Nasıl bir evlilik bu?

Ailene ve ailesine hakaret edemezsin. Ettiği yada ettiğin anda kıyameti kopmalı. Herkesin ana babası.

Bazı erkekler oral yolla tatmin olmayı sevmez olabilir. Ama ereksiyon problemi var demişsin. Büyük sorun buradan kaynaklanıyor. Ya doktora ve terapiste ya da boşanma davasına gidin.

Ayrıca ne o öyle evde ne var ne yoksa anasına babasına bacısına yetiştirmesi?? Ergenlikte mi?? Ve yüzde yüz ailesi dolduruyor.

Madam bu zihniyette bir adamsın, niye evleniyorsun ki? Sen de üremeyiver be kardeşim. Senin genlerinden de mahrum kalıversin gelecek nesiller. Çok mu lazımsın?

Yazık size...hakkaten yazık, evlilikten beklediğiniz çok daha farklıydıysa bu adam sizi kandırmış.

Şimdi hatırladım ben sizi.
Hep derim,düğüne 1 gün dahi kalsa ve içinde şüphe varsa,sorun varsa ayrılmalı.
Siz de bunun canlı örneğisiniz işte.

Şimdi keşkenin anlamı yok.
Ama geleceğinizi kurtarmak elinizde.
Bu adam sizi kandırdıysa iktidarsız veya gay ise direkt boşanın gitsin.
Zaten ailenize hakaret etmesi çoook büyük bir sebep.
Üstüne bir de kendi ailesi kıymetlisi..
Demiş ya "ana baba değişmez, eş değişir" diye,değiştirin madem, görsün...
Hadsizlik,böyle erkeklere var yaa !!!!!!!
Adi adam evlenme o zaman başını yakma bir masumun da.

Arkadaşlar hepinize toplu yanıt vermek istiyorum. Yüzlerine karşı değil arkasından söylüyor insanların evet o zaman saygısız oluyor aileme karşı. Cinsellik benim için çok önemli . Sevişmek, Öpüşmek bunlar kadar güzel bir şey var mı bilmiyorum ama Rabbim nasip etmedi işte. Gay mi demişsiniz bilemiyorum ama genelde kadınları Hep elestirir giyim kuşam yönünden. Benim de açık bir şekilde dolasmami istemez evde, makyajdan ,gecelikten hoşlanmaz. Bunlar benim ev içinde en çok yapmak istediğim şeyler. Dışarıda zaten örtülü bir insanım.

Terapiste gidecetik ben telefonla terapisti aradım. Sizin ilk olarak cinsel birleşmeyi denemeniz lazım dedi ereksiyon problemi olduğunu söyleyince. Bunun için bir ilaç önerdi c ile başlayan. Eşime söyledim yan etkisi fazlaymis kullanamam dedi halbuki terapist yan etkisi yok demişti. Sonra benim zorumla Mesir macunu aldık onu da düzenli kullanmıyor. 1 hafta önce grip olmuştum onu bahane ediyor hastasın diye

Arkadaşlar hepinize toplu yanıt vermek istiyorum. Yüzlerine karşı değil arkasından söylüyor insanların evet o zaman saygısız oluyor aileme karşı. Cinsellik benim için çok önemli . Sevişmek, Öpüşmek bunlar kadar güzel bir şey var mı bilmiyorum ama Rabbim nasip etmedi işte. Gay mi demişsiniz bilemiyorum ama genelde kadınları Hep elestirir giyim kuşam yönünden. Benim de açık bir şekilde dolasmami istemez evde, makyajdan ,gecelikten hoşlanmaz. Bunlar benim ev içinde en çok yapmak istediğim şeyler. Dışarıda zaten örtülü bir insanım.
Kendi eksikliği aklına geliyor bence, o yüzden milleti eleştiriyor. Kendine kızgınlığının dışa yansıması

O kadar kolay değildi düğüne ramak kala ayrılmak lakin şimdi daha kolay geliyor nedense boşanmak ve cok güçlü bir nedenim var elimde. O zaman da vardı ancak cesaret edemedim. Ağlaya ağlaya evlendim

Terapiste gidecetik ben telefonla terapisti aradım. Sizin ilk olarak cinsel birleşmeyi denemeniz lazım dedi ereksiyon problemi olduğunu söyleyince. Bunun için bir ilaç önerdi c ile başlayan. Eşime söyledim yan etkisi fazlaymis kullanamam dedi halbuki terapist yan etkisi yok demişti. Sonra benim zorumla Mesir macunu aldık onu da düzenli kullanmıyor. 1 hafta önce grip olmuştum onu bahane ediyor hastasın diye

Valla hiç çekmem öyle adamı, alemin beceriksiz herifini adam edeceğim diye ömür tüketemem, düzelmeye gönlü yok paşanın, yemişim psikolojisini, terapistini yuh artık ya

Psikolojik olarak kendini yeterli gormedigi icin cinselligi kotuluyor olabilir.
Maalesef cinsellik ve yakinlasma ciftler arasi cok onemlidir.
Size ve ailenize agir ithamlarda bulunmasi da saygisiz oldugunu gostermekte.
Bilemicem.
Hayat sizin.
Su cinsellik sorununu cozerseniz otekiler konusarak da cozulebilir. Benim fikrimce.

sözyledikleriniz çelişiyor biraz. çevrenizdekilere saygılı ama ailenize demediğini bırakmıyor, sürekli oynaşıyorsunuz ama öpüşmüyor vs. bi doktora gtmiş mi? hiç cinsellik olmaması normal değil? evlenmeden önce farketmediniz mi*

kesınlıkle yazdıkları çelişiyor , anlamadım

aklıma direk eşcinsel olması geldi
göstermelik evlilik yapmamıştır sizinle inşallah

kimseye ayrıl diyemem ama.. bilemedim
Benim de aklima gelmedi degil.
Ya escinsel, ya aseksuel(cinsel guduleri yok) ya da yetersiz bunu bu sekilde kamufle ediyor.

Back
X