• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl bir erkek hayal ediyorsunuz?

Arkadaşlar yukardaki msj da ,iki durumu karşılıklı göstermek istedim.
Ama olmadı, çok yakın cümleler oluştu.Kusuruma bakmayın.:uhm:

Anladık tatlım biz merak etme, allah kolaylık versin.. :bbo: Her zaman gönlündeki çı8kmıyor insanın karşısına maalesef.. a.s

hayalimdeki kişiyi tarif edeyim size..
benim gibi titiz olsun (dağınığı cekemem) , ,
burnu çok iyi koku alsın (benim duydugum her kokuyu duyabilsin),
uzun boylu olsun ,
paranın degerini bilsin gereksız harcamalar yapmasın ,
anlayışlı , sadık , sahiplenici olsun
benim gibi gün içinde nerde ne yapacagı belli olmayan ,ekşınları seven biri olsun derdim..

ne mutlukı Allah gönlüme göre verdi :asigim: :asigim: :nazar:

herseyımız aynı yaa... :nazar:
ıkımızınde sol kulagı saga gore daha iyi duyar :)) burun yapılarımız aynı.. goren bizi kardes veya kuzen sanıyor :)) visne & limon aromalı dondurma sevıyoruz..

kısaca özetlemek gerekırse ;
ben eşimin ,bayan modeliyim..eşimde benim erkek modelim.. :):) :nazar: :nazar: :nazar:

Ne mutlu canım, allah gönlüne göre vermiş.. :nazar: Ama olmayanlara da dua etmeyi unutma.. yerimseniben

yerimseniben
ben bir erkek hayal etmiyorum ama yazayım yine de...
esmer... ortadan uzun boylu ama uzun değil... geniş omuzlu...yapılı... şekilli vücudu olan... pürüzsüz, duru bir tene sahip... biçimli kolları olan... bakışları derin... dişleri ve gülümsemesi güzel... saçı, tırnağı, sakalı kısa... ellerini kullanmayı seven...
sakin... gülen, güldüren... savaşmayan, sevişen... ne kadar ağır abi gibi gözükse de kur yapmayı seven... okan bayülgen kadar güzel sese sahip... farkedilir bir yeteneği olan... harika yüzen... denize aşık... kadınına minnet eden... herşeyin kadınla başlayıp kadınla bittiğini bilen... hayatın anlamını gökdelen tepelerinde aramayan... başkalarının mutluluğunu koltuğundan daha fazla düşünen... koruyan... kollayan... sorumluluk sahibi..serserilik kanında olan ancak tipik bir aile babası olan... zeki... ama zekasını alt etmek için değil sana gelmek için kullanan... şikayet etmeyen... mız mız olmayan... yaptığı yorumlara beni kendine hayran bırakan... inat mı inat...hem dost hem sevgili...
böyle bir adam... içimden bunlar geldi... yazdım...

Ne güzel gelmiş içinden, hayranlıkla okudum yazdıklarını valla.. Alalh herkesin gönlündekini nasip eder inşallah..:Saruboceq: Her ne kadar sen hayal etmesen de..

ben aramadım ama o geldi beni buldu ii ki de bulmuş bitanecik eşim aşkımmopuyorumnanaktan

Ne mutlu canım, allah gönlüne göre vermiş.. :nazar: Ama olmayanlara da dua etmeyi unutma.. yerimseniben

sağol canım tşkler a.s.
ancak boyle dua ederken hep dedımkı '' Rabbim hayırlısıysa olsun '' dedim..
Allahım senınde gonlune gore bırını versın canım :Saruboceq:

bunlarında yanında bence hep hayırlısını dilemek gerekıyor ;-)

kumral,
sakalları olsun,köse olmasın xD
göz rengi önemli değil, aşıksam zaten içine bakmam yeterli olur =)=)=)
uzun boylu, şişmann deil iri=) ben uzun boyluyum,, benden uzun olmalı=)
konuşkan,
esprili,
karizmatik,
yüz hatları sert olsun, sert yüzündeki gülümsemesi ömre bedeldir benim için=)=)
kıskanç,
bana gittiği yeri haber vericek, bende tabii=)=)
romantik ve süpriz yapmayı sevicek
beni önemsediğini bilmeliyim.
en önemlisi konuşma tarzı.. şiveden hoşlanmıyorum.
birazda kültürlü olmalı. benim lakaplarımdan biri google'dır=) her konuda bilgi sahibiyimdir=) konuşucak ortak şeyler bulabilmeliyiz.

HİÇBİR erkek hayalimizdeki gibi değildir..ben buldum hayalimdekine yakın sadece..kusuru yok değil ..mükemmeli aramak mantıksız...mükemmel olmadıgı için ...

Hayalinizde bir erkek olabilir, fakat siz hayal ettiğiniz tarzdaki erkeklerin hayal ettiği kızlardanmısınız asıl önemli olan bu, gerçekleşebilirliğini öğrenmek için. Hayal kurmak güzel fakat hayalleri gerçekleştirebilmek çok daha güzel a.s

sağol canım tşkler a.s.
ancak boyle dua ederken hep dedımkı '' Rabbim hayırlısıysa olsun '' dedim..
Allahım senınde gonlune gore bırını versın canım :Saruboceq:

bunlarında yanında bence hep hayırlısını dilemek gerekıyor ;-)

çok hakllısın canım, ben de hep öyle diyorum. İnşallah bir gün senin gibi konuşabiliirm ben de.. :Saruboceq:

Arkadaşlar yukardaki msj da ,iki durumu karşılıklı göstermek istedim.
Ama olmadı, çok yakın cümleler oluştu.Kusuruma bakmayın.:uhm:

Kıyamam ya,okurken yer yer gülümsedim,yer yer sinirlenip,hüzünlenip,üzüldüm.Kendi acılarını nasıl da esprili bir dille anlatmışsın.Tanımıyorum ama çok güçlü bir kadınsın,lütfen kendi kıymetini bil,unutturanlarada hatırlat..Bu arada konuya yorumum;genelde çok nadir hayalimizde ki gibi biri çıkar,yada hayale yakın.Biz istediğimiz kriterleri belirleyelim,kendimiz için istediğimizi dileyelim,öyle bir an gelir ki; biri çıkar karşımıza,işte tam da bu demesekte,diyemesekte,bir bakış, bir gülüş,bir acı belki dokunur bize.Sonrası gelir ya da gelmez ama biz hayalimizle hiç örtüşmeyen adamlara ve kendimize bir şans veririz.Bunun bir mantığı,hayal ya da gerçeği olmaz çoğu zaman.Kimin kimde ne bulduğunu,ne gördüğünü kimse bilemez çünkü...Sanırım ortak kanı hayırlısını dilemek:)öyle olsun,hayırlısı neyse o olsun:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X