nasıl bir aile hayatınız var?

BezBebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
163
6
96
İstanbul
evet nasıl bir aile hayatınız var, dizlerdeki gibi sosyal aktivitelerle mi dolu, sürekli geziyormsunuz çalışmadığınızda.
nasıl mutlu oluyorsunuz, neler yapmaktan zevk alıyorsunuz? Biz maddi durumumuz müsait olmadığı için, pek çıkmıyoruz yok bowlingmiş, tiyatroymuş v.b. böyle şeyler yok hayatımızda. biz mi yaşamayı bilmiyoruz, yoksa zaten herkes mi böyle..
Siz nasılsınız?kafamçokkarıştı

bende çalıştığım için haftasonlarını ve akşamları evimde geçirmeyi seviyorum zaten hep dışardayım evimi özlüyorum. akşamları genelde eşim bilgisayarda oyun oynar bende tv izlemeyi semediğim için ya elişi yaparım ya kitap okurum ya kuran okurum ama genelde tlfa annemlerle konuşurum yani hayatımızda hareket pek yok zaten evde sakiinlik istediğim için bana göre

bundan 4 ay öncesine kadar çok aktif bir hayatımız vardı
evde durmayi pek sevmezdik
hele haftasonu bizi evde bulmak hiç mümkün değildi
gezmeyi eğlenmeyi alış-veriş yapmayı çok seven bir çiftiz
bazı haftasonları arkadaşlarlan ufak tatiler yapardık vs. vs.
ama şimdi bebeğimiz var o yüzden artık hayatımız biraz daha monoton
çoğunluklan evdeyiz çıksakta ancak kızımızı gezdirmek için çıkıyoruz
olsun 4 yildır evliyiz herşeyi doya doya yaşadık
şimdi tüm hayatımız kızımız
o biraz büyüsün yine eskiye döneriz yeri geldiğinde 3 kişi olarak yeri geldiğinde onu annane-babaaneye bırakarak

Gezmeyi,yaşamayı çok seviyorum.Neyse ki eşim de benim gibi.Haftasonları kesin planımız vardır.Yazın Şile,Ağva,Kıyıköy,Erikli,Asos yakın bulduğumuz ve gitmekten zevk aldığımız yerlerdir.Açıkhava konserlerini hayatta kaçırmam.Özellikle de Ajda'lı olanlarını.kaydirigubbakcemile3Caz konserlerini de severiz.Eşimin işi yoğunsa haftasonları bir yere gidemezsek kesin Boğaz'da rakı -balık yaparız.Kışın da yapacak şeyler buluruz.Sinemaya eşim seviyor diye giderim.Tiyatroya gideriz zaman zaman.Keyfimize düşkünüz fazlasıyla.kaydirigubbakcemile3Şimdilik aklıma bunlar geldi.:ecrin_bebek:

bizim hayatımızda çok sosyal hareketli değil.
eşim çok yoğun çalışıyor
bir pazarımız var ozaman da deniz kıyısına gideriz
yemek yeriz.
sinema tiyaro gibi aktivetelerimiz malesef olmuyor
arkadaşlarımızla falan görüşürüz eşlerle beraber.
buna şükür böyled emutluyuz çok şükür.

Ufak valimiz hep yakındadır,hafta sonları hemen bir iki birşey atıp yakın yerlere kaçarız,yazın daha fazla tabiki,yazın evde durduğumuz söylenemez pek,ikimiz de gezmeyi çok severiz,kışın genelde sinema veya tiyatroya gideriz genelde sinema,birşey yapamamışsak yemeğe gideriz,mutlaka bir aksiyon vardır

Ben eğer imkanım varsa mutlaka gezip görmek yaşamaktan yanayım.

sorun bizde desennize kızlarrrr...
bende gezelim edelim istiyorum ama istanbulda yaşıyoruz adım başı para.
bizde evde zaman gecirmeyı severiz aslında sinemadansa evde film seyretmeyi tercih ederiz.
ama onun dışındada bişeyler yapmak isterdim ama ''yok yok cok para tutar şimdi'' mantığı var herhalde hiç niyetlenmiyoruz bile. çocuğumuz da yokken bol bol gezmeli aslında...
Princess in love, bebeğini allah analı babalı büyütmeyi nasıp etsin inşallah

ben eğlenmek için illa para olması gerektiğini düşünmüyorum. valla biz çok sıkılınca eşimle açıyoruz müziği son ses disco dan başlayıp halayla bitiriyoruz çokkta eğleniyoruz. televizyondan klip seçip birbirimize taklitlerini falan yapıyoruz çok komik oluyor, en azından biz çok eğleniyoruz.
dışardan bizi görseler deli derler, evde acaipp oyunlarımız var, tavla oynarız, satranç oynarız, kışları devlet tiyatrolarına gideriz biletleri çok ucuz oluyor 5-6 tl fln. hafta en az bir kere gideriz. genelde film alırız film seyrederiz. izlemediğimiz film kalmadı neredeyse. bowlingede gidiyoruz ama ayda bir kere falan ya da 2 ayda bir. yazları ise eşim pikniği çok sevdiği için elimizde mangal yer ararız. arkadaşlarla falanda çok takılırız. eğlenmek istedikten sonraa ohooo çok şey bulursun. h.içi çalışıyoruz gerçi ölü günler gözüyle bakıyorum ben daha çok h.sonları gezeriz. a.s.

biz de genelde hafta sonlari geziyoruz, alisveris yapiyoruz. Ayrica haftada 2-3 kere spora gitmeye calisiyoruz. Bu aralar fotografciliga merak sardik hafta sonlari fotograf cekmeye cikiyoruz. Hafta ici yemekten sonra genelde film ya da dizi izliyoruz. Bazen de köselerimize cekilip kitap okuyoruz.

ben ve esım calısdıgımız ıcın bırbırımızle bıle ılgenmıyoruz....ayda yılda bır ya sinema olur...bide esim cok cımrı oldugu ıcın paraları fazla gezmeye tozmaya vermez....tabı bende delı olurum....hep monoton bı hayat bugun dunde farkı olmuyor...

