İnsanın gururuna öyle dokunuyor ki namusuna laf edilmesi. Hemde eşin çocuğunun babasıtedavi olmayacaksa,boşanın. böyle ömür mü geçer.
8 yıl 4 yaşında bir oğlumuz var.Kac yildir evlisiniz bu adamla?
Kendi kendini o hitaba sokuyo, bana dolaylı yoldan öyle demeye kalkarsa kendide o pozisyona giriyo, nasıl konuşcağımı şaşırdım artık ben bu adamla.Birbirinize hitap ettiginiz laflar kavga da söylenmez.
Onun için kendiniz için yaşadıgınızı söyleseniz olmaz mı
Saç boyatmak kilo vermek nadir insanların tarzı degil bunu da ögretin
Sadece kıskanç mıKendi kendini o hitaba sokuyo, bana dolaylı yoldan öyle demeye kalkarsa kendide o pozisyona giriyo, nasıl konuşcağımı şaşırdım artık ben bu adamla.
Sadece kıskanç mı
Yoksa daha da kötü huyları var mı
[/QUOTE sinirli, tahammülsüz özellikle oğlumuza karşı çocuk bu yaramazlıkta yapar hemen sinirleniyor. Kıskançlığı öküz işte afedersiniz ama
Yok realde bi tane bizim evde var işte. Salaklık bende ne evleniyon böylesi.ile soğudum ya acayip soğudumBöyle psikolar sadece dizilerde var sanıyordum
işte düşünün. kocanız,çocuğunuzun babası,aileniz olan insan kalkmış namusunuza laf ediyor. sizce affedilebilir bir şey mi? bence eşiniz paranoyak ve daha da ilerlerse size ve çocuğunuza zarar verecek davranışlar bile sergileyebilir.İnsanın gururuna öyle dokunuyor ki namusuna laf edilmesi. Hemde eşin çocuğunun babası
Sonumuz boşanma zaten 1 gün.iyiysek 6 gün kötüişte düşünün. kocanız,çocuğunuzun babası,aileniz olan insan kalkmış namusunuza laf ediyor. sizce affedilebilir bir şey mi? bence eşiniz paranoyak ve daha da ilerlerse size ve çocuğunuza zarar verecek davranışlar bile sergileyebilir.
bir (1) tane hayatınız var. sizce bu adam hayatınızı mahvetmenize değecek biri mi?
hem kendinizi hem de çocuğunuzu kurtarın bence bu adamdan...
Öküz değil manyak değilde ondanBenim kocam hiç kıskanmıyor :'( neden
Şiddete de meyil var mı?Yok realde bi tane bizim evde var işte. Salaklık bende ne evleniyon böylesi.ile soğudum ya acayip soğudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?