Nasıl bir evlilik bu?

Zaten elalem ne der diye nişanı atmamışsınız evlenmişsiniz şimdi elalem 6 ayda geri geldi boşandı der...

Arkadaslar şunu da belirteyim. Zaman zaman vucudumun, yüzümün tüylü olduğunu, fazla yağlarım olduğunu söyler gulerek . Evet gobek bolgem tuylu aldiriyorum ama sirtimdaki tuyler icin bir sey yapamiyorum. Yuzum icinse sarartici kullaniyorum. Beni beğenmediğini düşünüyorum zaman zaman
Ağzınız kokuyor diyor öpmüyor . Tamam ağzınız kokuyormuş istememiş olabilir ama çözümü olmayan bir şey değil bu. Kıllarınız varmış diye laf yapıyormuş 6 aydır hiç mi ağda yapmadınızda bunu söylüyor? Ağda yaptığınız zamanlar sevişebilir öpüşebilir oynaşabilirsiniz ayrıca belkide bu sitedeki en kıllı kadınlardan biriyimdir ama aldırıyorum ve benim erkek arkadaşım benim kıllı olmamı hiç bahane etmedi yıl 2018 ağda var epilasyon var en kötü jilet var buda çözüm olmayan bir şey değil. O kadar iyi saygılı bi insan olsa ailenizede saygısı olurdu insan sevdiği insanın ailesine onlar çok kötü bir şey yapmadıkça saygısızlık yapmaz eşinizin bahaneleri bitmiyor. Sevişmek sadece üremek içinse diye bi cümle kurduğu an aile terapistine psikologa götürürdüm ben sürükleye sürükleye vallahi böyle bir şey olamaz. Sakın böyle birinden çocuk yapmayın. Eşiniz sevişmeyi bile sevdiği insanı istemek güzel anlar yaşamak olarak görmüyor sürekkili bahane bulup sorumlusu sizmişsiniz gibi davranıyor . Bence boşanma sebebi . İster 2 ay ister 2 yıl deneyin bekleyin belki zorlaya zorlaya bir şeyler becerir yaparsınız ama bu ne kadar sürer bilemiyorum. Böyle insanla bir ömür geçmez kendinizi kandırıp zamanını boşa harcamayın. Eşiniz eşcinsel aseksuel yada kendi cinsel bi sorununu (erken boşalma ereksiyon olamama) gibi sorunlarını saklıyor . Umarım erken boşalma yada ereksiyon olamama gibi bi sorun vardır çünkü bunların çözümü var bir psikolog ve aile terapisti size yardım eder

Cinsellik evliliğin temel taşıdır bence.. o olmaz ise çok zor
Eşinizin bence sıkıntıları var ve size yük sürerek ört bas etmeye çalışıyor
kıl tüy vs. bunlar hep bahane..
Hani bayan yada erkek her zaman temiz oluyor ? her zaman temiz cinsellik yaşıyor ?
cok nadirdir bence.. insanız sonuçta vaktimiz olmaz vs vs vs uzar gider. .
Bence eşinizi le sağlam bir şekilde oturup konuşun beklentilerinizi isteklerinizi tekrar dile getirin
sizi kaybedebileceği izlenimini verin belki değişir.

valla benim cocukluk arkadasima da esi sen tüylüsün diye diye psikolojisini bozdu
kizi görseniz biyik dahi cikmiyo yani yuzde falan tüylenme yok ya da sirtta

erkeklerin suc bastirmasi hep bunlar
neden bekliyosunki
zaten burdakileri dinlemeyip elalem ne der diye evlenmissiniz
ve sonuc ortada

arkadasim ilk geceden hamile kaldigi icon bosanmadi 4 yil cekti
zaten 4 yilda da ilk gece disinda iliski falan da olamamis hic

simdi bosandilar adam cocugunu bile arayip sormuyor..

boylelerine deger vermeeyon
Kızda ki kadere bak, 4 yıllık eşiyle bir kere sevişmiş onda da hamile mi kalmış? :KK57: Evladından yüzü gülsün inşallah.

