Nasıl bir eş!!! Ben mi haksızım?

Yorumlardan hiçbir şey anlamadım. Ne yani erkek sinirlenince şu yaptıkları normal mi oluyor. Gurur yapacak ne var bunda?
Siz kendi ailenize gitmek istediyseniz ona dellenmiş besbelli. Küçücük çocuğu bile gözü görmeyip her şeyi kırıp, küfürler savuracak, sonra ben erkeğim diye geçinecek ne ala..

Bu virüs yüzünden ek gelirlerimiz gitti. Ev kredimiz falan var herkes gibi zor geçiniyoruz şu süreçte. Eşimin babası ısrar ediyor masraf yapmayın en azından gelin ramazanı bizde tutun hem biraz eliniz rahatlar, benim ailemde aynı şekilde gelin bir ay da bizde kalın diyor. Şimdiii sorun şu ki bende dedim evet gidelim nolacak mesafeyi koruyup dışarıdan marketler sipariş getiriyor iki tarafta da işler evden yapılıyor.... Dememle eşim küfretmeye başladı ve kucağındaki 3 aylık oğlumuzu hızlıca bana uzattı kendi kalktı etrafta ne varsa duvara fırlattı kırdı yumrukladı etrafı, banada " senin aklına bunları kim sokuyor niye ısrar ediyorlar" diye saydıra saydıra başka odaya geçti. Ben ne yaptım ne dedim anlamadım şok oldum oğlumu da alıp odamıza geçtik gelme odaya dedim. Ağlayımmı halime ya bu nasıl birşey.
Senin ailen de söyledi diye mi verdi bu tepkiyi
Eğer öyleyse kendi aileside demiş onlarada etsin öyle hakaret

Ailelerin yanında 1-2 gün değil, 1 ay kalmaktan bahsediyorsunuz. Ayrıca ikinizde öğretmenmişsiniz ve haliyle bütün gün evdesiniz. Siz sıkılmaz mısınız eşinizin ailesiyle 7-24 dipdibe olmaktan. Size yardım etmek istiyorlarsa para göndersinler. Düzeninizi bozmasınlar. Eşinizi haklı buldum ama tepkisi yanlış tabiki.
Bende haksız bulmadım ama tepkisi beni sinirlendirdi

Sürekli evde oldugu için sinirleniyor olabilir mi? Çok doğal geçim sıkıntısı var herkeste. Kimsenin yarını belli degil. Üstüne gitmeyin bence bu dönem. Erkeklerin tepkisi belli olmuyor çünkü
Vay arkadaş biz de insanız biz niye böyle tepkiler veremiyoruz

Normalde gelinler eşin ailesine gitmemek için kavga ederdi sizde tam tersi olmuş.Maddi durumu canını sıkmış belli ki yetersiz hissetmiş bence gitmek için ısrar etmeyin

Öncesini bilemiyorum tabi ama belli ki bu konudan bunalmış ve patlamış sürekli bu konu dile getirilip duruyorsa ondan gibi geldi bana. Bir de kendisini yetersiz hissettiren bir durum gibi algılamışda olabilir. Benim eşim de bu konularda çok hassastır. Bizim zor durumumuzu kimse bilmez mesela olsak da.

Öncesini bilemiyorum tabi ama belli ki bu konudan bunalmış ve patlamış sürekli bu konu dile getirilip duruyorsa ondan gibi geldi bana. Bir de kendisini yetersiz hissettiren bir durum gibi algılamışda olabilir. Benim eşim de bu konularda çok hassastır. Bizim zor durumumuzu kimse bilmez mesela olsak da.
Kendisi söyledi ailesine yani bilmeselerdi daha iyidi ama

Eşiniz cok gereksiz tepki vermiş nolcak gidin 1 ay kendi ailenizle 1 ayda diğer ailede kalın böylece paranız size kalır rahat etmiş olurdunuz

Back
X