• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl bir erkek hayal ediyorsunuz?

Akasha

BiR İmTiHaNdIr AşK...
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2009
1.244
253
323
36
Baktım ama bulamadım böyle bir konu kızlar.. Eğer varsa özür dilerim.. Silinebilir o zaman..

Böyle bir başlık altında konuşacağımız çok şey olabilir... Şu sorular doğrultusunda sohbet edebiliriz, ne dersiniz?

1) Nasıl bir erkek hayal ediyorsunuz?:uhm:

2) Ben erkeğimi buldum diyenler, o kişi hayalinizdekyle uyuşuyor mu?CADIARZU

Benimle başlayalım.. Ben hayalime hala ulaşamadım maalesef, ama onu büyük bir sabırla bekliyorum. Hani insanın diğer yarısı vardır, günü gelince onu bulur mutlaka derler ya, ona tüm kalbimle inanıyorum. Eğer bir sabah uyandığımda, onu yanı başımda buluısam, işte o gün tamamlanmış olacağım..

Benim öyle çok fazla kriterim yok. Şöyle şöyle olsun, diyemiyorum. Çünkü ne zaman, nasıl birini seveceğini kestiremiyor bu gönül denilen şey..

Anlayış, saygı, sevi, AŞK bekliyorum ondan..

Ama yine de küçük bir hayalim var, kız milleti işte.. laelaelaelaelae

Orta boylu, renkli gözlü, şirin, sempatik, yakışıklı, anlayışlı bir insan hayal ediyorum.. :asigim: Umarım sadece hayalde kalmaz..

- Saygılı

- Dürüst - Güvenilir

- Anlayışlı

- Sakin

- Olgun - Kendini bilen

- Düşünceli

- Romantik opuyorumnanaktan

- ınsanlıktan nasibini fazlasıyla almış

- ıyimser

vs. Siparişle yapılıyor olsa da yaptırsam bitane kaydirigubbakcemile3

Ben erkeğimi buldum ama hayalımdekıyle alakaları yok =)

Hayalimdeki
Uzun boylu iri omuzları geniş
Yakışıklı
Renki gözlü
Sakallı
Esmer
Zengin bi iş adamı =)
Anneci olmucak =)

Benimki ise
Zayıf çok zayıf
Orta boylu
Bana Yakışıklı =)
Gözleri kahve
Sakalları yok köse
Sarışın kumral arası
Zengin bi iş adamı değil
Ve anneci

Olsun qenede seviyorum. ıyki var =)

güzel konu canım... insanın kalbinin, bir başkasının göğsünde atması kadar güzel bir şey yok sanki :kedi: ben erkeğimi bulduğumu düşünüyorum,hem de abartısız tam istediğim gibi :nazar: sempatik,romantik,şirin,anlayışlı,deli dolu...ohooo saymakla bitmeyecek sanırım özellikleri hihoyyyt Allah nasip ederse bir ömür boyu onunlayım :asigim:

Anlayışlı, dürüst, romantik, düşünceli, olgun, beni herkeslerden üstün tutacak :utangac:

Ayrıca şöyle uzun boylu, yakışıklı, kirli sakallı, güçlü, kollarının arasında kendimi güvende hissedeceğim biri :kedi:

Ama bunların hepsiini bi arada bulan cennetliktir heraldeeeeeee senağlama :gitme:

Bana aşık
Sadık
Saygılı
Dürüst
Sinirli olmayan
Romantikkaydirigubbakcemile3
Esmer yağız uzun boylu delikanlılardan hoşlaşıyorumm:kedi:

Baktım ama bulamadım böyle bir konu kızlar.. Eğer varsa özür dilerim.. Silinebilir o zaman..

Böyle bir başlık altında konuşacağımız çok şey olabilir... Şu sorular doğrultusunda sohbet edebiliriz, ne dersiniz?

