Nasıl bir evlilik bu?

Hangi burç eşiniz?Ben gay falan olduğunu düşünmüyorum.Ten uyuşması,koku uyumu diye bir şey var bence adamın size teni uyuşmadı arzu yok, aşk yok bunu daha evlenmeden önce, sizi çok rahat eleştirmesin den anlayabilirdiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Arkadaslar şunu da belirteyim. Zaman zaman vucudumun, yüzümün tüylü olduğunu, fazla yağlarım olduğunu söyler gulerek . Evet gobek bolgem tuylu aldiriyorum ama sirtimdaki tuyler icin bir sey yapamiyorum. Yuzum icinse sarartici kullaniyorum. Beni beğenmediğini düşünüyorum zaman zaman

6 aylık evliyim. Evlendigimden bu yana gün yüzü görmedim. Ancak hep hayalimdi bir yuva kurmak,kendi duzenimi kurmak, birhayat arkadasi edinmek. Su anki hqyat arkadasimin esimin iyi yonleri de var kotu yonleri de. Hicbir sey degil de tek kotu tarafindan oturu bosanmayi dusunuyorum. I da cinsellige hic duskun olmayisi. Maddeler halinde yazmak istiyorum.

Önce İyi yönleri :

- ickisi, kumari, karı kız duskunluğu, sigarasi, telefon bağımlılığı vs yok.

- kendisinden bana yardım etmesini istediğimde istemeyerek bile olsa yapar çoğu zaman.

- çevremdekilere karşı bir saygisizligi yok hatta girisken olmaya çalışıyor

- sürekli öper, sarılır , gülüşürüz, oynasiriz

- bir yere gitmek istesem götürür

- maddi olarak ben yonetiyorum eve alınması gerekenleri. Yoksa kendi çok gereksiz şeyler alabiliyor

- görünüş olarak yakışıklı buluyorum, beğeniyorum

-kustugumuz zaman hemen barışır,ilk o gelir yanıma

Olumsuz yönleri
- şimdiye kadar bana ve aileme demedigini birakmamistir. Çok ağır ithamlarda bulunmuştur.

- cinsellik hiç yok , dudaktan öpüşme yok sadece ben zorladigimda öper ( kaza yapmıştım 2 ay alcida kaldı ayağım ancak diğer 4 ay hiç yanasmadi, hep ben istedim yine olmadı hep biseyleri bahane etti.evliligimizin ilk zamanlarinda birkaç kere denedik zoraki ereksiyon oldu yalnız onsevisme olmadığı için ve zorladigimda ben acı çektiğim için tam olmadi)

-cinselliğe düşkün olmadığını, sadece üremek için gerekli olduğunu, oral seksi yapmayı ve yaptırmayı istemediğini söylüyor.

-ablalari ile tartışmamiz oldu onlara beni ve ailemi kotuledi. Birçok nefret soyleminde bulundu. Bunun nedeni de ayagim alcili iken bir tartismamizda ayrılmak düşüncesini söylediği ve aileme çok kötü seyler söylediği için ben teyzemgili çağırdım gelin konuşun eşimle diye. Orda bana yaptıklarını ve söylediklerini teyzemgile söyledim . O da bu yüzden ablasigile beni söylemiş.

- babası çok kaba, şaka kisvesinde sürekli laf sokan bir insan

- biz benim ailemin olduğu şehir merkezinde yaşıyoruz. Onun ailesi ise ilçede. Esimin ailesi bizim içgüveysi olarak eşimi aldığımızı söylüyor bu yüzden onların bulunduğu ilçede yaşamamiz gerektiğini ima ediyorlar. Eşim de bunu çok istiyor. Ama ben orada yaşamayı hiç istemiyorum.

-Babası ve annesi sürekli bizi yönlendirmeye çalışıyorlar. Şöyle yapın böyle yapın diye.

Lütfen arkadaşlar okuyup bir yorumda bulunun . Boşanmayı düşünür oldum . Şimdiden teşekkür ederim
kötü yanları ağır bastı. cinsellikle alakalı problemleri var belli. bir de eski kafa bir ailesi var. iyice düşün

bir de akrabagilleriniz ardından olumlu ya da olumsuz konuşmalara girmeden iletişim kurmaya çalışın.

