• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl bir erkek isterdiniz

Nasıl bir insan istediğin bence hayatına giren insanlara gore şekilleniyor. Mesela diyorsun ki her istediğimi yapsın, sonra oyle bir erkek oluyor ay bu ne azcık sert olsun diyorsun.
Demek istediğim hep hayalini kurduğumuz erkekler bazen bize gore olmuyor.
Mesela ben acı çekmeyi seviyorum resmen yoksa aşık olamıyorum. :D

Biskolata erkeği olsundu mesela :21:
Evi temizlesindi, sen yorulma hayatım desindi, ne gerek var anneme gitmeye hadi sinemaya gidelim ya da ne yapmak istersin desindi :)) şaka bi yana acaba hayalimizdeki erkek gerçekten dünyada var mı :))

Var, kendisi benim eşim olur :KK45: Biskolata erkeği kısmı hariç ama :KK70:

Selam bayanlar
Çok merak ediyorum belki daha once bu konu alakalı paylaşimlar yapılmıştır.Nasıl.bir erkek hayal ettiniz neyle karşılaştınız sevgiliniz eşiniz farketmez neye önem verdiniz sizi sevmesine değr vermesinemi maddiyatina mi ? Tipemi merak ediyorum belki aramizda evli ama hayalindeki gibi bi erkekle evli olman vardır.Hani hayallerimizdeki erkek o mu bazen mecburiyet bazen zoraki bazen katlanmak zorunda olduğumuz içindir
Eşiniz sevgiliniz hayalinizdeki erkekmi ? Benim değil mesela daha ince düşünen daha kadin ruhundan anlayan daha centilmen daha kültürlü olmasini isterdim.onunla kavga etmek yerine sohbet etmek tartişarak sorunlarimi cözmek isterdim.Genelde konusurum konusurum ne alakasi var ne alaka ne diyosun der ne anlatirsam anlatayim asla diyolaga giremeyiz seviyorum ayri ama hayalimdeki erkek degil maleseef
Hayalimdeki insanla evlenmiştim , eşine ailesine saygı duyan biriydi , beni s3ven el üstünde tutan biriydi . Bir saniye bensiz duramazdı , bensiz hic bir yere gitmezdi , benimle vakit geçirmekten zevk alırdı ve fırsatlar yaratırdı .
Evlendik çocuğumuzun olmaması , buna bağlı olarak kvde arasındaki iletişimsizlik bizi yıprattı .
Şimdi çok farklı biriyleyim ailem bile şaşırıyor , bu o adam olamaz diyorlar , tatile bile sadece beni mutlu etmek için geliyor , biz mutlu olalım diye degil ben olayım diye .
Ailemle birlikte tatile çıktık simdi ve ailem bile eşimin ne kadar değiştiğinin farkında . Ben bunu onlara hissettirmemeye çalışırdım çünkü farklı sehirdeyiz ama simdi farkındalar .
Eski eşimi istiyorum ama yaa :((
Dayak yok , şiddet yok ama hayatin tadini çıkarmayı bilmeyen bir adamlayım ben de ona benzemeye başladım içine kapanık yasamaya başladım .

Benim hayalimdeki erkek tanımını hayatıma giren öküzler değiştirdi saolsun :KK53:
Onlardan çok çekmişim demek ki Allah ödül olarak karşıma eşimi çıkarttı :nazar:
Tipi şöyle olsun, tipi böyle olsun demedim hiç. İşi için de büyük isteklerde bulunmadım. Çalışmayı sevsin ki güvenebileyim ona bu konuda, bizi muhtaç etmez diyeyim dedim sadece, öyle oldu şükür.
Ama merhametli, anlayışlı olsun, ezmesin, ezdirmesin istedim. Kendi ailesi gibi görsün benim ailemi de beni arada bırakmasın istedim. Temiz kalpli olsun, güven versin, peşinde koşmak zorunda kalmayım dedim. Beni kısıtlamasın, uğraştırmasın, hesap sormasın, hesap vermesin istedim. Şükürler olsun, fazlası var eksiği yok eşimin. He olumsuzlukları illa ki vardır, çiçekli böcekli mumlu sürprizlerle işi olmaz, birşeyi yapması için en az 3 kere söylemek gerekir, bazen oyuna kendini fazla kaptırıp sağır olur falan ama, bende ki kusurları saysak onu geçer, o yüzden bu kısımları es geçiyorum :KK70:

Benim hayalimdeki erkek tanımını hayatıma giren öküzler değiştirdi saolsun :KK53:
Onlardan çok çekmişim demek ki Allah ödül olarak karşıma eşimi çıkarttı :nazar:
Tipi şöyle olsun, tipi böyle olsun demedim hiç. İşi için de büyük isteklerde bulunmadım. Çalışmayı sevsin ki güvenebileyim ona bu konuda, bizi muhtaç etmez diyeyim dedim sadece, öyle oldu şükür.
Ama merhametli, anlayışlı olsun, ezmesin, ezdirmesin istedim. Kendi ailesi gibi görsün benim ailemi de beni arada bırakmasın istedim. Temiz kalpli olsun, güven versin, peşinde koşmak zorunda kalmayım dedim. Beni kısıtlamasın, uğraştırmasın, hesap sormasın, hesap vermesin istedim. Şükürler olsun, fazlası var eksiği yok eşimin. He olumsuzlukları illa ki vardır, çiçekli böcekli mumlu sürprizlerle işi olmaz, birşeyi yapması için en az 3 kere söylemek gerekir, bazen oyuna kendini fazla kaptırıp sağır olur falan ama, bende ki kusurları saysak onu geçer, o yüzden bu kısımları es geçiyorum :KK70:
:nazar::nazar:
Darısı başıma, ben de ödüllendirilirim inşallah bir gün. :KK51:

Selam bayanlar
Çok merak ediyorum belki daha once bu konu alakalı paylaşimlar yapılmıştır.Nasıl.bir erkek hayal ettiniz neyle karşılaştınız sevgiliniz eşiniz farketmez neye önem verdiniz sizi sevmesine değr vermesinemi maddiyatina mi ? Tipemi merak ediyorum belki aramizda evli ama hayalindeki gibi bi erkekle evli olman vardır.Hani hayallerimizdeki erkek o mu bazen mecburiyet bazen zoraki bazen katlanmak zorunda olduğumuz içindir
Eşiniz sevgiliniz hayalinizdeki erkekmi ? Benim değil mesela daha ince düşünen daha kadin ruhundan anlayan daha centilmen daha kültürlü olmasini isterdim.onunla kavga etmek yerine sohbet etmek tartişarak sorunlarimi cözmek isterdim.Genelde konusurum konusurum ne alakasi var ne alaka ne diyosun der ne anlatirsam anlatayim asla diyolaga giremeyiz seviyorum ayri ama hayalimdeki erkek degil maleseef

Kimse dört dörtlük değil
Eşim genel olarak hayalimdeki adam ama eksileri yok mu var
Ben onun 20 yıl hayal ettiği kadınım, eksilerim yok mu var =))

Selam bayanlar

biz eşimle sevgili ve nişanlı iken acayip sohbet ederdik
hep empati kuran bir adamdı
hatalı oldugu zamanlarda gelir konusur , ben hatalıyım bu bu sebepten derdi.
herseyı planlardı, organize ederdi,
bana hiç iş kalmazdı,
hem sevgi yumagı hem de tam bir mantık abidesiydi benım için kendisi.

şuanda tam tersi,
benı cok sever ,düşünür evine baglı bir eştir kendisi ,3 yıldır evliyiz ama rahatsız oldugum bırseyden bahsettiğim zaman , sen cok alıngansın, kendı kendıne takıyorsun, ne ılgısı var , sorun arıyorsun gibi cumleler kurmaya basladı.

hiçbirseyı konusamıyoruz, çünkü kabul etmıyor
ve süreklı birseyler planlayan , düşünen kişi ben oldum.

eskiden o tam bir erkekti,
ben ne güzel ya bana hiç iş kalmıyor derdim , beyin yüküm o kadar azdı ki.
tatile gideceğiz mesela otelleri o ayarlardı, para kısmını hallederdi,
benım tatilde giyeceğim kıyafetlere kadar düşünür alırdı.

