• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl bir erkek isterdiniz

Benim istediğim tip olarak tutmadı. Özellikle kılsız ve uzun boylu hayal etmiştim. Ama az daha kalsa annesinden mağra adamı gibi doğacak biri çıktı ve boy 1.70. Ama karakter huy hayal ettiğim gibi evde bana yardımcı olan temizlik yapan, beni seven değer veren birlikte güzel vakit geçirdiğimiz, kavgasız, gürültüsüz, tripsiz,müdahaleci olmayan. Artık kıllarıda halledicez bi şekilde.

Hayalimdeki erkekle evliyim zaten onu bulamasam evlenmezdim

Evlenecegim adamin sahip olmasi gereken ozelliller ; akilli olmasi , durust olmasi, ayni dili konisuyor olmak ( dini siyasi vb goruslerimizin ayni olmasi ) , kulturlu olmasi ve cocuklari sevmesiydi

Buldum ve evlendim :)

Bende hayalimdeki erkekle evlendim hatta bukadarini ben bile tahmin edemezdim arkadaslariyla gezmez saatinde evde olur eve geldiginde uyuyana kadar birlikte konusuruz sakalarisiz ben evlendim yemek yapmayi temizlik utu hic birsey bilmezdim esim sagolsun herseyi birlikte yaptik ve halada yapiyoruz garibim coook tatsiz tutsuz lapa yemekler yedi gene gıkı cikmadi ben calismiyorum ama esim geldiginde birlikte hazirlariz yemegi simdi hamileyim bu iki katina cikti ilgisi sevgisi heo uzerimde ( hamile kalmadan once annem esime diyordu iade suresi devam ediyor bak diye ) allahima hergun sukrediyorum iyiki karsima cikarmis esimi ailesi skinti sadece oda 2 ayda bir gidince sorun olmuyor
Iade süresi devam mi ediyor :KK57:

sahiplendiğim ve sahip olduğum
sevdiğim ve sevildiğim
aşık olduğum ve aşık olan
beni mutlu eden ve mutlu ettiğim
gözünün içine bakıp başka kimseyi görmediğim ve gözüme bakıp başa kimseyi görmeyen
gözüne dünyadaki en güzel ve çekici geldiğim ve gözüme en yakışıklı ve çekici gelen
Dünya da en değer verdiğim ve bana en değer veren
İyi bir anne olarak görüldüğüm ve iyi bir baba olarak gördüğüm
Onunla daha da ahlaklandığım ve bana da en ahlaklı adaletli kişi gelen
Ayrıca merhamet sahibi ,karşılıklı anlaşabildiğim, güler yüzlü,akıllı ,saygılı,okuyan düşünceli,özençli ,kazançlı,manevi ve maddi varlıklı,çalışkan,tutuğunu koparan ,becerikli ,evine çocuğuna ve bana düşkün,harama bakmayan,dini ve ahlaki hassasiyetleri olan,helalinden kazanan ve aklıma gelmeyen ama bu özelliği de olsun dediğim....................
Gerisi Allah Kerim Allah Büyük...

Kendini benimle esit gorsun, ne bir adim onde, ne bir adim geride... empati kurmayi bilsin, bana saygi duysun, bi de zeki ve entelektuel olsun istedim, oldu.
17 yildir ben herhangi bir isle ugrasirken oturmayan, bana sunu getirir misin demeyen, yememe, icmeme, gezmeme, giyimime karismayan, bana ve kisiligime saygi duyan bir adamla evliyim.
Gerisi benim icin onemsizdi.

ben bu aralar erkek falan istemiyorum. hele ki bugünden sonra.
artık ne zaman duygusal olarak sevme ve sevilme ihtiyacı hissederim o zaman aklıma gelir erkekler. :KK70:
hani şu hep konuşulan konu var ya eşcinsellik tercih mi yönelim mi muhabbeti. çok çağ dışı yani aslında bu ikisi arasında kalmak. tercih değil yönelimdir diye boğazı patlıyor ya hani insanların...

bakın gerçekten tercih falan değil. tercih olsa ben tercih ederdim, ne işim var bu ülkenin hanzolarıyla ya. bizim kadınlarımız erkeklerimizden çok daha iyiler. tercih olsaydı bulurdum öyle gözüme hoş gelen birini, kibar, naif, sadık, zeki, sevecen... bakardım keyfime yani. benim elimde olan bir durum olmadığı için hepsi bacım. yok yani içten gelen bir duygu o hakikaten.

bizim erkeklerin gidecek çoook yolu var adam olana kadar.
Bi 3 sene önce karşıma çıksatdın ya:)) artık evliyim. Boylu poslu kılsız kumral kendi ailesiyle görüşmeyen bi kocam var artık. Ama bizim erkekler konusunda sana katılıyorum

Back
X