1) Nasıl bir erkek hayal ediyorsunuz?:uhm:

2) Ben erkeğimi buldum diyenler, o kişi hayalinizdekyle uyuşuyor mu?CADIARZU

anlayışlı sevecen romantik sadakatli:lepi:ve benim olanopuyorumnanaktan

güzel konu canım... insanın kalbinin, bir başkasının göğsünde atması kadar güzel bir şey yok sanki :kedi: ben erkeğimi bulduğumu düşünüyorum,hem de abartısız tam istediğim gibi :nazar: sempatik,romantik,şirin,anlayışlı,deli dolu...ohooo saymakla bitmeyecek sanırım özellikleri hihoyyyt Allah nasip ederse bir ömür boyu onunlayım :asigim:

Ne mutlu sana tatlım.. :nazar: Bulamayanlara da dua et.. :utangac:

Anlayışlı, dürüst, romantik, düşünceli, olgun, beni herkeslerden üstün tutacak :utangac:

Ayrıca şöyle uzun boylu, yakışıklı, kirli sakallı, güçlü, kollarının arasında kendimi güvende hissedeceğim biri :kedi:

Ama bunların hepsiini bi arada bulan cennetliktir heraldeeeeeee senağlama :gitme:

Kaybetmiyorz kızlar umutlarımızı. :Saruboceq:. O mükemmel insanlar bir gün biizm de karşımıza çıkacaktır mutlaka.. yerimseniben

hayalini bile kuramayacağım bir eşim ve evliliğim var çok şükür.
onu çoookkk seviyorum.
Allah herkese nasip etsin inşallah.

hayalimdeki kişiyi tarif edeyim size..
benim gibi titiz olsun (dağınığı cekemem) , ,
burnu çok iyi koku alsın (benim duydugum her kokuyu duyabilsin),
uzun boylu olsun ,
paranın degerini bilsin gereksız harcamalar yapmasın ,
anlayışlı , sadık , sahiplenici olsun
benim gibi gün içinde nerde ne yapacagı belli olmayan ,ekşınları seven biri olsun derdim..

ne mutlukı Allah gönlüme göre verdi :asigim: :asigim: :nazar:

herseyımız aynı yaa... :nazar:
ıkımızınde sol kulagı saga gore daha iyi duyar :)) burun yapılarımız aynı.. goren bizi kardes veya kuzen sanıyor :)) visne & limon aromalı dondurma sevıyoruz..

kısaca özetlemek gerekırse ;
ben eşimin ,bayan modeliyim..eşimde benim erkek modelim.. :):) :nazar: :nazar: :nazar:

ben bir erkek hayal etmiyorum ama yazayım yine de...
esmer... ortadan uzun boylu ama uzun değil... geniş omuzlu...yapılı... şekilli vücudu olan... pürüzsüz, duru bir tene sahip... biçimli kolları olan... bakışları derin... dişleri ve gülümsemesi güzel... saçı, tırnağı, sakalı kısa... ellerini kullanmayı seven...
sakin... gülen, güldüren... savaşmayan, sevişen... ne kadar ağır abi gibi gözükse de kur yapmayı seven... okan bayülgen kadar güzel sese sahip... farkedilir bir yeteneği olan... harika yüzen... denize aşık... kadınına minnet eden... herşeyin kadınla başlayıp kadınla bittiğini bilen... hayatın anlamını gökdelen tepelerinde aramayan... başkalarının mutluluğunu koltuğundan daha fazla düşünen... koruyan... kollayan... sorumluluk sahibi..serserilik kanında olan ancak tipik bir aile babası olan... zeki... ama zekasını alt etmek için değil sana gelmek için kullanan... şikayet etmeyen... mız mız olmayan... yaptığı yorumlara beni kendine hayran bırakan... inat mı inat...hem dost hem sevgili...
böyle bir adam... içimden bunlar geldi... yazdım...

hayalimdeki kişiyi tarif edeyim size..
benim gibi titiz olsun (dağınığı cekemem) , ,
burnu çok iyi koku alsın (benim duydugum her kokuyu duyabilsin),
uzun boylu olsun ,
paranın degerini bilsin gereksız harcamalar yapmasın ,
anlayışlı , sadık , sahiplenici olsun
benim gibi gün içinde nerde ne yapacagı belli olmayan ,ekşınları seven biri olsun derdim..

ne mutlukı Allah gönlüme göre verdi :asigim: :asigim: :nazar:

herseyımız aynı yaa... :nazar:
ıkımızınde sol kulagı saga gore daha iyi duyar :)) burun yapılarımız aynı.. goren bizi kardes veya kuzen sanıyor :)) visne & limon aromalı dondurma sevıyoruz..