nişan elbısemı, nısanımın içine giyeceğim camasıra kadar düşünürdü
saclarını şöyle kestirsen daha ıyı olur derdı
tırnaklarını şu şekle soksan cok yakısır derdi

kendım bır ayakkabı alırdım mesela
o da gıder ona uygun hemen bı canta alır getırırdı

hatta bırkeresınde dişim çekilecekti
ben bursada yasıyorum,
kıyamadı ta ist dan kalktı geldi dişim cekılecek yanında olayım dıye:D

Şimdi çok yonunu kaybetti,
evin daskını bile bana diyor halleder misin sen bugun
eve sigorta yapılacak sen halleder mısın bugun

mesela kendı bankasına faks cekılecek, ya sen halleder mısın bugun

neden değişti anlamadım

evde yardımcıdır bana , söylemeden iş yapar
yemek hazırlamak ıstemese canım o gider birseyler hazırlar bana da getirir,
düşüncelidir ama ince cok yonunu kaybetti.

mesela eskiden güzel karım derdi bana,
şimdi pisicim diyor uyuz oluyorum
eskiden cok kıskanırdı, şimdi sana cok guvenıyorum ondan kıskanmıyorum oluyor

benımkı değişti yani,
o zamanlar hayalımdekı erkekti, suanda birbirimize cok baglıyız , hep dipdibeyız ama eskısı gıbı olsun ısterdım kendısı

Evlenmeden once en büyük hayalımız sokaklarda el ele yurumekti
Şimdi gelince cekiyor sortunu üstüne.
Yemek hazır mi hatun? Hazır.
Tama hadi yiyelm sonra da yayilip yatıyor ve karnini kasiyor.
Iyyyy

Hayalimdeki erkek tabi ki benim insan oldugumu farkedebilen biriydi.
Bu forumu cok okudum evlilik oncesinde de. Hep kadinlarin calistigini ama tum ev isini kendileri yaptiklarini, esleri lutfedip bir salata yaparsa kahraman ilandl edildiklerini gordum.
Bu bana cok ters. Ikimiz de calisiyoruz. Esim fiziksel olarak benden daha guclu. Isten gelince ev islerini onun yapmasi cok daha mantikli. Sukur ki bunu anlayabilen yorulmami istemeyen bana kole gozuyle bakmayan bir adam istedim ve aynen oyle oldu.

Bunun disinda para tip vesaire detay. Hic umrumda olmadi

Eskiden Beylikdüzü- Gebze arası sürekli gidip gelirdi. Ben yorgunum haftasonu görüşmek istemeyip sürekli dua ederdim Allahım bu haftasonu görüşmek istemesin dinleneyim diye. İstisnasız hep gelirdi, şimdi ayda bir annemlere gidelim dediğimde yol çok uzak diyor. Eskiden araba kullanırken yanımda ki çok dikkat ederim babamdan dolayı gıcığım bu duruma trafikte hiç ses etmez, söylenmezdi şimdi ise hep söyleniyor hep tartışma halinde. Mantıklı bir insan oldum her zaman o zaman kördüm de şimdi gözlerim açıldı durumum yok, bariz evlendikten sonra bir değişim geçirdi. Neden olduğunu bilmiyorum.

duygusal olsun anlayışlı olsun tertemiz bi kalp :)
iyi niyetli ama saf aptal değil...bir de kızlara mesafesini bilsin benden başkasına bakmasın :KK49:
zeki olsun..muhteşem kariyer çok para istemem ben ama zeki olmasını isterim tuttuğunu koparsın ..ne iş yapıyorsa onda ... dükkan mı işletiyor ya da büroda mı çalışıyor işini en iyi yapan tipler vardır ya onlardan..
bir de gözlere çok önem veririm:) hep gözümün içine baksın sevgiyle aşkla :KK200: isteklerime hayallerime ortak olsun..
başka ne istenir ki ...keşke tüm aşıklar böyle olsa demi :KK49:

Benim de aynı senin gibi bir tek biraz da paramiz artarsa çok daha mutlu olcaz :))

Insallah artar canim. Benimki alkolu biraktigini iddia ediyor.en son cok agladim hicbirsey senden onemli degil dedi birakiyorum dedi. Gozlemliyorum. Ben maas zammi aldim bir projeden dolayi.insallah Allah bir yerden size de verir. Mutluluklar :)

Back
X