evet nasıl bir aile hayatınız var, dizlerdeki gibi sosyal aktivitelerle mi dolu, sürekli geziyormsunuz çalışmadığınızda.
nasıl mutlu oluyorsunuz, neler yapmaktan zevk alıyorsunuz? Biz maddi durumumuz müsait olmadığı için, pek çıkmıyoruz yok bowlingmiş, tiyatroymuş v.b. böyle şeyler yok hayatımızda. biz mi yaşamayı bilmiyoruz, yoksa zaten herkes mi böyle..
Siz nasılsınız?kafamçokkarıştı
ben ve esım calısdıgımız ıcın bırbırımızle bıle ılgenmıyoruz....ayda yılda bır ya sinema olur...bide esim cok cımrı oldugu ıcın paraları fazla gezmeye tozmaya vermez....tabı bende delı olurum....hep monoton bı hayat bugun dunde farkı olmuyor...
3 küçük çocuğum var eşimin işe gittiği günler ev işi yemek çocuklar derken günüm biter zaten.o eve gelincede genelde tv kumandası ondadırya beaber tv izleriz yada
ben pc de zaman geçiririm.bazen o da pc yi açar ama pek nadir
eşimin izin günlerinde ise mutlaka çıkar gezeriz allahtan eşim gezmeyi seven biri
denize yaylaya pikniğe parka falan gideriz arada dışarda yemek yeriz
çok aktif sayılmayız ama çocuklu oluncada ancak bu kadar oluyo
yinede ben halimden memnunum bu kadarınada şükürkaydirigubbakcemile3
ooo üç çocukla yine iyi geziyorsunuz mihriban hanım herhalde benim çocuğum olduğunda perişanları oynayacağımm :teytey:
ben eğlenmek için illa para olması gerektiğini düşünmüyorum. valla biz çok sıkılınca eşimle açıyoruz müziği son ses disco dan başlayıp halayla bitiriyoruz çokkta eğleniyoruz. televizyondan klip seçip birbirimize taklitlerini falan yapıyoruz çok komik oluyor, en azından biz çok eğleniyoruz.dışardan bizi görseler deli derler, evde acaipp oyunlarımız var, tavla oynarız, satranç oynarız, kışları devlet tiyatrolarına gideriz biletleri çok ucuz oluyor 5-6 tl fln. hafta en az bir kere gideriz. genelde film alırız film seyrederiz. izlemediğimiz film kalmadı neredeyse. bowlingede gidiyoruz ama ayda bir kere falan ya da 2 ayda bir. yazları ise eşim pikniği çok sevdiği için elimizde mangal yer ararız. arkadaşlarla falanda çok takılırız. eğlenmek istedikten sonraa ohooo çok şey bulursun. h.içi çalışıyoruz gerçi ölü günler gözüyle bakıyorum ben daha çok h.sonları gezeriz. a.s.
çok hoş ama ya.:1rolleyes:..imrendim bi an :smiley-cool:
karşılıklı vakit geçirmekten hoşnut olmak işte olay budur...dışarıya çıkmakmış paraymış pulmuş hiç gerek yok..bu iletişimi yakaladıysan tamamdır..Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?