cnm hepsi sınav sen memur değilmiydn çalısmak iyidir. Üma ev için çırpınman lazım eyinin mutsuzluğu ondandır huzur lazım herseye tartısmıcan canımdı cicimdi halledicen isini.allah sabır versn çocuğunun hastalığını kendine bağlama benimkindede vardı kendileğinden kapanan cinstendi kapandı çok sükür kapanmayan olsaydı koldan operasyon için girilecekti besinlerine dikkat et iyi yedir iyi bak çouğa çok geçmş olsun.

Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim oğlun iyilesecek ama sende iyi olmalısın eşini düşünmekten vazgeç bol bol dua oku oğluna ve hayatına odaklan sakın kendini bırakma islerini ihmal etme evladını sevdiğin i sık sık söyle ve kendini sevdiğini de seni anlıyorum sabret kardeşim evladın için

Yanlışla, dürüstlükten uzak başlamış, yanlışlarla devam etmiş, baştan aşağı yanlışlarla dolu bir evlilik daha. Yazık elinizdeki çocuğa, başka üzülecek kimse yok burada benim için.

Allah yardımcınız olsun, Allah çocuğunuza şifa versin öncelikle.. Eşinize gelince de internetten de olsa bir şekilde biraraya gelip evlenmişsiniz burda devreye kader girer sizin yapacağınız bir şey yok..o yüzden bunu kabullenerek ve sadece çocuğunuzun sağlığını düşünerek hayatınıza devam edin..

Allah oğlunuza şifa versin inşallah.

Ani evlilik, şiddet gibi şeyler hakkında ne desem bilemedim, siz de biliyorsunuz aslında yanlışlarınızı benden önce yazan da olmuştur. O yavrunun rahatsız doğması taktiri ilahi sizin suçunuz değil. Düşünce yapınızı değiştirin ki sağlıklı bir anne olabilesiniz.

Çocuğunuzu kusurlu gibi gösterip anlatmanıza şaşırdım garibim kuzucuk

Bir de dayak yiyen bir kadın Değil karı koca hayatına devam etmek Nasıl ya Nasıl Yüzüne bakabilir ? Yüzüne baktığında aklına gelmiyor mu o dayaklar ? Onun o ilkel, çığrından çıkmış halleri?

Ben acaba biri alay mı ediyor kafa bulmak için mi yazdı diye düşünüyorum (geçen kızın biri yazmıştı ) olan olmuş biten bitmiş hataların var biliyorsun bari düzeltmek için bişey yap dik dur canlı dur kolay değil kabul ediyorum ama düzeltmeye bir yerden başla eşine söyle çocuğumuza moral verelim de eve şişme havuz alın ailece vakit geçirin Hem çocuğa hem sana ve eşine iyi gelir yavaş yavaş taşlar yerine oturur inşallah allah şifa versin çocuğuna ama çocuğa moralde lazım bunu da umutma

Derdi veren Rabbim dermanını da verir. Yavruna acil şifalar. Eşin eve gelince onu güzel karşılaşan. Biraz bakım vs. Evi toparlasan güzel bi yemek yapsan camaşırları yikasan. Çamaşır yıkamak ev temizlemek zor iş değil. Erkekler pis dağınık kadınları haz etmez. Kendine günlük iş planı yapabilirsin. Bir gün nevresim çamaşır yıkama bir gün ev süpürüp silme diğer gün ütü diğer gün yemek yapma. Çocugunda hastaysa tozda kalmamalı temiz bir ortamda buyumeli. Ee bunuda annesi olarak sen saglamalisin

Zor şeyler yaşamışsın ,ama lütfen kendini suçlama, sen kadınlık yapamadıysan oda adamlık yapamamış,çocuğunun kalp anomolisiyle doğmasıda senin suçun değil,

Yapmışsın bir hata sonuçlarını çekiyorsun ,herşeyden evvel allah evladına sağlık sıhhat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…