Nasil bir derttir bu?

Gul-Er

Güneş topla benim için..
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
1.811
1.116
" Sivas'tan arayarak ismini vermek istemeyen seyirci "Eşinizle ne sorun yaşıyorsunuz?" sorusuna, "12 yıllık evliyim, en yakın arkadaşım tarafından aldatıldım. Eşimle en yakın arkadaşımı kendi yatağımda yakaladım. Eşimle ayrılmayacağım, onu affetmeyeceğim, eğer eşim ile boşanırsam onlara ödül vermiş olurum. Bu ilişki 4 yıldır sürüyormuş, Arkadaşımın çocuğu bile eşimdenmiş ama onun eşi bilmiyor." dedi. ".

Bunu haberde okudum. Belki de bu bayan buraya uyedir bilemiyorum. Ama böyle birseyi insan nasıl kaldırır.Gözünün önünde. İnsanlara nasıl guvenebiliriz ki bu saatten sonra. ?

Çok üzücü bir durum... Ama neden bunu tv'den duyurmuş ki?

ee ortada bir sorun yokmuş ki.. herkes yerinden çok memnun göründüğü kadarıyla.. soru neymiş?

Okudum ben de onu,
Abla cok genismis :KK70:

ayni seyi bir erkegin dedigini dusunun, "karim arkadasimla yatiyor ama bosanmayacagim" adamin ne boynuzlulugu kalir ne kavatligi. Boyle de ikiyuzlu bir toplumuz :KK59:

Yazık yazık..kendine yazık..onlara ödül vermemek icin kendini ziyan et..
Allahım Ya Rabbim! Akıl biraz akılllll...:KK34:

buraya üye olabileceği ihtimali nerden geldi aklınıza

Kizlar boyle konusmayin.
Belkide kadin ayrilinca sadece kendine edicek.
Belkide gercektn odullendirmis olucak onlari ve kendisi sokaklarda kalicak.
Hangi kadin ister boyle bi adamin yaninda kalmayi.
Isin detaylarini bilmiyoruz.

" Sivas'tan arayarak ismini vermek istemeyen seyirci "Eşinizle ne sorun yaşıyorsunuz?" sorusuna, "12 yıllık evliyim, en yakın arkadaşım tarafından aldatıldım. Eşimle en yakın arkadaşımı kendi yatağımda yakaladım. Eşimle ayrılmayacağım, onu affetmeyeceğim, eğer eşim ile boşanırsam onlara ödül vermiş olurum. Bu ilişki 4 yıldır sürüyormuş, Arkadaşımın çocuğu bile eşimdenmiş ama onun eşi bilmiyor." dedi. ".

Bunu haberde okudum. Belki de bu bayan buraya uyedir bilemiyorum. Ama böyle birseyi insan nasıl kaldırır.Gözünün önünde. İnsanlara nasıl guvenebiliriz ki bu saatten sonra. ?

Kimsenin içini bilemeyiz ki
Belki mecburiyetten onlara ödül vermeyeceğim diye avutuyordur kendini
Belki boşanınca ayaklarının üzerinde duracak gücü yok, belki insanı yok
Kınayamayız kimseyi, şartlarını bilmeden

dün izledim bunu çağlanın programını aradı kadın ağlayarak anlattı

he ne güzel kardeş kardeş yaşayıp gideceklermiş

adamla sırayla uyurlar bir gece o bir gece bu

kadın bile dert etmiyor siz neyi dert ettiniz ki:KK53:

Buraya üye olma ihtimali yani çok bilinen bir portal. Sadece kadınin durumuna çok üzüldüm. Ekonomik özgürlüğü olmayabilir. Belki de ailesinin haberi bile yoktur.Varsa da ailesi destek değildir belki de.. Ailemde de anneannem de annem de dahil yaşayanlar var. Ama insan evine girip çıkan derdini paylaştığı en iyi arkadaşına nasil güvenecek. Bu aldatma olaylari bayagi bir kötü yerlere gidiyor. Allah kimseyi ne sağlıkla ne de ailesiyle sinamasin insallah.. Evli değilim ama erkek arkadasimin başka bir kizla da konustugunu farkettigimde dagildim. ..O kadin nasil dayaniyordur? Kadın kadının düşmanı midir yani.. ??

X