Hangi burç eşiniz?Ben gay falan olduğunu düşünmüyorum.Ten uyuşması,koku uyumu diye bir şey var bence adamın size teni uyuşmadı arzu yok, aşk yok bunu daha evlenmeden önce, sizi çok rahat eleştirmesin den anlayabilirdiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Olabilir

Arkadaslar şunu da belirteyim. Zaman zaman vucudumun, yüzümün tüylü olduğunu, fazla yağlarım olduğunu söyler gulerek . Evet gobek bolgem tuylu aldiriyorum ama sirtimdaki tuyler icin bir sey yapamiyorum. Yuzum icinse sarartici kullaniyorum. Beni beğenmediğini düşünüyorum zaman zaman
Mesleğiniz var neden epilasyon yaptırıp hepsinden kurtulmuyorsunuz.Kocanız için değil kendiniz için tüylerinizden kurtulmalısınız.

Madam bu zihniyette bir adamsın, niye evleniyorsun ki? Sen de üremeyiver be kardeşim. Senin genlerinden de mahrum kalıversin gelecek nesiller. Çok mu lazımsın?

Yazık size...hakkaten yazık, evlilikten beklediğiniz çok daha farklıydıysa bu adam sizi kandırmış.
Aslında konu sahibi düğün olmadan önce pişman olmuştu ama elalem ne der diye ayrılamadı.

Mahalle baskısı hala korkutucu bazıları için.

Arkadaşlar hepinize toplu yanıt vermek istiyorum. Yüzlerine karşı değil arkasından söylüyor insanların evet o zaman saygısız oluyor aileme karşı. Cinsellik benim için çok önemli . Sevişmek, Öpüşmek bunlar kadar güzel bir şey var mı bilmiyorum ama Rabbim nasip etmedi işte. Gay mi demişsiniz bilemiyorum ama genelde kadınları Hep elestirir giyim kuşam yönünden. Benim de açık bir şekilde dolasmami istemez evde, makyajdan ,gecelikten hoşlanmaz. Bunlar benim ev içinde en çok yapmak istediğim şeyler. Dışarıda zaten örtülü bir insanım.
Sevişmek isteyen normal erkek giyime, kıla, tüye takılmıyor.

Sürekli bahane üretmesi ciddi sorun olduğunu gösteriyor.
Ya dr a gitsin ya da ayrılın.
Böyle evlilik olmaz.

Aslında konu sahibi düğün olmadan önce pişman olmuştu ama elalem ne der diye ayrılamadı.

Mahalle baskısı hala korkutucu bazıları için.
Evet, şimdi gördüm eski konusunu. Çok üzücü...Bile bile lades olmuş; millet ne der diye kendi hayatıyla kumar oynayan bir genç kız. Üstelik cahil de değil, öğretmen. :(

O kadar kolay değildi düğüne ramak kala ayrılmak lakin şimdi daha kolay geliyor nedense boşanmak ve cok güçlü bir nedenim var elimde. O zaman da vardı ancak cesaret edemedim. Ağlaya ağlaya evlendim
Boşan o zaman arkadaşım.
Daha fazla zamanını çalmasın bu gereksiz insanlar.

Rabbim karşına iyi insanlar çıkarsın.

Mesleğiniz var neden epilasyon yaptırıp hepsinden kurtulmuyorsunuz.Kocanız için değil kendiniz için tüylerinizden kurtulmalısınız.

Epilasyon pek görmüyor benim tüyleri. Bir de çok can yakıcı
Ağda daha az acitiyor gibi

Evlenmeden önce seni görüyordu.
Ne yapacaktın, hamama gidip vücudunu mu gösterecektin beyefendiye?
Herif aşağılık ve yetersiz.
Seni bitirmeye çalışıyor.
Yeme bu numaraları.

