- 29 Ekim 2015
- 1.421
- 1.417
- 133
- 32
Normalde iyiz yani çok seviyor beni biliyorum bende öyleNormaldede iyi anlasamiyormusunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde iyiz yani çok seviyor beni biliyorum bende öyleNormaldede iyi anlasamiyormusunuz
Bende anlamadımBu ve bu tür harekletleri yapan insanları asla anlamayacağım.Güç gösterisi yapıyor herhalde...
Tamam gidiyoruz demedim ki yapalım mı dedimona sormadan karar vermen yanlış, buna sinirlenmiş olabilir.
Amin bir an önce bitsin gitsin şu illetMalesef herkes sakinliğini o şekilde koruyamıyor daha sonra sakin kafada konuşun belki pişman olur özür diler sizden allah herkesin yardımcısı olsun inşallah çok zor zamanlar geçiriyoruz.
Haklısın ama tepkisi beni ağlattı yaniŞöyle ki erkekler bu tarz konularda geçim sıkıntısını gelirin yetersiz olmasını doğaları gereği bizden daha düşünür ve kadınlar gibi duygularını belli edemeden içinde yaşar dolduğu Bi ana denk gelmiş olabilir bizim regl zamanı olan gergin anılarımızı düşün. Ve sanıyorum ailelere gitme olayı MUHTAÇ hissi uyandırmış ki bu kötü Bi his. Mesela aileler size ziyarete gelirken Bi poşet elma alsa emin ol o evin erkeği ben alamaz mıyım yani neden aldılar diye içten içe zoruna giderek düşünür. Kaldı ki evlerinde kalmayı nasıl hazmeder sen düşün
Kendine dikkat et burnunuda sürt.O aslında duvara değil sana yumruk atıyordu bu arada.Bende anlamadım
Maddi durumunun kötü olmasina sinirlenmis, yardim taleplerinden dolayi kendini kötü hissetmis gibiSürekli evde zaten neye sinirlenecek biz niye patlamıyoruz onlara acaba
Sürekli evde oldugu için sinirleniyor olabilir mi? Çok doğal geçim sıkıntısı var herkeste. Kimsenin yarını belli degil. Üstüne gitmeyin bence bu dönem. Erkeklerin tepkisi belli olmuyor çünküSürekli evde zaten neye sinirlenecek biz niye patlamıyoruz onlara acaba
Birşey diyecem de ban lar mune :) insanlarda utanma kalmamıs...Kendini kötü hissetmiş olabilir, eger cok zorda kalmayacaksaniz keske para meselesini büyüklere açmasaydınız. Ama haklısınız tepkisi fazla olmuş. Herkesin sinirleri cok yıprandı
-Öğretmezmişsiniz dua edin yine maaşınızi alıyorsunuz, bu şekilde nasil geçinemezsiniz isten çıkarilan insanlar napsin. Eşiniz tepkisi haricinde haklı.
Ikisininde öğretmen olduklarını duyunca başımdan kaynar sular döküldü bende tek es çalışıyor onda da yarim maaş fln alıyor sandımBirşey diyecem de ban lar mune :) insanlarda utanma kalmamıs...
Aman Toz olalım mune gelecek...Ikisininde öğretmen olduklarını duyunca başımdan kaynar sular döküldü bende tek es çalışıyor onda da yarim maaş fln alıyor sandımAllahim nasil yetinmeyi bilmeyen insanlar var ya. Neyse bende bisey demiyorum
![]()
COk uzuldum Allah kolaylık versin size. Sımdı ıcın Bısey diyemem ama bence Baska cocuk yapmayın aileniz cagırıymus hem sızı o gelmese de siz gıdın ramazanı gecırırsınız hem biraz kafa dinlersinizBu virüs yüzünden ek gelirlerimiz gitti. Ev kredimiz falan var herkes gibi zor geçiniyoruz şu süreçte. Eşimin babası ısrar ediyor masraf yapmayın en azından gelin ramazanı bizde tutun hem biraz eliniz rahatlar, benim ailemde aynı şekilde gelin bir ay da bizde kalın diyor. Şimdiii sorun şu ki bende dedim evet gidelim nolacak mesafeyi koruyup dışarıdan marketler sipariş getiriyor iki tarafta da işler evden yapılıyor.... Dememle eşim küfretmeye başladı ve kucağındaki 3 aylık oğlumuzu hızlıca bana uzattı kendi kalktı etrafta ne varsa duvara fırlattı kırdı yumrukladı etrafı, banada " senin aklına bunları kim sokuyor niye ısrar ediyorlar" diye saydıra saydıra başka odaya geçti. Ben ne yaptım ne dedim anlamadım şok oldum oğlumu da alıp odamıza geçtik gelme odaya dedim. Ağlayımmı halime ya bu nasıl birşey.
Bence acele etmeyin konusmak icin once o deli dana bir sakinlessinKendini maddi yetersiz hissedip dellenmis olabilir, bir de karantina herkesin kafaya vurdu bir sekilde.