Nasıl bir evlilik bu?

6 aylık evliyim. Evlendigimden bu yana gün yüzü görmedim. Ancak hep hayalimdi bir yuva kurmak,kendi duzenimi kurmak, birhayat arkadasi edinmek. Su anki hqyat arkadasimin esimin iyi yonleri de var kotu yonleri de. Hicbir sey degil de tek kotu tarafindan oturu bosanmayi dusunuyorum. I da cinsellige hic duskun olmayisi. Maddeler halinde yazmak istiyorum.

Önce İyi yönleri :

- ickisi, kumari, karı kız duskunluğu, sigarasi, telefon bağımlılığı vs yok.

- kendisinden bana yardım etmesini istediğimde istemeyerek bile olsa yapar çoğu zaman.

- çevremdekilere karşı bir saygisizligi yok hatta girisken olmaya çalışıyor

- sürekli öper, sarılır , gülüşürüz, oynasiriz

- bir yere gitmek istesem götürür

- maddi olarak ben yonetiyorum eve alınması gerekenleri. Yoksa kendi çok gereksiz şeyler alabiliyor

- görünüş olarak yakışıklı buluyorum, beğeniyorum

-kustugumuz zaman hemen barışır,ilk o gelir yanıma

Olumsuz yönleri
- şimdiye kadar bana ve aileme demedigini birakmamistir. Çok ağır ithamlarda bulunmuştur.

- cinsellik hiç yok , dudaktan öpüşme yok sadece ben zorladigimda öper ( kaza yapmıştım 2 ay alcida kaldı ayağım ancak diğer 4 ay hiç yanasmadi, hep ben istedim yine olmadı hep biseyleri bahane etti.evliligimizin ilk zamanlarinda birkaç kere denedik zoraki ereksiyon oldu yalnız onsevisme olmadığı için ve zorladigimda ben acı çektiğim için tam olmadi)

-cinselliğe düşkün olmadığını, sadece üremek için gerekli olduğunu, oral seksi yapmayı ve yaptırmayı istemediğini söylüyor.

-ablalari ile tartışmamiz oldu onlara beni ve ailemi kotuledi. Birçok nefret soyleminde bulundu. Bunun nedeni de ayagim alcili iken bir tartismamizda ayrılmak düşüncesini söylediği ve aileme çok kötü seyler söylediği için ben teyzemgili çağırdım gelin konuşun eşimle diye. Orda bana yaptıklarını ve söylediklerini teyzemgile söyledim . O da bu yüzden ablasigile beni söylemiş.

- babası çok kaba, şaka kisvesinde sürekli laf sokan bir insan

- biz benim ailemin olduğu şehir merkezinde yaşıyoruz. Onun ailesi ise ilçede. Esimin ailesi bizim içgüveysi olarak eşimi aldığımızı söylüyor bu yüzden onların bulunduğu ilçede yaşamamiz gerektiğini ima ediyorlar. Eşim de bunu çok istiyor. Ama ben orada yaşamayı hiç istemiyorum.

-Babası ve annesi sürekli bizi yönlendirmeye çalışıyorlar. Şöyle yapın böyle yapın diye.

Lütfen arkadaşlar okuyup bir yorumda bulunun . Boşanmayı düşünür oldum . Şimdiden teşekkür ederim
söyledikleriiniz birbiriyle çelişiyor.öpüp koklayan biri sürekli cinsellik istememesi garip geldi bana.aşılımıcak sorunlar değil bence aile terapistine gitmenizde yarar var.

Bir çok üye yazmış eşiniz eşcinsel olabilir , eşini seven ve arzulayan adamı ağız kokusu falan durdurmaz.Kadınları giyim kuşam konusunda eleştirmesi de bana pek erkek tavrı gibi gelmedi.Tabii birlikte yaşayan sizsiniz.Ama bu yüksek ihtimal.Bazı eşcinseller evlenene kadar fark edemiyorlar eşcinsel olduklarını hani sanki evlenince düzelir zannediyorlar.Allah yardımcınız olsun.

Arkadaslar şunu da belirteyim. Zaman zaman vucudumun, yüzümün tüylü olduğunu, fazla yağlarım olduğunu söyler gulerek . Evet gobek bolgem tuylu aldiriyorum ama sirtimdaki tuyler icin bir sey yapamiyorum. Yuzum icinse sarartici kullaniyorum. Beni beğenmediğini düşünüyorum zaman zaman
Beğenemedi de ne diye evlendi o Zaman? Kendinize olan güveniniz sarsılmaya başlamış bile eşiniz yüzünden.

Kv ye bir süre aşırı iyi davran ve ona bu cinsellik konusunu çıtlat. Bu durumunu biliyor muydunuz diye. Eşin eşcinsel mi diye düşünmedim değil.
Bence annesi biliyodur eşcinsel olduğunu eşcinselse eğer.Düzelir diye evlendiriyorlar sanki düzelmesi gereken ve düzelecek bir şeymiş gibi.Yani konu sahibi kayınvalidesine çıtlatsa adı "Sen kadınlık yapamamışsındır." olur.Bu işin çözümü erkek ailesinde değil.

Ah balamir keşke düğün öncesi yazılanlara kulak verip vazgeçme cesareti gösterseydin. Neyse olan oldu, bari o cesareti şimdi göster hayatının kalanını heba etme biraz daha bekleyim olayları falan hikaye düzelmez bu evlilik. Ya alışıp kanıksayacaksın bu hayatı kabulleneceksin ya da yolunu çizeceksin.

Arkadaşlar eşime karşı çok soğudum. Beni sevdiğini bazen hissediyorum ama karşı cinse duyulan sevgi gibi değil sanki değişik bir sevgi. Çünkü gerçekten sohbetimiz,muhabbetimiz iyidir. Espriler şakalar girla. Birbirimizle iken hiç sikilmayiz. Ama gelin görün ki çok büyük eksiklik yaşıyorum cinsellik, sevişme, öpüşme bunlara çok açım

Arkadaşlar eşime karşı çok soğudum. Beni sevdiğini bazen hissediyorum ama karşı cinse duyulan sevgi gibi değil sanki değişik bir sevgi. Çünkü gerçekten sohbetimiz,muhabbetimiz iyidir. Espriler şakalar girla. Birbirimizle iken hiç sikilmayiz. Ama gelin görün ki çok büyük eksiklik yaşıyorum cinsellik, sevişme, öpüşme bunlara çok açım
Enteresan bir ilişki o_O

Çok normal çünkü kadınız ihtiyaçlarımız var
Resmen yanınızda kana kana içebileceginiz su deposu varken siz susuzluktan ölüyorsunuz
Cinsel gücü arttırıcı şeyler araştırsanız netten,yiyecek içecek falan. Yedirin bol bol etki eder belki.
Ya da erotik filmler.
Mesela grinin elli tonu ile beraber devam eden 2 filmi var su anda da biri vizyonda.
Cdlerini alın,aksam yatakta izleyin laptop ile,belki biraz erkekligini hisseder

Siz karı koca değil kanka olmuşsunuz.
Ömceki konularınızda ağır kokusu sıkıntısından bahsetmiştiniz. Öpmek istememe sebebi bu olabilir mi?

Ayrıca aileye ve eşe saygısı kişi dışardakilere harika davransa ne yazar. Dışarlığı iyi demek ki.
Keşke insanları dinleseymişsiniz evlenmeyin denmiş kaç kere.

Cinsellik evlilik için çok önemli
Düzelir mi bilemem
o_O

Back
X