- 4 Temmuz 2012
- 222
- 226
- 303
bende aynı şeyi söylerim hep.çok doğru tespitBu tip adamlar özgüvensiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende aynı şeyi söylerim hep.çok doğru tespitBu tip adamlar özgüvensiz
Ufak tefek vardı ama bukadar değildi, sevgimi ilgimi de gösterirdim artık yıldım soğudum sevgi gösterecek bi sevgi kalmadıHep mi böyleydi sonradan mi oldu?
Acaba sevginizi ilginizi göremediği için mi böyle kuruyor kafasında diye düşündüm. :/
Bilemedim çok zor Allah yardım etsin size.
Flört ederkende vardı ama bukadar uçuk değildi, ürkütmemek için gizledi mi artık yoksa ben mi salağa yattım bilemiyorumFlört ederken nasıldı? İllaki belli etmiştir. Gerçi kısmetinde yazanın dışına çıkamıyor insan.
o kadar iyi anlıyorum ki sizi.karşı komşumun oğlundan, işyerindeki erkek arkadaşlardan, sokakta tanımadığım birinin bakışından kavga çıkaracak şekilde kıskandı hep.öyle gururum zedelendi ki bunca zaman anlatamamKesinlikle çok şanslısın hani ufak tefek kıskançlıklar olur ama hastalık boyutunda bizim yaşadığımız adam apartman görevlisinden kıskanıyor böyle bişey var mı? Hani desem ki güvenini zedeliycek bişey yaptım o da yok
Naptınız ayrıldınız mıo kadar iyi anlıyorum ki sizi.karşı komşumun oğlundan, işyerindeki erkek arkadaşlardan, sokakta tanımadığım birinin bakışından kavga çıkaracak şekilde kıskandı hep.öyle gururum zedelendi ki bunca zaman anlatamam
Ufak tefek vardı ama bukadar değildi, sevgimi ilgimi de gösterirdim artık yıldım soğudum sevgi gösterecek bi sevgi kalmadı
geçen hafta 19 yıllık evliliğimi tek celsede bitirdimNaptınız ayrıldınız mı
Seviyorsanız eşinize özgüvenini kazandırın. İnsan sevildiğini değer gördüğünü bilirse ancak kıskançlığını atabilir. Kendinizi eşinizin yerine koyun. Salağım ki seninle evlendim gibi cümleler duyan insanın özgüvenini kaybetmesi çok doğal. Kıskançlıkla karşılaştığınızda - beni kıskanacak kadar sevmen beğenmen çok güzel ama bunları kendi özgüvenimi ve senin bana olan ilgini yani mutluluğumuzu sürdürmek için yapıyorum. Kendimi güzel görmek beni mutlu ediyor dışardaki insanlar umrumda değil benim mutlu bir evliliğim var çocuğum var- demeyi deneseniz nasıl olur?Bıktım artık eşimden kıskançlıklarından. Akşam yemeği yencek, ben bu ara biraz kilo aldım ben salata yiycem dedim. Hayırdır novelll hanım saçını yaptırdım şimdi de kilo mu verilcek gibi konuşmaya başladı. Evet dedim ilk kez değil ya saçımı rutin boyatıyorum zaten kilo da beni tanıdığından beri ara ara rejime girerim, ne bu imalı laflar dedim başladık tartışmaya. Hastalık derecesinde kıskanç apartman görevlisine dahi benim ilgim olduğunu düşünüyor. İşyerimde odamda çalıştığım iş arkadaşlarıma kadar. Bıktım artık evliyim, anneyim. Bişeyler yerine konmak artık beni sinir hastası ediyor. Bağırdım çağırdım salağım ki senle evlendim, utanmıyosun eşini soktuğun sıfata bak ozaman sende p.... misin dedim. Ben napıyım ne edeyim arkadaşlar tedavi olsun demeyin olmaz
Benim eski este aynen boyle seylerle başladı sonra siddeti daha da arttı .metrodayiz inince hangi otobüse binsek diye onunla konuşurken bana ters ters bir baktı ne olduğunu anlamadım.metrodan iner inmez dedi ki sen karşıdaki adama evin adresini mi tarif etmeye calisiyordun. Şok oldum.kizkardesimle avm ye gitsek sen oraya kimi bulmaya gittin diyordu.insan eşi hakkinda hicbir sebep yokken boyle seyler düşünür mu.kaldiki en ufak yalansoylemeyen ciddi kendi ailesi de dahil yakin cevremin güvendiği karakterini takdir ettiği biriyim. Bosanmadan once tum yaptiklarini onun ailesine ve kendi aileme anlattim ama kimse yogurdum eksi demez ben sucluymsum gibi etrafa yansittilar.Allah a havale ediyorum.er gec neyin ne oldugu ortaya çıkar zaten..o kadar iyi anlıyorum ki sizi.karşı komşumun oğlundan, işyerindeki erkek arkadaşlardan, sokakta tanımadığım birinin bakışından kavga çıkaracak şekilde kıskandı hep.öyle gururum zedelendi ki bunca zaman anlatamam
geçen hafta 19 yıllık evliliğimi tek celsede bitirdim![]()
Benim eski este aynen boyle seylerle başladı sonra siddeti daha da arttı .metrodayiz inince hangi otobüse binsek diye onunla konuşurken bana ters ters bir baktı ne olduğunu anlamadım.metrodan iner inmez dedi ki sen karşıdaki adama evin adresini mi tarif etmeye calisiyordun. Şok oldum.kizkardesimle avm ye gitsek sen oraya kimi bulmaya gittin diyordu.insan eşi hakkinda hicbir sebep yokken boyle seyler düşünür mu.kaldiki en ufak yalansoylemeyen ciddi kendi ailesi de dahil yakin cevremin güvendiği karakterini takdir ettiği biriyim. Bosanmadan once tum yaptiklarini onun ailesine ve kendi aileme anlattim ama kimse yogurdum eksi demez ben sucluymsum gibi etrafa yansittilar.Allah a havale ediyorum.er gec neyin ne oldugu ortaya çıkar zaten..
Canm beni yanlış anlamani istemem ama bir de hocaya mı baktirsan kimin ne yapacağı belli olmuyo benm eşime de işleri bağlansn diye büyü yapmışlar herşeyimz ters gidiyodu