Tabi canım para zayıf noktası. Çalışmasa parasız nolcak çalışsa böyle.O kadar kıskançsa nasıl çalıştırıyor para gelince paranoyaklığı unutuyordur, hadsiz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi canım para zayıf noktası. Çalışmasa parasız nolcak çalışsa böyle.O kadar kıskançsa nasıl çalıştırıyor para gelince paranoyaklığı unutuyordur, hadsiz![]()
Benim kıskanmayacağımı bilir. Bazen diyorum ki keşke aldatsa en azından somut bi delilim olur defetmek için.Siz de aynısını ona mı yapsanız? Yani onu darlasanız size yaptığı gibi? Tvde birine bakarken bile niye uzun uzun baktın kadına çok beğendin heralde diyip 3 saat küsmek gibi. Sadece bi deneme süreci. Belki onun size yaptığının aynısını ona yapsanız aklı başına gelir minik psikopat adayının.
"Artık" kıskanabilirsiniz. Benim eniştem ablamı 10 sene boyunca kıskanmadı, ablam deli olurdu. Bi gün avmde yürürken gençler ablama laf atmış o günden sonra kıskanmaya başladı. Siz de benzer bir olayı bahane ederek yürüyebilirsiniz burdan.Benim kıskanmayacağımı bilir. Bazen diyorum ki keşke aldatsa en azından somut bi delilim olur defetmek için.
Tabi canım para zayıf noktası. Çalışmasa parasız nolcak çalışsa böyle.
Doktora gidenler değilde asıl hasta edenler hasta imiş ya bizde de o durum ben terapiye gidiyorum onu bile saçma buluyoTek başınıza halledemezsiniz. Maddi durumunuz da elveriyorsa kolundan tutup terapiste götürmeniz lazım.
Doktora gidenler değilde asıl hasta edenler hasta imiş ya bizde de o durum ben terapiye gidiyorum onu bile saçma buluyo
Delimi ne ?Niye tedavı olmuolar bende onu anlamıyorumBıktım artık eşimden kıskançlıklarından. Akşam yemeği yencek, ben bu ara biraz kilo aldım ben salata yiycem dedim. Hayırdır novelll hanım saçını yaptırdım şimdi de kilo mu verilcek gibi konuşmaya başladı. Evet dedim ilk kez değil ya saçımı rutin boyatıyorum zaten kilo da beni tanıdığından beri ara ara rejime girerim, ne bu imalı laflar dedim başladık tartışmaya. Hastalık derecesinde kıskanç apartman görevlisine dahi benim ilgim olduğunu düşünüyor. İşyerimde odamda çalıştığım iş arkadaşlarıma kadar. Bıktım artık evliyim, anneyim. Bişeyler yerine konmak artık beni sinir hastası ediyor. Bağırdım çağırdım salağım ki senle evlendim, utanmıyosun eşini soktuğun sıfata bak ozaman sende p.... misin dedim. Ben napıyım ne edeyim arkadaşlar tedavi olsun demeyin olmaz
Eski eşim de aynen aynen böyleydi .onun düşüncelerine şok oluyordum.hep kendimi ispat etmeye calisiyordum .asla böyle en ufak supheleneilecek bir insan değilim söyledikleri çok zorumagidiyordu ayrılmaya kalktım ailesine ve aileme söyledim anlattım onla konuştular ozurler diledi yalvardi ..sonra devam etti şiddet uyguladı neler neler. .giderek tehlikeli bir hal aldı ve bosandik. Dikkat et kendine.ne yapsan da agzinla kuş tutsan da onun düşüncelerini degistiremzsin .elinde hiçbir kanıt olmadan karısından boşandı.ne denir ki.bir de çocuğumuz var..iyiki de bosanmisimBıktım artık eşimden kıskançlıklarından. Akşam yemeği yencek, ben bu ara biraz kilo aldım ben salata yiycem dedim. Hayırdır novelll hanım saçını yaptırdım şimdi de kilo mu verilcek gibi konuşmaya başladı. Evet dedim ilk kez değil ya saçımı rutin boyatıyorum zaten kilo da beni tanıdığından beri ara ara rejime girerim, ne bu imalı laflar dedim başladık tartışmaya. Hastalık derecesinde kıskanç apartman görevlisine dahi benim ilgim olduğunu düşünüyor. İşyerimde odamda çalıştığım iş arkadaşlarıma kadar. Bıktım artık evliyim, anneyim. Bişeyler yerine konmak artık beni sinir hastası ediyor. Bağırdım çağırdım salağım ki senle evlendim, utanmıyosun eşini soktuğun sıfata bak ozaman sende p.... misin dedim. Ben napıyım ne edeyim arkadaşlar tedavi olsun demeyin olmaz
+1tedavi olmayacaksa,boşanın. böyle ömür mü geçer.
bir tane de bende vardı aynından.yol verdim hemde 2 çocuğum var ona rağmen daha fazla katlanamayacağım dedim bir kere geliyoruz bu hayata.Bıktım artık eşimden kıskançlıklarından. Akşam yemeği yencek, ben bu ara biraz kilo aldım ben salata yiycem dedim. Hayırdır novelll hanım saçını yaptırdım şimdi de kilo mu verilcek gibi konuşmaya başladı. Evet dedim ilk kez değil ya saçımı rutin boyatıyorum zaten kilo da beni tanıdığından beri ara ara rejime girerim, ne bu imalı laflar dedim başladık tartışmaya. Hastalık derecesinde kıskanç apartman görevlisine dahi benim ilgim olduğunu düşünüyor. İşyerimde odamda çalıştığım iş arkadaşlarıma kadar. Bıktım artık evliyim, anneyim. Bişeyler yerine konmak artık beni sinir hastası ediyor. Bağırdım çağırdım salağım ki senle evlendim, utanmıyosun eşini soktuğun sıfata bak ozaman sende p.... misin dedim. Ben napıyım ne edeyim arkadaşlar tedavi olsun demeyin olmaz
nasıl bir nimet bir bilsen.kıskançlık tedavisi zor bir hastalık benceBenim kocam hiç kıskanmıyor :'( neden
Kesinlikle çok şanslısın hani ufak tefek kıskançlıklar olur ama hastalık boyutunda bizim yaşadığımız adam apartman görevlisinden kıskanıyor böyle bişey var mı? Hani desem ki güvenini zedeliycek bişey yaptım o da yoknasıl bir nimet bir bilsen.kıskançlık tedavisi zor bir hastalık bence