Henüz 18'ine yeni girmiş bi kız olarak aşırı kiloluyum :/ boyum 1.71 fakat kilom 85 Çabuk kilo verip o hızla alan biriyim ve boğazımı tutamıyoruum. En son burda gördüğüm karbonatlı su diyetiydi heralde onu denedim midem mahfoldu :/ ben ne yapmalıyım ya diyet çayları falan içemiyorum pek şeker kullanmadığımdan. Tek yeşil çay içiyorum oda yerken bi fayda sağlamıyor of nolacak benim sonum ki
Henüz 18'ine yeni girmiş bi kız olarak aşırı kiloluyum :/ boyum 1.71 fakat kilom 85 Çabuk kilo verip o hızla alan biriyim ve boğazımı tutamıyoruum. En son burda gördüğüm karbonatlı su diyetiydi heralde onu denedim midem mahfoldu :/ ben ne yapmalıyım ya diyet çayları falan içemiyorum pek şeker kullanmadığımdan. Tek yeşil çay içiyorum oda yerken bi fayda sağlamıyor of nolacak benim sonum ki
herşeyden önceee ne kadar yemeyi bıraksanda bunca senedir vücuduna oturmuştur şimdiye kadar aldığın kilolar o yüzden bolca hareket etmelisin spor yapmalısın. biliyorum spor yap deyince olmuyor o yüzden birkaç kendi arkadaşıma da söylediğim gibi kulağına kulaklıklarını tak son ses müziğini aç ve hergün bıkmadan 1 saat dans et :) dans ederken saçmalaaa :) enerjini at :) şimdiki yemenle devam etsen bile inan hakkıyla yaparsan 1 ay sonra bile faydasını görüceksin :) uzman değilim ama yakınımda yapıp faydasını görmüş mutlu olmuş birçok kişi adına söylüyorum :)
Bende senin gibiydim ama taki bir pazar sabahina kadar sana tavsiyem nette bol bol zayiflayan insanlarin resimlerine bak motive et kendini bi anda yemeyi birakamiyorsan her yedigin seyi not et kenara gun sonundada değerlendirme yap ve bol su ve en az 45 dakika yürü
yeşil çay tek başına pek faydalı olmaz canım bende aynen sen gibiydim ama ben senden 6 yaş büyüyüm ve doğum yapmıştım sen daha çok gençsin çok yolun başındasın ben bir karışım içmiştim bebekten sonra 10 kilodan fazla verdim herşey yediğim halde kilo verdim ben...denemk istersen yazarım sana
yeşil çay tek başına pek faydalı olmaz canım bende aynen sen gibiydim ama ben senden 6 yaş büyüyüm ve doğum yapmıştım sen daha çok gençsin çok yolun başındasın ben bir karışım içmiştim bebekten sonra 10 kilodan fazla verdim herşey yediğim halde kilo verdim ben...denemk istersen yazarım sana