Daha fazla ezdirme kendini. Boşa gitsin.

illa gay olması gerekmez. aseksüel de olabilir. üçüncü ihtimal cinsellik onun için tabu olmuştur günaha girdiğini pis bişey yaptığını düşünüyordur. dördüncü ihtimal küçükken başına iş gelmiş olabilir. beşinci ihtimal hormon değerlerinde sıkıntı olabilir. düşündükçe aklıma ihtimaller geliyor. ama tek sorun cinsellik değil ki. o kaba ailesi de kaba biriyle evlendin

Amin sağolun. 2 ya da 3 ay daha denemek istiyorum. Kendilinden gelmesini bekliyorum
Seni beğenmiyor ki gelsin.

Sen ona gitsen, erekte olmuyor.

Acı çekmemen için, ön sevişme lazım ama herif öpmüyor bile.

Neyi deneyeceksin?

Boşanmaya hazır değilsen, bekle ancak onun söylediklerini ciddiye alma.
Sen çirkin değilsin, her insan kadar tüylüsün. Mutlu olmak, cinsellik senin en doğal hakkın.

Duyma, görme eşini bu süreçte.
Kendine odaklan.

Epilasyon pek görmüyor benim tüyleri. Bir de çok can yakıcı
Ağda daha az acitiyor gibi
Epilasyon yapılırken jiletle tıraş olunur böylece kıllar siyah ve kalın çıkar.En fazla 7 seansta kurtulabilirsiniz.Bir ömür ağda yaptırmaktan iyidir.Benim size tavsiyem ilişkinize korunarak devam edin çocuk olma ihtimalini ortadan kaldırın epilasyon yaptırın,spora gidin yağlarınızdan kurtulun sosyal olun.Bana göre seven bir erkek kadınını her haliyle sever ama bazı erkeklerin böyle titizlikleri olabiliyor çevremde böyle örnekler var.Sizi ezmesine izin vermeyin pata küte cevabını verin tabi küfretme den.Sizle beraber olmak istemiyorsa sizde onla beraber olmak istemeyin.Umursamayın değişiminiz etki ederse devam edin etmezse koyun postayı gitsin.Ayrıca bu değişimleri eşiniz için değil kendiniz için yapın.Mutlu edin kendinizi.

Sevişmek isteyen normal erkek giyime, kıla, tüye takılmıyor.

Sürekli bahane üretmesi ciddi sorun olduğunu gösteriyor.
Ya dr a gitsin ya da ayrılın.
Böyle evlilik olmaz.
Kesinlikle öyle.
Tamam kıl tüy hoş değil ama çoğu erkek takılmıyor buna.

Konu sahibi,resmen kaçıyor adam.Aslında gay olduğunu da düşünmüyorum nedense.
Ne kadardır birlikte olmadınız.
Belliki inançlı insansınız.
Ayrıca dinen de böyle bir adamla olma zorunluluğunuz yok.
(Dini içerik sayılmasın lütfen)
Evlilik bu değil.
Kimseyi değil,kendi iç sesinizi dinleyin.
Zaten 'elalem' yüzünden evlenmişsiniz,bir de şimdi dinlemeyin.

Bu arada bu kadar beğenmiyorsa neden evlenmiş cidden soruyorum.
Yok ağzınız kokmuş,yok kıl tüy,yağ varmış.
Yok sizden çok bulunurmuş.
Ee ne o zaman adam?amaç ne,niye evlendin yaa..
Vallahi tam sopalık.

valla benim cocukluk arkadasima da esi sen tüylüsün diye diye psikolojisini bozdu
kizi görseniz biyik dahi cikmiyo yani yuzde falan tüylenme yok ya da sirtta

erkeklerin suc bastirmasi hep bunlar
neden bekliyosunki
zaten burdakileri dinlemeyip elalem ne der diye evlenmissiniz
ve sonuc ortada

arkadasim ilk geceden hamile kaldigi icon bosanmadi 4 yil cekti
zaten 4 yilda da ilk gece disinda iliski falan da olamamis hic

simdi bosandilar adam cocugunu bile arayip sormuyor..

boylelerine deger vermeeyon

Back
X