aslında sorunlar halledilebilecek gibi.
babası ve ailesinin etkisinden dolayı ailenize tavırlı onlardan uzaklaştırmayı başarabilseniz.evlilik terapisine delimiyim ben derse lafını dinlediği onu ikna eden birini koyun ortaya ne kadar erkekler benim evliliğime kimse karışmaz dese de yalan.illa birine dert yanar napsam der. o kişi insallah anası babası akrabası hariç biridir.o kişiyi bulsanız.evlilik iki taraflı sizi sizin ailenizi gömüp nereye kadar aklı başında insan çare arar. zaten hep kadınlar çare arıyor.bizimki de ayrı şaşkın. gerçi kelin ilacı olsa kendi başına sürer. inan bende annemde konuşsam da konuşmasam da hep kötüyüz hep kötü.

Ay her p*p*si kalkmayan da kıllısın tüylüsün diyor. Kendi yetersizliklerini size yüklemeye çalışıyor, hiçbir şekilde sorumluluk almak istemiyor bu adam. Ailesiyle klan halinde yaşamak istiyorsa anasının dizinin dibinden ayrılmasaymış. Çocuk gibi hala. Bence zamanını boşa harcamayın, en azından çocuk yapmayın.

Ay her p*p*si kalkmayan da kıllısın tüylüsün diyor. Kendi yetersizliklerini size yüklemeye çalışıyor, hiçbir şekilde sorumluluk almak istemiyor bu adam. Ailesiyle klan halinde yaşamak istiyorsa anasının dizinin dibinden ayrılmasaymış. Çocuk gibi hala. Bence zamanını boşa harcamayın, en azından çocuk yapmayın.
bende katılıyorum. annelerinden doğduğu gibi her yeri sanki hiç ergenliğe girip sakal tüy çıkarmamış bunlar.kıla tüye bahane buluyor.

Kendi eminim pürü pak tertemiz degildir. Özellikle de su maymundan bes dakka önce dogan adam kil tüy demiyor mu...
Ama genel olarak esinde büyükkkk bir problem var. Hangi erkek cinseligi sadece üremek icin kullaniyor ki.
ya bide ben cok merak ediyorum insanlar hic mi en gec nisanlilik döneminde cinsellik konusmuyor? Ne bilim yanindakini arzulamiyor?

Madam bu zihniyette bir adamsın, niye evleniyorsun ki? Sen de üremeyiver be kardeşim. Senin genlerinden de mahrum kalıversin gelecek nesiller. Çok mu lazımsın?

Yazık size...hakkaten yazık, evlilikten beklediğiniz çok daha farklıydıysa bu adam sizi kandırmış.
Evlenmezse yemegi, temizliği , bulasigi ,alisverisi kim yapacak? Bedava hizmetçi lazım evde.

illa gay olması gerekmez. aseksüel de olabilir. üçüncü ihtimal cinsellik onun için tabu olmuştur günaha girdiğini pis bişey yaptığını düşünüyordur. dördüncü ihtimal küçükken başına iş gelmiş olabilir. beşinci ihtimal hormon değerlerinde sıkıntı olabilir. düşündükçe aklıma ihtimaller geliyor. ama tek sorun cinsellik değil ki. o kaba ailesi de kaba biriyle evlendin
Bana da aseksuel gibi geldi. Gay olsa 6 ayda anlaşılırdı gibime geliyor.

Çevrene saygısızlığı yok ama ailene var nasıl iş anlamadım?

Bana paravan bir evlilik gibi geldi sizinki..

Kızda ki kadere bak, 4 yıllık eşiyle bir kere sevişmiş onda da hamile mi kalmış? :KK57: Evladından yüzü gülsün inşallah.
insallah :dua:
arkadasimin esi de konu sahibinin esine cok benziyor hep bahaneler suclamalar falan falan..
bosandi arkadasim ama uzun zaman toplayamadi özgüvenini:(

insallah :dua:
arkadasimin esi de konu sahibinin esine cok benziyor hep bahaneler suclamalar falan falan..
bosandi arkadasim ama uzun zaman toplayamadi özgüvenini:KK43:
Beyinsiz adamcıklar işte. Hani mantıken sen sorunlusun, kızın gönlünü başka yönlerden hoş tutmaya çalışman, ekstra efor sarfetmen lazım, aksine ezerek, kendileri yağ gibi üste çıkıyorlar.

Back
X