Nasıl bir eş!!! Ben mi haksızım?

Canım yanlış anlama ama bana kalırsa abartıyorsun. O bir erkek ve erkekler evi geçindirme konusunda çocukluktan beri eğitilirler. Nasıl ki Bi erkek kendini yatak da eksik hissedince dünyası yıkılırsa eve para getirmemekde onu çok üzüyordur. Zor bir süreç bir baba evin reisi gibi gören biri ve bir anda eve para getiremez halde ve durum ne kadar sürece belli değil.. Bir de çocuk var ortaca baba çikolata dese belki alamayacak onuru kırılacak. Demem o ki sen bu yazanlara bakma ve sakın dört duvar arasında olanı ailesine ailene taşıma..

Erkekler bu gibi konularda biraz farklı duygulara sahipler belkide bir sürü şey geçiyor aklından ama size yansîtmak istemiyordur kendide incindiği için bir de böyle bir teklifle karşılaşınca sinirlenmiş olabilir . Aslında o kimseye değil kendine hayatta olan olumsuzluklara sinirlenip kızıyor . Bir anda böyle bir çıkış yapması doğru değil tasvip etmiyorum .

Esinizin yaptigi cok yanlis ama sizin yaptiginiza da dogru diyemeyiz. Herkes bu donemde zorlaniyor hepimiz aile oldugumuzu unutup 1 ay oraya 1 ay buraya gidelim o zaman. Kim bize bakacak diye herkese aglayalim. Cozum onerisi getirmediginiz gibi baskasina muhtac pozisyonuna sokmussunuz kendinizi ama esinizin tepkisi cok cirkin olmus. Birbirinizle dogru iletisim kurarsaniz hem siz uzulmezsiniz hem de esinizi kotu bir pozisyona sokmamis olursunuz.

Bende bunalınca böyle yapsam napılır acaba hüküm verilir
Onemli olan ayni anda sinirlenmemek canim biriniz sakinken biriniz sinirli olunca cozulebiliyor sorun ama iki tarafta geri adim atmadan kavga ederse sorun kucukte olsa büyüyor. Ben yapsaydim boyle olurdu diye dusunme kendi kendini yersin boyle

Onemli olan ayni anda sinirlenmemek canim biriniz sakinken biriniz sinirli olunca cozulebiliyor sorun ama iki tarafta geri adim atmadan kavga ederse sorun kucukte olsa büyüyor. Ben yapsaydim boyle olurdu diye dusunme kendi kendini yersin boyle
Ohooo onu düşünmeyi geçtim niye evlendim ki ben evresindeyim

Şöyle ki erkekler bu tarz konularda geçim sıkıntısını gelirin yetersiz olmasını doğaları gereği bizden daha düşünür ve kadınlar gibi duygularını belli edemeden içinde yaşar dolduğu Bi ana denk gelmiş olabilir bizim regl zamanı olan gergin anılarımızı düşün. Ve sanıyorum ailelere gitme olayı MUHTAÇ hissi uyandırmış ki bu kötü Bi his. Mesela aileler size ziyarete gelirken Bi poşet elma alsa emin ol o evin erkeği ben alamaz mıyım yani neden aldılar diye içten içe zoruna giderek düşünür. Kaldı ki evlerinde kalmayı nasıl hazmeder sen düşün

Back
X