Elini kaldırdığı oldu ama fiiliyata geçmediŞiddete de meyil var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elini kaldırdığı oldu ama fiiliyata geçmediŞiddete de meyil var mı?
hanımefendicim,bu adam düzelmez. zihinsel anlamda ciddi sorunları var ve siz onun doktoru,psikologu olmak için gelmediniz bu dünyaya. hele ki kum torbası olmak için asla gelmediniz. kendinizi sevin ve kendinize değer verin.Sonumuz boşanma zaten 1 gün.iyiysek 6 gün kötü
Umarım bir gün o da yaşanmaz. Sabır diliyorum. Başka sorunlarda varsa boşanmayı düşünebilirsiniz, tek problem kıskançlıksa tedaviye zorlayın yoksa boşanacağızı söyleyin belki ikna olurElini kaldırdığı oldu ama fiiliyata geçmedi
Canm beni yanlış anlamani istemem ama bir de hocaya mı baktirsan kimin ne yapacağı belli olmuyo benm eşime de işleri bağlansn diye büyü yapmışlar herşeyimz ters gidiyoduBıktım artık eşimden kıskançlıklarından. Akşam yemeği yencek, ben bu ara biraz kilo aldım ben salata yiycem dedim. Hayırdır novelll hanım saçını yaptırdım şimdi de kilo mu verilcek gibi konuşmaya başladı. Evet dedim ilk kez değil ya saçımı rutin boyatıyorum zaten kilo da beni tanıdığından beri ara ara rejime girerim, ne bu imalı laflar dedim başladık tartışmaya. Hastalık derecesinde kıskanç apartman görevlisine dahi benim ilgim olduğunu düşünüyor. İşyerimde odamda çalıştığım iş arkadaşlarıma kadar. Bıktım artık evliyim, anneyim. Bişeyler yerine konmak artık beni sinir hastası ediyor. Bağırdım çağırdım salağım ki senle evlendim, utanmıyosun eşini soktuğun sıfata bak ozaman sende p.... misin dedim. Ben napıyım ne edeyim arkadaşlar tedavi olsun demeyin olmaz
İlgimi sevgimi belli ediyordumdu ama artık kendinden soğuttu. Ben ona nazaran duygularımı sevgi anlamında daha çok belli ederdim. Dış görünüş anlamında çok beğenilirim ama kendide eli yüzü.düzgün hani dış görünüşlük bi kompleksi olabilcek bi durumu yokIlginiI sevginizi belli ediyor musunuz belki emin olamiyordur haaa birde sizi ustunlugunuzu mu hissediyor diş gorunuş fln olarak acaba egosunu mu yükseltseniz fln. Ben boşan diyenleri anlamiorum son care olmali ama ciddi istisnalar hariç
Aman hocayıda zıvanadan çıkarır iyice ters düz oluruzCanm beni yanlış anlamani istemem ama bir de hocaya mı baktirsan kimin ne yapacağı belli olmuyo benm eşime de işleri bağlansn diye büyü yapmışlar herşeyimz ters gidiyodu
Aynen kendine güveni yok. Git tedavi ol dedim, ne tedavi olcam doktor bana o parayı versin ben onu tedavi ederim diobu kıskançlık değil güvensizlik ruh hastalığı tedavi edilmesi lazım
Çok haklısınız ben artık kendi kendimden kuşku duyar oldum. Benimki de özgüvensizlik galibaBu ithamları sekiz senedir çekiyorsanız sorun sizde. Hadi eşinizin zekasında problem var, siz nasıl yakıştırıyorsunuz bunları kendinize?
Tedavi olmaz diyorsun başka yolu yok eğer ki ayrılamam çocuğumun babası çok seviyorum dersen katlanmak zorundasın yok namusuna laf ediyor cocugumda etkileniyor diyorsan boşanmak tek çare ya da ikinizde randevu alıp aile terapistine gidiceksiniz fikrim bu yönde tercih seninBıktım artık eşimden kıskançlıklarından. Akşam yemeği yencek, ben bu ara biraz kilo aldım ben salata yiycem dedim. Hayırdır novelll hanım saçını yaptırdım şimdi de kilo mu verilcek gibi konuşmaya başladı. Evet dedim ilk kez değil ya saçımı rutin boyatıyorum zaten kilo da beni tanıdığından beri ara ara rejime girerim, ne bu imalı laflar dedim başladık tartışmaya. Hastalık derecesinde kıskanç apartman görevlisine dahi benim ilgim olduğunu düşünüyor. İşyerimde odamda çalıştığım iş arkadaşlarıma kadar. Bıktım artık evliyim, anneyim. Bişeyler yerine konmak artık beni sinir hastası ediyor. Bağırdım çağırdım salağım ki senle evlendim, utanmıyosun eşini soktuğun sıfata bak ozaman sende p.... misin dedim. Ben napıyım ne edeyim arkadaşlar tedavi olsun demeyin olmaz
Kral yargıyı dağıtmışAynen kendine güveni yok. Git tedavi ol dedim, ne tedavi olcam doktor bana o parayı versin ben onu tedavi ederim dio