ah ah senden benden sonra gelecek gelını gorcekler ınan sukredecekler sana bekle gor derım
Niye??? Nesini biliyorsunuzki diğer gelinin.sengözlerimebaksanab
Konu sahibi arkadaşım, sende takma bu kadar. O diğer gelinini övdüğü zaman "aaaa evet cidden çok iyi bir kız", filan diyin. sanırım kayınvalide sizin tepkinizi ölçüyor ve sinirlendirmeye çalışıyor. Hiiiç oralı olmayın. Ve hakettiği değer verin.
hey allahım sabır ver şiştim resmen bence senıde hatan var ne dıceksın bısey dedıgı zaman eger haklıysan kotulukle degıl guzellıkle lafını sole sen sustukca kadın dahada cosmus.bak ne anlatcam daha 1 veya 2 aylık evlıyım k.valıde falan geldıler yemege ben de mutfakta yemek yapıyorum yok corbayı buyuk ocaga almıssın yok burdakı dogal gaz borusu varya ocagın yanında o yanar yok rkrmgı cok almıssınız bayatlamıs paranızı car cur edıyosunuz falan fılan bende salata yapıyodum bıcagı sert bı sekılde tezgaha attım anne ben ısımı bılıyorum lutfen sen ıcerı gıdermısın dedım kadın sustu tamam dedı bıdahada bılmem mutfaga gırdıgını gelır nerdeyse 5 saat oturur ama yerınden kalkmaz eeee ne yapayım kendı ıstedı ben ole yapmasaydım ooooo bas edemezdım esımede anlattım sımdı abartır doldurur oglunu bılmıyorum erken davrandım hemen anlattım saygısızlık yapmak ıstemezdım ama bole oldu askım dedım anlasılan annem damarına basmıs dedı yoksa sen bole yapmazdın ne yapayım bıyerde annem bıyerde sen dedı bende konuyu fazla uzatmadım
insanların ilerde kiminle yaşıcakları(hastalık,sağlık)belli olmadan böyle davranmasına sinir oluyorummm...
sanki hep yeni gelinden fayda görüceklermiş gibi evdekini özendirmesi nekadar yanlış ve günahhh
ayrıcaa en çok şaşırdığımda kayınpederinize ne oluyor benim kayınpeederim bana geceliğin var mı demeye utanır bende onla böyle bi konuşma yapmaya utanırım birde alışverişe çıkmayı düşünemiyorumm kayınvalideniz varken kayınpederiniz ne alaka anlayamadımmm???...
Allah sabır versinn her türlü insan var işteeee...
Niye??? Nesini biliyorsunuzki diğer gelinin.sengözlerimebaksanab
Konu sahibi arkadaşım, sende takma bu kadar. O diğer gelinini övdüğü zaman "aaaa evet cidden çok iyi bir kız", filan diyin. sanırım kayınvalide sizin tepkinizi ölçüyor ve sinirlendirmeye çalışıyor. Hiiiç oralı olmayın. Ve hakettiği değer verin.
Siz beraber mi yaşıyorsunuz ben anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?