Nasil bir adim atmaliyim?

cansugultekin76

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2022
103
8
13
24
Merhaba Arkadaslar, sizin fikirlerinize ihtiyacim var. Sevgilim ile cok sacma bir Sebepten kavga ettik elle tutulur asla bisey yok. Kendisi cogu zaman alttan alir ilk adimi Star ama bu sefer ben inat ettim Oda inat etti kendisini hakli gördügü icin. Kavga uzadi. Kendisi kavgadan nefret ediyor ve bana Özür dilemeden yazma bana dedi halbiki Bende aynisini ondan bekledim benim gözümde o sucluydu. Neyse o lafin üzerine Ben yine Paragraf yazdim sinirlendim saat öglen 4-5 gibiydi Oda görüldü de atmadi cevrim ici de olmadi Hic bir mesaj da atmadi. Bekledim bekledim gece oldu hala ses yok Bende uyudum sabah uyandim erkenden ama hala mesaj Yok cevrim ici de olmamis merak ettim ablasina sordum Oda sagolsun aramis sevgilim uyuyordu uykudan uyanmis telefonu acmis bir Sorun yokmus. Ablasi birazdan seni arar dedi ama ne aradi nede mesaj atti Bende atmadim. Hala hic bisey konusmadik.

Merhaba Arkadaslar, sizin fikirlerinize ihtiyacim var. Sevgilim ile cok sacma bir Sebepten kavga ettik elle tutulur asla bisey yok. Kendisi cogu zaman alttan alir ilk adimi Star ama bu sefer ben inat ettim Oda inat etti kendisini hakli gördügü icin. Kavga uzadi. Kendisi kavgadan nefret ediyor ve bana Özür dilemeden yazma bana dedi halbiki Bende aynisini ondan bekledim benim gözümde o sucluydu. Neyse o lafin üzerine Ben yine Paragraf yazdim sinirlendim saat öglen 4-5 gibiydi Oda görüldü de atmadi cevrim ici de olmadi Hic bir mesaj da atmadi. Bekledim bekledim gece oldu hala ses yok Bende uyudum sabah uyandim erkenden ama hala mesaj Yok cevrim ici de olmamis merak ettim ablasina sordum Oda sagolsun aramis sevgilim uyuyordu uykudan uyanmis telefonu acmis bir Sorun yokmus. Ablasi birazdan seni arar dedi ama ne aradi nede mesaj atti Bende atmadim. Hala hic bisey konusmadik.
Sürekli senin inadınla uğraşıp alttan almaktan yorulmuş olmasın?

Suclu hissediyorsaniz ozur dileyin barisin. Suclu o ise bekleyin ararsa barisirsiniz aramazsa durduk yere siz mi ozur diliceksiniz ? Olayı bilmedigimiz icin genel durum bunu gerektirir.

Konu neydi? Sürekli alttan almaktan sıkılmıştır belki.
O kadar sacma ki gülersin. Nisanlanmayi konusuyorduk ve resmen sarki yüzünden kavga ettik. Saka gibi ama o an ki inatla oldu. Bana o kadar umursamaz davranmadaydi „mal“ vs demeseydi bu sefer alttan alirdim ama öyle yaptigi icin yazmak istemiyorum

Suclu hissediyorsaniz ozur dileyin barisin. Suclu o ise bekleyin ararsa barisirsiniz aramazsa durduk yere siz mi ozur diliceksiniz ? Olayı bilmedigimiz icin genel durum bunu gerektirir.
Nisanlanmayi konusuyorduk ve resmen sarki yüzünden kavga ettik. Saka gibi ama o an ki inatla oldu. Bana o kadar umursamaz davranmadaydi „mal“ vs demeseydi bu sefer alttan alirdim ama öyle yaptigi icin yazmak istemiyorum

Nisanlanmayi konusuyorduk ve resmen sarki yüzünden kavga ettik. Saka gibi ama o an ki inatla oldu. Bana o kadar umursamaz davranmadaydi „mal“ vs demeseydi bu sefer alttan alirdim ama öyle yaptigi icin yazmak istemiyorum
Sarki konusunda inatlastigim icin ozur dilerim ancak bana mal deyip umursamaz takildigin icin hala cok kirginim yazin. Dagdan inmediyse o da ozurdiler barismis olursunuz

O kadar sacma ki gülersin. Nisanlanmayi konusuyorduk ve resmen sarki yüzünden kavga ettik. Saka gibi ama o an ki inatla oldu. Bana o kadar umursamaz davranmadaydi „mal“ vs demeseydi bu sefer alttan alirdim ama öyle yaptigi icin yazmak istemiyorum
Size mal diyen birinin peşinden koşup bir de özür mü dileyeceksiniz, sakın evlenme bu kişiyle ömür boyu istemediğin laflar ve aşağılamalar duymak istemiyorsan tabi, biz de zamanında sevgiliyken çok kavga ettik ama birbirimize böyle laflar etmedik hele böyle bir laf duysaydım anında bırakırdım, şimdi evliyim hamdolsun kavga etsekte sınırımızı biliyoruz, sakın bu hakareti normallestirmeyin başınız çok ağrır..

Sarki konusunda inatlastigim icin ozur dilerim ancak bana mal deyip umursamaz takildigin icin hala cok kirginim yazin. Dagdan inmediyse o da ozurdiler barismis olursunuz
Yazmak isterim, Cok özledim zaten ama kac kere bu kavga ederken umursamazligi konustuk yapmicam dedi ama Yinede yapiyor bazen (torpillemeye calisiyor ama zor)

Size mal diyen birinin peşinden koşup bir de özür mü dileyeceksiniz, sakın evlenme bu kişiyle ömür boyu istemediğin laflar aşağılamalar duymak istemiyorsan tabi, biz de zamanında sevgiliyken çok kavga ettik ama birbirimize böyle laflar etmedik hele böyle bir laf duysaydım anında bırakırdım, şimdi evliyim hamdolsun kavga etekte sınırımızı biliyoruz, sakın bu hakareti normallestirmeyin başınız çok ağrır..
Haklisin… normalde dünya iyisi bir insan aramiz iyiken ondan iyisi Yok kavga ederken de dikkat ediyor sadece cok sinirlyken öyle laflar ediyor ve bunlari kötü degil diyor sonra özür diliyor. Suan yazmamam gerektigini anladim

Haklisin napabilirim simdi? Hic bisey yapmasak bekleyim mi simdi?
Çekin kendinizi yarın öbür gün çocuğunuzun yanında aşağılanan bir anne olmak istemiyorsanız kendinize saygınız varsa bu konudaki netliğinizi belirtin. İyiyken herkes iyidir önemli olan kriz anlarındaki tutumlar. Sizin kadar önem veriyorsa ilişkisine otursun düşünsün.

sevgilinize ulaşamayınca hemen ailesini aramak falan çok çocukca... arayacaksa arar birinin zorlamasıyla araması daha kötü
haksız olduğunu düşünüp ulaşmak için çabalamanızı da anlamadım bana göre haksız diyorsunuz ama siz üstüne düşüyorsunuz neden ?

Muhtemelen mesajın içeriğini bildirim panelinden okuyup sizin alttan almadığınızı gördüğü için yapıyordur.

Back
X