3 küçük çocuğum var eşimin işe gittiği günler ev işi yemek çocuklar derken günüm biter zaten.o eve gelincede genelde tv kumandası ondadır ya beaber tv izleriz yada
ben pc de zaman geçiririm.bazen o da pc yi açar ama pek nadir
eşimin izin günlerinde ise mutlaka çıkar gezeriz allahtan eşim gezmeyi seven biri
denize yaylaya pikniğe parka falan gideriz arada dışarda yemek yeriz
çok aktif sayılmayız ama çocuklu oluncada ancak bu kadar oluyo
yinede ben halimden memnunum bu kadarınada şükürkaydirigubbakcemile3

bizde çalışıyoruz ama yinede birşeyle yapmaya vakit ayırıyoruz yoksa insanın kafaSI dağılamazkş sosyal aktivitelerede ihtiyacı varr tabi bizim çocuğumuz yok ama çocuk olunca işler değişebilir sen bence eşinden gizli al tiyatro biletii sürpriz yap ona gidin beraber a.s

ooo üç çocukla yine iyi geziyorsunuz mihriban hanım herhalde benim çocuğum olduğunda perişanları oynayacağımm :teytey:

gezmek güzel ama birde gezmek için kocam evde olsa benim eşim işi dolayısıyla bir gün saat 10 da gider işe gece 2 de gelir bir gün öğlen 2 de gidip akşam 12 de geliyor pek çıkıp gezmeye zaman olmuyo evde kaldığı günde çocuklarla ilgilenmek istiyor yemeğe çıkarız bol bol, gecede olsa eh artık hafta da 1 güne ne kadar gezme sığarsa o kadar çocuklarla olunca daha çok onların nelerden hoşlanacağını düşünüp ona göre hareket ederiz biz.ama biz halimizden memnunuz işi böyle kaldıki dizidekilere göre yaşarsak yandık yani o kadar olamam olmakta istemem sürekli dışarda ben biraz evciyim

ooo üç çocukla yine iyi geziyorsunuz mihriban hanım herhalde benim çocuğum olduğunda perişanları oynayacağımm :teytey:

canım asıl çocuk olunca evde duramıyosun kikaydirigubbakcemile3
sürekli parka denize markete pikniğe falan gitmek istiyolar evde çok sıkılıyolar
bizde mecburen çıkartıp gezdiriyoruz tabi çocuklar küçük olunca benim için yorucu da oluyo ama olsun onlar herşeye değer:1hug::1hug::asigim::asigim:

ben şuan gezemiyorum bebeğim daha küçük olduğu için ama seneye bol bol gezicez allah izin verirse sözümüz var bebek olmadan önce her haftasonu bi yerlere giderdik evde hiç durmazdık durduysakta çok azdır yani sürekli sosyalleşirdik evde olduğumuzdada gene arkadaşlarımızı çağırırdık oyunlar oynardık yani günlerimiz güzel geçerdi birbirimize zaman ayırırdık şimdi malesef bebek ilgi beklediği için birbirimize zaman ayırmak bile çok zor oluyo artık o büyüyünce eski halimize geri dönücez monoton bi evlilik değil bizimki şuan için öle ama ondada bebekle uğraşmaktan canım sıkılmıyo allaha şükür iyiyiz

çok hoş ama ya.:1rolleyes:..imrendim bi an :smiley-cool:
karşılıklı vakit geçirmekten hoşnut olmak işte olay budur...dışarıya çıkmakmış paraymış pulmuş hiç gerek yok..bu iletişimi yakaladıysan tamamdır..Şeniz

teşekkür ederim canım. darısı senin başına diyeyim o zaman :) gerçekten eğlenmek istedikten sonra her türlü eğlenirsin yerimseniben

istanbul gibi bi sehirde gercekten eglenmek icin para harcamaya gerek yok,
birsuru sahillerimiz var; sahile inip manzara izlemek,
vapura binip bogazi gecmek,
sultanahmet, eminonu, gulhane parkinda dolasmak,
alisveris merkezlerinde vitrin bakmak,
camlica tepesine cikmak;

az masrafli eglenceliklerden bizim hayatimizdaki,

evde yapilabilenler de var; film izlemek, internetten sevdigimiz muzikleri indirip beraber dinlemek, soylemek, haftasonu ozel kahvaltilar hazirlamak

arada da paraya kiyiyoruz, disarda yemek yiyoruz mesela; alisveris yapiyoruz sinema , tiyatro sezonu acilmadi , acilinca onlara da gidicez..

iste biz de boyle.. :1rolleyes:

eşimle ben hiçbir konuda anlaşamayız ,gezmek hariçvereliniortak beş yıldır çok hareketli bir tempomuz vardı hem de doğunun ücra bir köşesinde olmamıza rağmen :gitme: hızlı ve aktif bir sosyal hayattan sonra şimdi bebek var ve mecburen durulduk.gerçi arada babaaaneye bırakıp kaçamak yapıyoruz yine ama eski yaşantımızı çooooooook özlüyorum.güzel bir beş seneydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…