kısaca özetlemek gerekırse ;
ben eşimin ,bayan modeliyim..eşimde benim erkek modelim.. :):) :nazar: :nazar: :nazar:

maşaallah canım :nazar:
ruh ikizini bulmuşsun
Allah mutluluğunuzu daim etsin
darısı başımaaaa inş:Saruboceq:

Evlenmeden önce hayal ettiğim erkek tipi. Şimdi eşim erkek tipi:
Uzun boylu,esmer,gür saçları olsun, Kısa boylu,esmer ,seyrek dökük saç,
Dürüst, samimi,güven verici, Dışarıya karşı güven verici,bana değil,
Espirili, pratik akıllı, Espirili, güldürür bazan,akıllı değil,
Saygı duyulan,çevresi olan, Çevresinde saygı duyulur,iş bitirir,
Centilmen ,kibar, bayanlara karşı nazik olsun, Hiç alakası yok,
kadını onure etmesini bilsin, değer versin,göstersin Hiç onure ettiğini hatırlamam,değerimde yok
Spor yapsın,spor tarz giysilerde giyebilsin, Spor yapmaz,kota ben alıştırdım,
Evine ,eşine ,çocuklarına zaman ayırsın, ıhtiyaç almakta üzerine yoktur,
zaman ayırmaktan zevk alsın, Ama zaman geçirmekten sıkılıyor,
Hoş sohpet birisi olsun, ıçimde uhdedir, hiç sohpet edemeyiz
Kendi eşine kur yapmayı bilen,nazlayan, Pardon bizim eve hiç uğramamıştır,asla
küserse gönlünü almayı bilen, Ahhhh ne desem boş,içten olacak,
Ailesinde kıymetli bir evlat olsun. Maalesef bazan şüpheleniyom,evlatlık mı?
Çok zengin olmasada olabilir, Öğretmen ama zengin olma hırsı var,
Tutumlu olsun, Hiç alakası yok,hiç hesabını bilmez,harcar
Eşiyle taile, gezmeye gitmekten zevk alsın.... 16 yıllık evliyiz,ailecek birkaç kez tatil oldu,
Ev işleinde yardımcı olsun Anladığı işlerde yardımcı olur,
Ailesi meselesi olursa beni ezdirmesin , Ezildim, değersizdim,gıkını çıkarmadı
Veeee beni çok sevsin,değer versin,sadakatlı olsun.......Evlendikten 8 yıl sonra birisine aşık oldu.:kızgın:

Ne kadar hayallerimle , gerçeğinde tutarlılık var gerisini siz anlayın.mafoldumben

Son düzenleme:
Arkadaşlar yukardaki msj da ,iki durumu karşılıklı göstermek istedim.
Ama olmadı, çok yakın cümleler oluştu.Kusuruma bakmayın.:uhm:

hayalimde ki

dürüst
yakışıklı
esmer
sakallı
benim boyumdan uzun olsa yeter
geniş omuzlu
nerde nasıl konuşmasını bilen konuştuğu zaman herkese kendini dinleten
sempatik
romantik
duygusal
aşık
sadık
fazla kıskanç olmayan

benimkisi
dürüst
yakışıklı
esmer sakallı
benden uzun
omuzları geniş
başkalarının yanında az konuşur öz konuşur kendini dinletir
sempatik
bazı zamanlar çok romantik
son derece duygusal
bana çook aşık
sadık
çooooooooooooooooooookkkkkkkk kıskanç aboowww :(

çok mutluyum Rabbim ayırmasın nazar değmesin maşallah :)

Ben hayalimde ki erkegimi buldumopuyorumnanaktan

O nu cok seviyorum ve insallah uzun yillar beraber oluruz:nazar:

benden uzun boylu mavi gözlü sıska olmıycak az tombul olsun anlayışlı sinili olmıycak işime karışmıycak anne kuzusu olmasın çok zengin olmasın ne zengin fakir benim durumunda olsun beni anlasın omsuna başımı koyduğumda huzurlu olacağım gezmesini bilen geri kafalı olmayan ve benim gözlerimin içine bakacak

Back
X