Nasıl bir evlilik

Sonumuz boşanma zaten 1 gün.iyiysek 6 gün kötü
hanımefendicim,bu adam düzelmez. zihinsel anlamda ciddi sorunları var ve siz onun doktoru,psikologu olmak için gelmediniz bu dünyaya. hele ki kum torbası olmak için asla gelmediniz. kendinizi sevin ve kendinize değer verin.
eşinizin iyilik hallerine inanmayın. ciddi anlamda tıbbi bir tedavi almadığı sürece iyileşmeyecek,hep aynısı yaşanacak.
size ne kadar ciddi olduğumu şöyle anlatayım; bugün psikiyatri servisinde bir hastaya denk geldim,huy olarak eşinizin aynısı yalnızca cinsiyeti kadın.
kocasının onu devamlı aldattığını/şimdi olmasa bile sonunda aldatacağını düşünüp durmuş. kocasını sürekli kıskanmış. en son eşini bıçaklamış ve adli vaka olarak servise yatmış... psikozları var anlayacağınız. Ha ben demiyorum ki kocanızın durumu da bu şekilde. hayır. ama eğer tedavi olmazsa durum buralara kadar ilerleyebilir ve size ve çocuğunuza zarar verebilir.
tedavi olmayı reddediyorsa bence boşanın...

8 yıldır böyle mi dozunu arttırdı mı?
İyi dayanmışsınız.
Benimde bi tane böyle sevgilim olmuştu gizliden meğer takip ediyormuş beni paranoyaklığa bak.
Bence tedavi olmalı eşiniz. Bazen de insan kendinde olan davranış karşısında da var sanıyor öyle birşeyden şüphelendiniz mi?

Elini kaldırdığı oldu ama fiiliyata geçmedi
Umarım bir gün o da yaşanmaz. Sabır diliyorum. Başka sorunlarda varsa boşanmayı düşünebilirsiniz, tek problem kıskançlıksa tedaviye zorlayın yoksa boşanacağızı söyleyin belki ikna olur

Bıktım artık eşimden kıskançlıklarından. Akşam yemeği yencek, ben bu ara biraz kilo aldım ben salata yiycem dedim. Hayırdır novelll hanım saçını yaptırdım şimdi de kilo mu verilcek gibi konuşmaya başladı. Evet dedim ilk kez değil ya saçımı rutin boyatıyorum zaten kilo da beni tanıdığından beri ara ara rejime girerim, ne bu imalı laflar dedim başladık tartışmaya. Hastalık derecesinde kıskanç apartman görevlisine dahi benim ilgim olduğunu düşünüyor. İşyerimde odamda çalıştığım iş arkadaşlarıma kadar. Bıktım artık evliyim, anneyim. Bişeyler yerine konmak artık beni sinir hastası ediyor. Bağırdım çağırdım salağım ki senle evlendim, utanmıyosun eşini soktuğun sıfata bak ozaman sende p.... misin dedim. Ben napıyım ne edeyim arkadaşlar tedavi olsun demeyin olmaz
Canm beni yanlış anlamani istemem ama bir de hocaya mı baktirsan kimin ne yapacağı belli olmuyo benm eşime de işleri bağlansn diye büyü yapmışlar herşeyimz ters gidiyodu

Çok zoor allah yardımcınız olsunn
Tedavi olmayı ikna ettirebilseydiniz keşke :(

IlginiI sevginizi belli ediyor musunuz belki emin olamiyordur haaa birde sizi ustunlugunuzu mu hissediyor diş gorunuş fln olarak acaba egosunu mu yükseltseniz fln. Ben boşan diyenleri anlamiorum son care olmali ama ciddi istisnalar hariç
İlgimi sevgimi belli ediyordumdu ama artık kendinden soğuttu. Ben ona nazaran duygularımı sevgi anlamında daha çok belli ederdim. Dış görünüş anlamında çok beğenilirim ama kendide eli yüzü.düzgün hani dış görünüşlük bi kompleksi olabilcek bi durumu yok

Eşiniz çocuğunuza da bağırıyor, kızıyor, size olan tavrı kıskançlık diye adlandırılacak birşey değil. Çok daha otesinde kendi içinde yaşadığı kompleksleri sizin üzerinizden dışarı vuruyor.

Tedavi olması konusunda ısrarcı olun, yoksa ne evladınız ne sizin için iyi bir tarafı yok eşinizle yaşamanın.

Haksizda sayilmazsiniz yani insan soğuyunca ilgi de gostermek istemez. Bi hafta kadar ayri kalsaniz hani aileye gitme fln gibi inanin işe yarayabilir insan ay yok seviorum diebilir iki taraf icinde

Kesinlikle özgüveni eksik imada bulunmak yakışmayacak kelimeler kullanmak kıskançlık değil söyleme şekli de bu olmamalı benim eşimde garip bir kıskanölığı vardır baskıcı değil ama dediğimi de yaptırır bir keresinde çalışıyorum yıllardır makyajıma bile laf yapar bana demez mi kendini meze mi yapıyorsun ben şok ne diyorsun sen dedim ne biçim kelime en hassas olduğum şeylerden vuruyor saygısız

Aşağılık kompleksli özgüvensiz ve ezik bir adam. Ya tedavi olsun ya da boşanın

Bıktım artık eşimden kıskançlıklarından. Akşam yemeği yencek, ben bu ara biraz kilo aldım ben salata yiycem dedim. Hayırdır novelll hanım saçını yaptırdım şimdi de kilo mu verilcek gibi konuşmaya başladı. Evet dedim ilk kez değil ya saçımı rutin boyatıyorum zaten kilo da beni tanıdığından beri ara ara rejime girerim, ne bu imalı laflar dedim başladık tartışmaya. Hastalık derecesinde kıskanç apartman görevlisine dahi benim ilgim olduğunu düşünüyor. İşyerimde odamda çalıştığım iş arkadaşlarıma kadar. Bıktım artık evliyim, anneyim. Bişeyler yerine konmak artık beni sinir hastası ediyor. Bağırdım çağırdım salağım ki senle evlendim, utanmıyosun eşini soktuğun sıfata bak ozaman sende p.... misin dedim. Ben napıyım ne edeyim arkadaşlar tedavi olsun demeyin olmaz
Tedavi olmaz diyorsun başka yolu yok eğer ki ayrılamam çocuğumun babası çok seviyorum dersen katlanmak zorundasın yok namusuna laf ediyor cocugumda etkileniyor diyorsan boşanmak tek çare ya da ikinizde randevu alıp aile terapistine gidiceksiniz fikrim bu yönde tercih senin 👈

Back
X